expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 9 noiembrie 2012

Top 10 bunatati de pe Strawberrynet

Hello, girls!


Continuam seria de ispite cosmetice cu cele mai noi descoperiri de pe Strawberry. Se pare ca ei au introdus deja Xmas sales si zic sa profitam cat mai mult de ele. Da, stiu, sunt o victima a marketingului. Dar inbox-ul meu urla de oferte bune si m-am gandit sa le impartasesc cu voi. Poate aveti vreo Andreea de sarbatorit in curand sau poate vreti un mic rasfat personal.

Sa purcedem:

Bobbi Brown - Sandwash Pink, 46,5 lei! Se spune ca este culoarea pe care Kate Middleton a purtat-o pe buze in ziua nuntii. Din cautarile mele, arata bine.


Set Korres - 36 lei. Mascara are nota 4.2 pe makeupalley, iar fardurile sunt numai bune pentru rutina mea de zi cu zi. Acestea vor porni spre mine curand :D


Korres - Raspberry liquid lipstick trio, 36 lei. Mi se par nuantele perfecte pentru dark vampy lips, iar Korres este un brand cu ingrediente naturale, vestit pentru produsele sale de buze.

Pomegranate Regimen Kit ( For Oily & Combination Skin ), 41,50 lei. Contine:
  • 1x Pomegranate Cream Gel 20ml/0.68oz
  • 1x Pomegranate Mask 20ml/0.68oz
  • 1x Pomegranate Scrub 20ml/0.68oz
  • 1x White Tea Fluid Gel Cleanser 20ml/0.68oz
  • 1x Evening Primrose Eye Cream 10ml/0.34oz
Yoghurt Regimen Kit ( For Oily & Dehydrated Skin ), 48,50 lei. Contine:
  • 1x Yoghurt Cream 40ml/1.35oz
  • 1x Yoghurt Mask 40ml/1.35oz
  • 1x White Tea Fluid Gel Cleanser 20ml/0.68oz
  • 1x Evening Primrose Eye Cream 10ml/0.34oz
 Blush Nars- 16 nuante disponibile - 114,5 lei. Le gasiti aici pe toate. In capul meu e o voce care striga 'Vreaaaaau!', dar cred ca mai bine o ignor, nu?
Nars - Front Row Set, 213 lei. Contine:
  • 1x Duo Eyeshadow 4g/0.14oz #Nouveau Monde
  • 1x Eyeliner Stylo 0.8ml/0.02oz #Nuits Blanches
  • 1x Mini The Multiple 4g/0.14oz #Palm Spring
  • 1x Lip Gloss 8g/0.28oz #Orgasm
Pixi Pettite pallete, 36 de lei. Paleta de pus in geanta pentru facultate, work s.a.

YSL Volume Effet Faux Cils Shocking Set, pentru iubitoarele acestei mascara. Pe Youtube e foarte populara, numai eu stiu vreo 3 beauty guru care o recomanda. Voi ati da atatia bani pe o mascara?
Clinique Great Skin Set, 114,5 lei. Contine:

  • 1x Dramatically Different Moisturizing Gel with Pump 125ml/4.2oz
  • 1x Liquid Facial Soap Oily Skin Formula 15ml/0.5oz
  • 1x Clarifying Lotion 3 15ml/0.5oz
Eu am avut gelul hidratant acum ceva vreme si chiar mi-a placut. Am mai primit intre timp un set, cel in 3 pasi, care nu mi-a lasat deloc o impresie buna. Dar acest gel are o bulina alba din partea mea.

 Lista intreaga de produse reduse o gasiti aici - Link! Eu va recomand sa intrati si pe sectiuni secundare. Selectati sectiunea 'Makeup' sau 'Skincare' si folositi meniul de stanga sus pentru a naviga printre branduri.

Va face vreun produs cu ochiul? Sa imi spuneti daca v-ati luat ceva. Eu sunt tentata de blush-urile Nars, dar ma mai gandesc, nu este un produs vital. Stiu ca sunt evil si sa arat ispite, dar macar sunt deal-uri destul de bune.

Zi senina,


Alice

14 comentarii:

  1. Sper ca nu te dezamagesc, dar eu am vazut cosmeticele Korres in Grecia si since rnu prea m-au dat pe spate. Mi s-au parut destul de nepigmentate si scumpe, chiar f scumpe pentru amabalajul ieftin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cautat review pentru mascara si pentru farduri si mi-au placut muult, uite fardurile: http://makeupmagpie.blogspot.ro/2010/09/korres-smoky-bronze-eotd.html. Iar perspectiva unui rimel cu ingrediente naturale, chiar daca va fi cu efect mai discret, ma incanta. Sa vedem :D

      Ștergere
  2. Hmmm arata ok, dar nu pot spune ca sunt impresionata... Adica cu o baza buna obtii un efect asemanator si cu alte farduri. Dar daca tie iti plac, go for it ! :D Mie imi plac produsele lor pentru ten, am o masca pe care o iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma atrage brunul acela, vreau sa recreez un look si mi se pare alegerea perfecta. Si alea pentru ten ma tenteaza, cred ca ar fi si un cadou potrivit pentru apropiati, eu cred ca voi cumpara unul pentru o prietena.

      Ștergere
  3. Oo, da, blush-ul arata demential, ce mi-ai facut de dimineata :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt la fel, intr-o dilema de aia tampita... Macar de am putea cumpara unul si sa il taiem in doua, sa il impartim :)) Hai pup, sa treaca! >:D<

      Ștergere
  4. Si eu m-am uitat aseara si am "salivat" ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ahhh , ce frumoasa e paletuta Pixie! Si setul Korres e foarte tentant ;;) Nu stiu cum gasesti produsele astea pe strawberry , eu nu vad oferte faine niciodata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum am spus spre finalul postarii, eu merg pe sub-sectiuni si caut pe branduri, mi-e mai usor sa reperez preturile bune asa.

      Fac asta pentru curiozitatea mea si pentru voi, ca asta e toata menirea unui blog, sa fie folositor. Hope i helped a bit :D

      Ștergere