expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 10 mai 2012

Versatile Blogger Award

Hello, girls!

Wow, am I late or what? Zilele ce au trecut au fost pline de bune si de rele, de experiente noi si oameni interesanti. Si acum m-am intors la voi, cei care m-ati citit chiar daca n-am mai postat continut nou si datorita carora am ramas muta de uimire cand am deschis pagina de 'Statistici' a blogului.

Am primit acest award, primul din viata mea de blogger, de la Simona. Ii multumesc tare mult ca s-a gandit la mine si marturisesc ca fiecare postare a sa e o inspiratie. Sa incepem...

Cerinta este sa dezvalui 7 lucruri noi despre mine. Let's see...

1. Ma relaxez aproape zilnic macar 10 minute urmarind clipuri pe Youtube, in general beauty related. I-am spus prietenului meu intr-o zi ca Youtube este 'noul meu televizor'.

2. Tot din sfera de frumusete, nu imi plac creioanele de vreun fel si cred ca am 2 in toata colectia mea. Pentru ochi aleg gel liner sau o pensula trecuta prin fardul preferat, iar buzele le am destul de conturate pentru a nu apela la creion. Poate mai incolo le voi gasi utilitatea.

3. Sunt obsedata de blush-uri, iar de curand am combinat cateva culori si am creat unul, vi-l voi arata in curand.

4. On a more personal note... Vorbesc zilnic cu mama mea la telefon si, desi iubesc Bucurestiul, mi-as dori uneori sa ma pot teleporta pana acasa.

5. De ceva vreme m-am decis ca vreau un tatuaj, inca nu am facut nimic in acest sens.

6. Imi iubesc pisica, am primit-o cadou de ziua mea acum 3 ani de la o prietena tare, tare draga si ma gandesc la ea ca la copilul meu. There, I said it :D

7. Ca sa urmez exemplul Simonei, vreau sa impartasesc cu voi o piesa din playlist-ul meu de pe Youtube. Fara sa consult link-ul ei, era sa aleg tot o piesa de la Nina Simone. Apoi am ales-o pe aceasta. Este posibil sa nu fie pe placul tuturor, dar va invit sa aplecati urechea la povestea din versuri. Ca un mic detaliu bonus, eu am scris o perioada recenzii ale unor evenimente hip hop de pe meleaguri bucurestene.

Sper ca v-a placut momentul meu de sinceritate, nu ca nu as impartasi doar adevarul in fiecare postare. Acum inteleg de ce toata lumea spune ca tag-urile sau award-urile sunt fun.

Xo,

Alice

2 comentarii:

  1. Hihi, ce frumos ai vorbit despre mine in al doilea paragraf, iti multumesc frumos, m-ai lasat fara cuvinte! :)
    La 3 si 5 ma regasesc si eu complet, daca iti vine ideea de tatuaj sa imi spui si mie... :P

    Mi se pare super tare faptul ca ai scris recenzii la evenimentele hip-hop, pentru mine ramane muzica de suflet :P

    Te pup, ma bucur ca ai facut tagul, e dragut sa mai aflu lucrurile acestea despre tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vb serios, sa stii! Tatuajul va fi kitty related probabil, vom vedea. Cat despre hip hop, e a lil' something magic in my life, ma leaga multe de acest univers. Iti multumesc din nou ca te-ai gandit la mine!

      Ștergere