expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 24 aprilie 2012

Notd: Cosmo nails and a new lipstick

Hello, girlies!

Missed you, a fost un week end insorit si l-am petrecut mai mult pe afara. Now i'm back si vreau sa va arat ce am incercat sa fac aseara. E vorba de newspaper nails (era sa scriu newsletter nails, working in advertising will do that to you :d). Le-am spus 'cosmo nails' pentru ca asta am folosit, bucatele rupte dintr-o revista Cosmopolitan.

Now... nu mi-au iesit perfect. De ce? Pentru ca topcoat-ul meu de la OPI (cumparat prin septembrie last year) a decis sa se ingroase si sa faca imi strice toata munca. Oh well, astept recomandari pentru un topcoat rezistent.

Este cazul sa le multumesc Alexandrei si lui Ruxi pentru ca postarea lor mi-a amintit de tipul acesta de manichiura, planuiam de ceva vreme sa o incerc si tot uitam.

Am folosit Flormar Supermatte in M123, spirt in care am inmuiat bucatile de hartie si topcoat de la OPI. Un tutorial video foarte bun gasiti aici.

Eu am ales sa nu folosesc un gri, desi am unul minunat de la H&M pe care vi-l voi arata curand, ci un corai prafuit, cu tente de brown (cred, imi vine destul de greu s-o descriu). Imi place M123 extrem de mult, este my go to nail polish si se aplica perfect de fiecare data. Chiar o recomand.

La final, vreau sa va arat nuanta rujului cumparat la ultimul blogsale al Iguanitzei, am descoperit ca se asorteaza de minune cu unghiile mele. Nu ca as tine la aspectul acesta in mod deosebit, dar e o coincidenta draguta. Here it is, a swatch, ii voi dedica o postare separata zilele ce urmeaza.

 Este vorba de Estee Lauder Pure Color in 'Barely there', inca o achizitie nude pentru dependenta de mine.

Asta e tot, astept impresii legate de unghii, sugestii de topcoat-uri bune si va multumesc de vizita!

Xo,

Alice



6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ce imi place de tine, Coco, esti mereu pe faza cand public ceva. Multumesc!

      Ștergere
  2. Am facut si eu o postare despre manichiura aceasta :) Bine ca mi-ai amintit de ea , e usor de facut si de efect .

    ps : e frumos rujul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, mi-au laudat-o si barbatii, care in general apreciaza mai mult un rosu pe unghii. Si multumesc, i think so too, cred ca maine ii fac review complet.

      Ștergere