expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 4 iulie 2012

Ultima achizitie de pe Asos: Dune Sandals

Hello, girls!

Ia uitati ce pachet a ajuns in bratele mele, acum vreo ora. E vorba de sandalele de pe Asos, pe numele lor intreg Dune Jersey T Bar Leather Sandals.


Sunt, evident, din piele, finisate foarte bine (aspect pe care ar trebui sa punem mare pret, spun eu) si au portiunile metalice aurii. Din cate am observat, sunt realizate in Italia, iar marimile corespund. Eu port 37 iar pe Asos aleg mereu marimea 4. Pretul lor? 15 lire.

Cum fotografiile facute in seara asta nu ma incanta prea mult, sper ca voi reusi zilele urmatoare sa fac unele mai bune, eventual sa asortez o pedichiura vesela la ele.

Va reamintesc ca pe Asos se desfasoara acum reducerile de 50%, va expun mai jos cateva optiuni, poate va lipseste o pereche basic din colectie sau aveti nevoie de ceva mai special.

De aici, 13 lire!
Aici, 16 lire
22 lire
24 lire
27 lire
Toate modelele expuse au preturi sub 150 lei. Ce incerc sa va arat aici este ca puteti alege piese diferite, pe care sa nu le intalniti la tot pasul prin oras si Asos este o alternativa foarte buna la unele magazine de la noi. Evident ca nu ma sponsorizeaza, am cumparat de la ei botine, ceasuri, rochii si, cu putina atentie la detalii, sunt sigura ca puteti face si voi la fel. Eu pun accentul pe materiale si dau zoom pentru a observa finisajele, ca sa nu ma trezesc cu surprize in colet.

Daca va incurcati in marimi, cereti-mi ajutorul.

Gata cu rambling-ul, ce spuneti de sandalele mele? Voi ce site-uri imi mai recomandati?

Seara frumoasa si racoroasa va doresc!

Alice

12 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt superbe! sa le porti cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt superbe sandalutele, sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumoase si clasice, versatile, le si vad intr-o multime de combinatii :D Sa le porti cu placere si sa le plimbi prin locuri frumoase. Gata, acum ma duc sa vad ce-i pe Asos, ca n-am mai deschis site-ul de mai bine de o saptamana :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thx, de astea le-am luat, ca mi le imaginez in multe combinatii. Am izbucnit in ras, eu am mai mereu un tab deschis cu Asos :D

      Ștergere
  5. Mi-am luat si eu niste papucei cu salbe :)):x F cute si sandalele tale :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le pui pe blog, ca m-ai facut curioasa. Pe mine ma termina reducerile astea :))) Thx for stopping by :*

      Ștergere