expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 6 iunie 2012

Today's tip: Campania Ivatherm pe Trender

Hello, girls!

Acesta este un post rapid, vreau sa va semnalez o campanie noua pe Trender. Este vorba despre o initiativa frumoasa, in cadrul careia 100 de bloggeritze si 100 de persoane apropiate acestora vor testa cate trei produse Ivatherm. Basically, iti alegi pe cineva apropiat cu care sa imparti aceasta experienta si fiecare primeste un spray cu apa termala si doua produse la alegere (aspect foarte important, nu iti doresti un produs pentru ten uscat, daca ai o piele cu tendinta de ingrasare).



Va puteti inscrie pana pe 8 iunie.

Ce trebuie să faci, între 5 iunie şi 8 iunie, ca să participi la campanie:
1. În primul rând trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja) 
2. Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi  Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3. Ca să ştim ce produse Ivatherm vei încerca, trebuie să completezi Chestionarul de Pre-Campanie Ivatherm 2012 pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”
4. Stai cu ochii pe Inbox ca să vezi dacă ai primit emailul cu invitaţia la campanie 
Mai multe detalii, pe Trender.
Eu am ales o prietena, ii cunosc caracteristicile tenului si sper sa produsele sa ii faca o impresie buna. As fi ales-o pe mama mea cu tot dragul, dar nu locuim in acelasi oras si ar fi fost putin dificil sa ii trimit produsele. In plus, ii pot cumpara oricand cateva produse in functie de nevoile sale (Crema UNA, spray cu protectie solara s.a.).

I hope they pick me :) Voi pe cine alegeti partener de campanie?

Kisses, 

Alice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu