expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 24 octombrie 2012

NOTD: Pastel 74 sau verdele meu perfect

Hello, girls!


Stiti sentimentul acela minunat, cand faci un lucru pentru prima data? Ei eu astazi mi-am pozat unghiile pentru prima data... intr-o statie de autobuz. Era o lumina destul de buna si am vrut sa nu pierd momentul, pentru ca odata ajunsa acasa, deja am pierdut lumina naturala. Haideti sa va arat si voua motivul pentru care doamnele in varsta din statie ma priveau taaare ciudat.


Ziceti voi ca nu e frumoasa? Nu arata impecabil, ati putea spune. Adevarat, dar e pe unghiile mele de 4 zile jumatate. Mai mult de atat, ce vedeti in fotografie este un singur strat. Mi-a laudat-o iubitul, prietenele, colegele de serviciu, desi nu este cea mai purtabila culoare. Are un sidef marunt si contrasteaza cu tonul mainilor mele intr-un mod placut.


Aici o puteti observa mai de aproape. Ignorati, if you please, cuticulele, frigul e de vina. S-a aplicat usor, iar timpul de uscare chiar m-a uimit. Marturisesc ca ma inarmasem cu ceva rabdare, e vorba totusi de o nuanta inchisa. Nu a fost cazul, era uscata in cateva minute si nu m-am trezit a doua zi cu vreun imprimeu de asternut pe unghii.

Presimt ca o voi purta mult si bine toamna asta, este prima oja care m-a facut sa renunt la nude si la corai. In plus, cred ca voi face 'investigatii suplimentare' la standurile Pastel Cosmetics, sa vedem ce nuante ma mai atrag. La 8 lei, cat costa una... nu ma voi simti prea vinovata.


 Din cate stiu, in prezent exista magazine Pastel doar in Bucuresti, dar se doreste o extindere la nivel national. Stati cu ochii pe pagina lor de Facebook pentru info suplimentar.

Ce spuneti, voi ati purta o astfel de culoare pe unghii?

Kisses,

Alice

15 comentarii:

  1. E superb!:X Seamana putin cu Midnight Green de la Avon parca.

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim ca ne-ai spus, ca poate mai sunt fete care nu au acces la Pastel inca. Te pup!

      Ștergere
  2. E frumoasa foc! Si un singur strat?! Suna super bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, lumina naturala este cea mai buna la fotografiat si acesta se vede si in imaginile tale, culoare ojei arata absolut superb! O sa mai adaug si aceasta oja pe wishlist-ul meu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, nu se compara cu nici o lumina de studio. Ma bucur ca iti place, macar nu e o suma foarte mare de investit :D

      Ștergere
  4. O nuanta superba. In acaesta toamna m-am indragstit de verde si albastru iar oja aceasta e de vis... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata bine pe unghii. L-as purta, ador verdele, in orice nuanta. :)
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere