expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 16 iulie 2015

Brand favs: Yves Rocher

Hello, ladies!

Cum astazi si maine mai este valabila o promotie foarte convenabila (reducere 100 lei la comanda de 200 lei, plus cateva produse gratuite care va apar in cos), iata 5 produse care imi plac mie mult de la Yves Rocher.

Creionul de buze in nuanta Tangerine Intense are o culoare intensa, un finish lucios si o rezistenta medie. Este un produs de vara, fara indoiala, lumineaza fata si va scoate din anonimat. Pentru o nuanta de acest tip aveti grija ca pielea sa fie uniforma, fata conturata cu un fard bronzant, iar machiajul ochilor sa fie relativ discret. Lasati-l sa fie vedeta look-ului, merita :)

L-am purtat in fotografia de mai jos, postata pe pagina mea de Instagram (link in bara din dreapta, follow me!).

Ca sa demachiati rujul cel vibrant va trebuie o micelara. Cea de la Yves Rocher e delicata, nu are parfum (de fapt are destul de putine ingrediente overall) si nu are un miros strident. E 20-25 de lei in mod obisnuit, un pret rezonabil pentru 200 ml.
Samponul Reflets Naturels pentru sclipiri aurii ale parului are doua atuuri: chiar lumineaza nuanta parului si miroase minunat. Eu simt flori de ten, prietenii imi spun ca are aroma de musetel. Probabil ca raspunsul din urma este cel adevarat, intrucat produsul chiar contine extract de musetel. Dar cum miroase, fetelor! E probabil cel mai superficial motiv pentru care ar trebui sa apreciez un sampon, dar cand bate briza si ii simt mirosul... imi promit ca il voi recumpara.
Mascara Sexy Pulp a avut momentul sau de glorie aici pe blog. Iata review-ul sau - LINK. Parerile nu s-au schimbat, imi place, face tot ce promite. Cred ca l-am cumparat de 2 ori pana acum, sigur va mai ateriza in cosul meu si in viitor.
Vreti sa stiti cate geluri de dus am comandat ultima data? 5... ba 6. De fapt am platit doar 3, pana la urma, lucru apreciat de portofelul meu chinuit. Preferatul meu este cel cu boabe de cafea, l-as folosi non-stop. Vara fac si 3 dusuri pe zi (cateva minute, fiti pe pace, nu consum rezervele planetei :D). E uneori singurul rasfat pe care mi-l permit, in zilele pe fuga. Imi place si cel din imagine, precum si cel cu grapefruit, cel cu migdale. Also, husband approved.

Cam atat pe astazi. Nu uitati ca promotia cu produse in valoare de 200 lei la 100 lei mai este valabila pana pe 17 iulie. Veti putea alege si doua cadouri din produsele afisate mai jos.
Astept intrebari, daca mi-a scapat ceva (scriu asta la miezul noptii). Va imbratisez si astept parerile voastre in comentarii? Voi ce produse YR ati incercat pana acum? Share :)

Hugs,

Alice

8 comentarii:

  1. Foarte bine arata acel creion, foarte bine! Ispititor tare... :))
    Mascara Sexy Pulp va ramane in topul favoritelor pentru mine (chiar daca in perioada asta nu se afla in trusa mea).
    Apropos de cele incercate, mi-a placut micelara lor intr-o vreme (cea cu cu flacon verde) dar ne-am... separat! :)) In plus, parfumurile - Comme une Evidence, Moment de Bonheur - n-as renunta la ele nicicand!

    Pupici, Alexandra!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun si ieftin, combinatia perfecta :) Am avut si eu micelara verde, asta imi place mai mult si nu e atat de parfumata. Eu cu parfumurile nu ma inteleg prea bine, sincera sa fiu. Dar produsele de mai sus raman favoritele mele :)

      Ștergere
  2. arata bine creionul, parca imi face cu ochiul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Creionul asta de buze e genial si ma faci sa regret ca n-am comandat si eu Tangerine! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa incerc si eu neaparat micelara lor!

    RăspundețiȘtergere