expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 6 iunie 2012

Ce mi-as mai cumpara luna asta... daca as avea fonduri nelimitate

Hello, ladies!

Cred ca nu sunt singura care am avut,  macar o data, fantezii cu cardul de credit. Fiti pe pace, n-am schimbat orientarea blogului. Ma refer aici la interminabilele wishlist-uri pe care stiu ca le-ati intocmit si voi pe site-urile preferate. Ale mele sunt Strawberrynet, Asos, Iherb, Oasap mai nou si cateva de pe plaiurile noastre mioritice.

Eu cumpar cosmetice cum cer copiii papusele. Din fascinatie si curiozitate. Din dorinta de a le incerca, de a vedea cum se comporta in anumite scenarii. Am machiat papusile cu pixul de cand imi amintesc, de se prapadea mama de ras. Baieteii demonteaza masini, eu intorc pe toate fetele un ruj sau un iluminator. Al meu iubit ma mai gaseste uneori cu rujurile insirate pe pat si ma intreaba, asa intr-o doara... 'Iar te joci?' Dar ma tratez, sa stiti, caut cele mai bune deal-uri, ma gandesc de 10 ori pana sa cumpar ceva si am invatat cand e cazul sa ma opresc. De altfel, nu prea fac discriminare in functie de brand si pret, accentul cade pe calitate.

Cu produsele de skincare e alta poveste, cu acelea nu ma joc niciodata si le iau foarte in serios. Aici intra si produsele pentru par, nu prea imi plac experimentele de acest gen pentru ca pot decide intr-o proportie destul de mare cum voi arata cand voi iesi din casa in ziua cu pricina - cu parul involburat, cu volum, cum imi place mie sau de parca m-ar fi coafat pisica din dotare.

Eh, luna asta ispitele vin de laaaaa:

Strawberry:

Lancome Color Fever Gloss, 65 lei.

Daca aveti de facut vreun cadou, sau daca pur si simplu aveti chef de un rasfat. Eu am un Juicy Tube de la Lancome si il ador, nici macar faptul ca este usoooor lipicios nu ma deranjeaza, prefer sa stea pe buze cu orele decat sa curga peste contur.

Clinique Long Last Lipstick, 35 lei

Din nou, o idee de cadou. Poate e ziua mamei in curand, sau aveti o matusa preferata careia vreti sa ii faceti o surpriza. Spun asta pentru ca nuanta este una destinata, spun eu, unui 'public' mai matur. Stiu ca transportul dureaza o saptamana- doua, dar daca va pregatiti din timp puteti darui ceva de calitate, care se ridica la un pret mult mai mare in magazinele din tara.



YSL Palette Mauresque, 80 lei. Atat va spun, mi-e ciuda ca n-am 'cerut-o' subtil de ziua mea.

Daca nu ati mai comandat de la ei, luna asta ofera un produs cadou pentru o comanda de minim 25 dolari. Rujul de la Calvin Klein e doar una dintre optiuni, mai multe detalii aici.


 De Asos v-am mai vorbit, cred ca-mi voi lua o pereche de sandale, sunt chiar bargain pe langa preturile din mall-urile noastre. Nu ca n-as fi gasit modele dragute si la H&M, dar marimea mea parca se evapora instant. In plus, cele de mai jos sunt din piele.
20 de lire, aici
15 lire, aici
Acestea nu sunt din piele, dar sunt tare dragalase. Here
Pe Oasap am pus ochii pe o geanta plic, noua mea mica obsesie.

Pick one, from here
Sunt plicuri supradimensionate si ma tenteaza o culoare ca 'Peach' sau 'Watermelon red', ceva care sa scoata din anonimat o tinuta. Am un mic voucher de la ei si trebuie sa mai pun cativa leuti in cont pentru a rotunji suma, dar tot am amanat mersul la banca. Au transport gratuit worldwide si cred ca majoritatea stiti deja ca va puteti inscrie ca blogger pe site, primind anumite facilitati.

Pentru impatimitele de Pinterest, ca mine, au o promotie, trebuie sa dati 'Pin' la 5 produse de la ei de pe site (lucru deloc greu, au genti foarte frumoase) si primiti un cupon de 15 dolari. Daca sunteti interesate, pe Pinterest ma gasiti si pe mine aici.

Last but not least, daca va trebuie un blush frumos de vara, Sleek Rose Gold este in stoc la Makeup Shop la 27,99 lei. Am vazut niste swatch-uri superbe pe bloguri si ma chinui sa ma conving ca nu imi trebuie.


Foto source si review complet pe http://birdsdecoratebranches.blogspot.ro/2010/10/sleek-rose-gold-vs-nars-orgasm.html.

Sper ca v-am inspirat la achizitii cumpatate si daca va cumparati ceva, do share!

Sa aveti o zi senina!

Alice

8 comentarii:

  1. Parerea mea este ca iti trebuie blush-ul de la Sleek.Il am eu si pur si simplu m-am indragostit de el,il folosesc in fiecare zi si nu pot sa ma mai despart de el.Sigur o sa il adori <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ce ma bucur sa aud asta :D Iti multumesc de recomandare!

      Ștergere
  2. Si eu visez la blush-ul asta de luni bune, insa stiu ca luna viitoare fiind ziua mea, o sa o comit, prevad ca nu voi mai rezista si o sa-l comand in sfarsit!!!...

    Iti doresc sa le primesti pe toate! Pup! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o scumpa, iti doresc acelasi lucru, sa primesti tot ce iti doresti si inca ceva pe langa! Cat despre blush, vad eu ce vraji mai fac sa apara in sertarele mele :d

      Ștergere
  3. E superb blushul! Am si eu un nou wish list, uof uof :(

    RăspundețiȘtergere