expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 19 februarie 2013

Chanel Coco Shine 'En Vogue' (Review & Swatch)

Buna, lovely girls!

Iata ca a venit din nou momentul acela din zi cand las toate grijile si ma asez in fata laptopului, sa ma mai povestesc despre un produs din portfard. De data aceasta, cel mai scump ruj pe care il detin. Bonus? Am dat pe el jumatate fata de pretul de magazin.


Chanel si YSL sunt doua branduri in fata carora oftez nitel, in special daca ma uit la rujuri sau farduri de obraz. Clarins vine serios din spate :). Asta nu inseamna ca voi cumpara orice are de oferit acest brand, imi pastrez capacitatea de selectie. Dar in acest caz sunt foarte multumita de mica mea afacere.Ca sa nu mai spun ca mi-l lauda atata lume.

Nuanta e un corai pretios, cu un sidef auriu fin. Vorba Georgianei, chiar straluceste pe buze. Rezista cam doua ore si lasa pe buze un stain chiar mai aprins decat culoarea din tub.

Rujurile 'Coco Shine' nu sunt recunoscute pentru rezistenta, ci pentru luciul deosebit si selectia de culori. Producatorul promite lasting moisturizing shine in a water-light texture. Rujul da buzelor un aspect hidratat si tempereaza eventualele cojite de la suprafata buzelor (desi eu recomand sa le exfoliati cu un prosop si sa aplicati balsam de cu seara!), dar nu pot sa spun ca hidrateaza pe termen lung. Eh, nu am vrea ca lip balm-ul din geanta sa se simta neglijat.

chanel en vogue swatch

Asa arata aplicat. Si asa imi trebuie daca imi musc buzele de nervi si nerabdare, cu o zi inainte de a face fotografii. Dupa cum puteti observa, nu e complet opac, nuanta naturala a buzelor se intrevede putin (eu le am si destul de pigmentate).


Iata si o imagine half of face, cu rujul intr-un strat foarte subtire. Excuse my skin and my big nose, purtam doar un bb cream. Acum ca analizez, poate nu strica si un strop de concealer. Dar eu sunt sincera cu voi, so here you go.

Contra-argumente? Poate ca e un balsam de buze pigmentat, ambalat foarte elegant. Dar eu n-am mai intalnit formula si luciul acesta pana acum. Testati in magazin, vedeti daca merita pentru voi. Pentru mine este primul produs Chanel si, desi poate voi suna nitel superficiala, ma face fericita sa il stiu in geanta. Happy for the little things, stiti voi.

Asta e tot, abia astept sa aud parerile voastre. Ati testat vreun produs al casei Chanel? Multumite sau nu?

Seara frumoasa,

Alice

26 de comentarii:

  1. Este frumos, seamana un pic cu preferatul meu de la ei-CHANEL Rouge Coco Shine in nuanta ‘Sourire‘.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo, da, foarte frumos, tu ai si buzele foarte pline si iti vin perfect cam toate tipurile de rujuri, glossuri si altele din... familia lor :P
    Dupa ce le vad la tine, mie imi vine sa le cumpar pe toate, desi pe buzele mele subtiri arata cu totul altfel...:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu-s asa pline, aia de sus parca a uitat sa creasca in acelasi ritm cu aceea de jos. Se vede cel mai tare cand port ruj rosu. Oricum ai avea buzele, faci alegeri foarte buze in materie de culori.

      Si lasa ca si eu am cumparat cateva lucruri ca le-am vazut la tine, chiar si bb cream-ul pe care il port in ultima imagine.

      Ștergere
    2. Chiar am vrut sa te intreb despre bb cream in cadrul comentariului de mai sus, insa am renuntat pana la urma, dar daca tot ai adus vorba, cum ti se pare?
      Din cate vad eu in poze, culoarea pare ca iti vine perfect (ceea ce nu e cazul la mine, din pacate :( )

      Ștergere
    3. E destul de bun, culoarea pare mai inchisa cand scot produsul din tub, dar pe fata parca se transforma, n-am mai vazut asa ceva! Si acopera foarte bine fata de alte bb cream-uri.

      Ștergere
    4. Da da da, corect, m-am pacalit si eu din cauza ca imi parea destul de inchis cand scoteam produsul, insa pe fata e muuult mai alb :p M-a indus in eroare de foarte multe ori pana sa imi dau seama ca sigur e prea deschis pentru mine :P

      Ștergere
    5. N-am mai pomenit asa ceva, ti-am zis. Daca ti-a placut consistenta, poate te poti incumeta sa comanzi o nuanta mai inchisa. Mie imi place mult, e produsul meu de purtat in week end.

      Ștergere
    6. Se pare ca e singura nuanta. Am mai comandat unul pentru o prietena si ceea ce ei numesc "medium" este de fapt aceeasi nuanta, insa probabil din cauza primei impresii, unora le este greu sa-l incadreze la "light". Si pe buna dreptate! :P
      Deci se produce intr-o singura nuanta.
      Acum il folosesc amestecat cu un fdt mai inchis. Sunt foarte multumita, il folosesc intens, atat de mult incat nu stiu ce am facut, dar aproape ca l-am consumat, iar mie imi ajunge un fdt de 30 ml jumatate de an.

      Ce ne-am lungit aici, gata, astept review-ul tau si mai vb acolo eventual.

      Pupici!! O seara faina!!

      Ștergere
    7. Poi pe ebay am gasit vreo trei nuante, ce ciudat! Bine ca il poti folosi macar. Te pup!

      Ștergere
  3. E frumos, ne faci de fiecare data geloase pe buzele tale :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos e..mie-mi plac rujurile care dau spre roz..mai ales ca n-am ai ajuns sa-mi albesc dintii ca sa pot purta si eu ruj rosu...pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Of, marea mea problema... albirea dintilor. Alege rujuri cu subton rece, ca sa nu dea impresia de dinti galbeni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nice!! I love the coco shine line it's so beautiful! And it doesn't feels dry on my lips like other lipsticks do!

    Enter my Daniel Wellington giveaway and win a watch of your own choice!
    www.tlnique.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata superb pe buze. Daca nu as sti cam pe unde se invart preturile produselor lor poate m-as uita si eu dupa el prin magazine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate intr-un outlet, dutyfree il gasesti mai redus. E ,clar, un produs de lux si are un pret pe masura.

      Ștergere
  8. Arată superb rujul! Şi pielea ta la fel, da? Eu încă nu deţin "preţioşenii" din astea, dar timpul nu e pierdut :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e meritul stratului de bb cream. Rujul chiar e o pretiosenie, vorba ta :)) Pup!

      Ștergere
  9. Wow, ce bine arata pe buzele tale! Nu mai vreau sa cumpar nimic, am spus! :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanks! Sa stii ca si eu sunt in repaos de vreo doua saptamani. Imi cumpar un bha zilele astea si gata, fata cuminte :D Te pup!

      Ștergere
  10. Auzi pe buzele tale de Angelina Jolie, pana si cel mai ieftin gloss arata bine :))
    Sa te bucuri de el, il meriti!

    RăspundețiȘtergere