expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 16 septembrie 2012

What a beauty!


Buna, girls!

De cele mai multe ori ma indragostesc de produse in mod rational, pentru calitatile lor si pentru efectul pe care il au asupra mea. Dar once in a while, apare cate o frumusete de asta care imi da valorile peste cap. Cum sa n-o iubesti?


Este vorba de Clarins Odyssey Face Palette, din colectia de Craciun a cunoscutului brand de machiaj. Este inspirata din cultura greaca si mi se pare superba, right up my alley.

Dar oare cum arata in realitate, va intrebati? Am gasit pe un blog din afara o imagine.

Sursa
Daca dati click pe sursa, veti fi redirectionate catre un mic review al produsului.

Pretul sau va fi de aproximativ 55 de dolari si sunt curioasa daca o vom regasi pe rafturile din Sephora. Iar acum vreau sa aflu parerile voastre, ati cheltui atatia bani pe un iluminator? Eu marturisesc ca nu ma pot decide, cred ca ar trebui sa ne 'cunoastem' personal inainte.

Ce alte colectii de toamna-iarna v-au trezit curiozitatea?  Abia astept sa apara seturile de la Benefit si Too Faced, colectiile lor de Craciun din alti ani mi s-au parut destul de reusite. Asta in caz ca va intrebati de ce am denumit blogul 'Alice wonders', I'm always wondering about what's next.

Pana data viitoare, sa va fie bine!

Alice

10 comentarii:

  1. Doamne, cum arata!!! Fix ca o bijuterie. Mie mi-ar fi mila sa stric aspectul marmorat al pudrei. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incep sa le inteleg pe tipele de pe Youtube care spun ca le e mila sa inceapa un produs :))

      Ștergere
  2. Si mie imi place mult cum arata, insa nu as cheltui atatia bani pe un iluminator, pe un fond de ten insa da, abia astept sa scap de cheltuieli sa si o fac, am doua in minte, dar si timp suficient sa ma gandesc (din pacate) :P

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca ai dreptate... Si eu am cateva pe wishlist (de fonduri de ten vorbesc), dar mereu sfarsesc cumparand inca o sticluta de Colorstay. Ce stiu sigur ca vreau sa imi iau din nou este Studio Fix de la Mac, mi-a lasat o impresie f buna. Cat despre iluminatorul acesta, asa patesc uneori sa 'imi ia ochii' un produs, dar probabil ca in magazin ma voi cuminti.

      Ștergere
  3. E cam mult 55 $ pe un iluminator...
    Eu am Mary Lou Manizer de la The Balm. Se vede foarte frumos pe pomete, rezista destule ore si costa aproximativ 50 lei.
    Uneori il folosesc si in loc de fard, peste primerul de ochi rezista o zi intreaga.
    Trebuie sa-l "scot" pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu de Mary Loo Manizer, mi l-a si aplicat make up artistul lor la un eveniment si mi se pare genial. Sa stii ca oricum m-am mai gandit intre timp si nu merita investitia, imi iau Naked de banii aia (la un moment dat).

    RăspundețiȘtergere