expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 20 iulie 2015

Cateva produse de baza

Hello, ladies!


Caldura care ne-a invadat de cateva zile si lenea mea din fiecare dimineata au limitat drastic numarul de produse folosite pe ten. Va invit sa aflati care sunt favoritele mele basic din perioada actuala.

Am aflat de o alta varianta a acestui gel de curatare Cien de la Adiana. Din pacate pe acela nu il mai gasesc prin Lidl, dar l-am incercat pe acesta. Desi are parfum la mijlocul listei de ingrediente, sta pe ten sub un minut asa ca nu imi fac probleme. Cand nu am acces la gelul Eucerin sau la spuma Balea (de care m-am plictisit, sincera sa fiu), aleg flaconul Cien de pe raft. Si iti face treaba fara probleme. 

Flaconasul alb-verde din imagine este o crema de ochi Apivita. Printre putinele creme care nu imi irita ochii, Bee Radiant este foarte hidratanta si o pot intinde pe intreaga fata. E si destul de spornica, are 15 cm. Gama contine produse curate, fara parabeni, uleiuri minerale. O gasiti la Sensiblu.

Oh my Gloss! de la Rimmel e glossul meu din geanta, un nude cuminte si totusi sclipicios, care schimba putin aspectul oricarui ruj sau poate fi purtat independent. Ne-am imprietenit si nu ne despartim prea curand :D

Lasting Performance de la Max Factor este cel mai nou fond de ten din colectia mea. Imi place ca Ivory e Ivory, finish-ul e natural, nu luceste decat dupa vreo 4 ore si e usor de purtat, nu ma strange fata pe canicula asta. E primit din afara tarii, pe aici nu prea am gasit nuante asa deschise.
SPF-ul 50 este vital in perioada aceasta. Sa nu iesiti din casa fara el, Soarele e genul de prieten pe care trebuie sa il tinem la distanta :) Plafar zice ca aceasta crema se numeste Nature's I Solari crema spf 50. Ei spun ca e rezistenta la apa, eu nu cred asta. Dar o aplic din abundenta si nu mi-a cauzat iritatii, nu blocheaza porii si, pana in prezent, nu m-am intors acasa cu nasul rosu dupa o zi plina. Are 50 de ml, costa 50 de lei. 

Cam atat pentru astazi. Voi ce folositi zi de zi? Ce gel de curatare a tenului imi recomandati? Sigur ma plictisesc iarasi in curand :)

Hugs!

Alice

4 comentarii:

  1. o sa incerc si eu crema de ochi de la Apivita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am citit pasajul in care vorbeai despre gelul de curatare, chiar ma gandeam sa ti-l recomand pe cel pe care il indragesc eu. M-am bucurat vazand intrebarea formulata la final! Avene - Cleanance, eu i-as inchina ode! Am review pe blog, aici:
    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2014/10/gel-de-curatare-cleanance-avene-review.html

    Cu multi ani in urma, am folosit si eu MF, tot cu nuanta Ivory era, cred ca (inca) o au si ai nostri...
    Mi-ai trezit interesul cu acea crema de ochi!
    Recent am primit in dar de la o prietena un Oh My Gloss! si inteleg de ce iti place! :)

    Pupicei, Alexandra!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am mai renuntat la cateva produse...prea cald zilele astea! Dar astazi parca a fost mai bine, asa ca am ales un CC Cream, o pudra tranlucida si un blush - si gata!
    Mascara, creion de ochi si sprancene + ruj le folosesc oricum! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am și eu fondul de ten de la Max Factor și-mi place mult! Mi-ai stârnit interesul și pentru crema de ochi!
    Ca gel de curățare, am fost mult timp cucerită total de Pure Active de la Garnier, în special pentru acidul salicilic din compoziție, dar și pentru că e exagerat de spornic - încă mai am din unul cumpărat acum mai bine de 6 luni, în condițiile în care a fost principalul gel de curățare folosit în toată perioada asta. Tot din dorința de a mai schimba produsul, acum am luat Bioderma Sebium și momentan ne înțelegem foarte bine.

    RăspundețiȘtergere