expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 2 februarie 2015

On my mind: rochii speciale

Hello, ladies!


Sunt singura care, cand are ceva pe cap, umbla lelea pe diferite site-uri si isi face wishlist-uri? It takes my mind off things. Am si motive de data aceasta: suntem invitati la cateva nunti anul acesta, iar in week end vom merge la botezul unui nepotel. Cum eu cele mai multe complimente le-am primit (la evenimente) purtand rochii asos sau gasite la preturi geniale la reducere (inclusiv rochia de cununie), anul acesta mi-am indreptat atentia si catre Sheinside. Am de la ei deja un pulover si un cardigan - ambele foarte calduroase si lipsite de cusur. Le reprosez momentan doar ca nu au dubluri in alte nuante :D
Intre timp am schimbat culoarea parului :)
Ca tot pomeneam: rochia este Asos, cardiganul Sheinside, cizmele good ol' Miniprix. 

Anumite rochii pe care le voi prezenta mai jos nu au dimensiunea necesara pentru bustul meu, dar ma gandesc ca nu toata lumea are peste 105 cm around there si ca sigur-sigur nu doar eu voi avea nunti la vara.

Prima care m-a cucerit, ce bine era daca aveau si o versiune pe verde. Click pe imagini pentru redirectionare :)
Costa 22 $, pare atat de frumoasa ca as comanda-o doar din curiozitate, sa ii testez calitatea.
Aceasta neagra intra in categoria I wish, dar e minunata in simplitatea sa.
Ah, a green dress! Daca intrati pe site (dand click pe imagine), veti putea admira mai bine modelul, care mi se pare deosebit prin mixul de dantela si subtile transparente.
O recunoasteti pe Andreea de la Thrill of the heel? Eu o citesc de ani de zile, are un umor fantastic si un stil cum rar intalnesti. Nici rochia de pe ea nu e de ignorat :)
Daca veti merge la o nunta pe plaja, iata o optiune. E indeajuns de light sa nu va topiti sub soarele verii, dar extrem de simpla si prietenoasa cu accesoriile de tot felul. Bijuterii aurii si par buclat lejer, cum suna?
Aceasta este o rochie pe care o am, cumparata de pe alt site. Varianta aleasa de mine imi vine pana deasupra genunchilor si a cules vreo doua complimente la nunta unor prieteni. Ce vreau sa atest este ca materialul este chiar ok, nu m-am incalzit peste masura (exista rochii ieftine in care simti ca iei foc vara, de parca ar fi facute din cauciuc).
Iata o piesa pe care as fi comandat-o, dar imaginile postate de cumparatori ma induc in eroare. La ce pret are, cred ca i-as da o sansa daca mi s-ar potrivi la bust, I-as face, totusi, manecile 3/4.

Va mai trebuie, bineinteles, accesorii. Sunt dati cand bijuteriile mele valoreaza mai mult ca rochia, altadata am dat pe ele cativa dolari si nu am ce sa le reprosez (mai ales daca le aplic putin lac transparent pe partea care intra in contact cu urechea).
Si ceva Marsala, de final :) Urmariti mereu ca pietrele sa aiba aspect unitar, metalul sa nu fie prea auriu (pare ieftin). Cand le primiti le puteti aplica un strat de lac de unghii transparent, le va proteja.

Cam atat pentru astazi. Sper sa va placa sugestiile mele, as aprecia un comentariu in care imi spuneti care e piesa voastra favorita.

Va imbratisez si va doresc o saptamana cat mai usoara si mai reusita!

Alice

17 comentarii:

  1. Peste 105 cm??? Mmmmmmm!!! :)
    Uuff, vad ca cea albastra e sold out! Tiii, cum arata cea verde, din dantela!
    Dintre toate domnisoarele ce poarta rochia aceea de diva, nu se asaza pe niciuna mai bine decat pe Andreea (nu ca-i de-a noastra)!
    Doamne, ce cercei ai gasit!!! Cei cu alb au scor mai ridicat, in rest tot pe-acolo se afla, la o suma rezonabila ca pret!

    My favourite? Let me think! Cerceii albi! As fi ales rochia Wine Red dar... ma tem ca nu m-ar avantaja!

    Hug and kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-oi fi eu Sofia Vergara, dar nu ma plang :D Am observat si eu mai apoi ca fix preferata mea a disparut de pe site, poate va reveni in stoc. Si sunt de acord cu ce spui de Andreea, are silueta ideala in opinia mea. Love her!

      Cat despre cercei... sa stii ca m-am limitat cu greu doar la acestia :D Eu zic ca ti-ar veni f bine rochia, chiar vorbeam cu Georgia saptamana trecuta ca arati ca o pustoaica!

      Ștergere
  2. hehe, chiar primele doua rochite postate de tine le-am gasit pe sheinside si le-am "salvat" in caz ca ma hotarasc sa cumpar una din ele pentru botez :D
    Sunt superbe. Acum...sa vedem ..ca am mai gasit si alte bunatati:D
    Kiss

    http://intrendbydeea.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gand la gand cu bucurie! Chiar ma bucur ca va plac sugestiile mele. Eu de la ei am doar pulovere pana in prezent, chiar azi am purtat unul: http://www.sheinside.com/Grey-Long-Sleeve-Cable-Knit-Pockets-Sweater-p-179120-cat-1734.html. Dar sper sa avem experiente ok cu rochiile :) Te pup!

      Ștergere
  3. Mamma mia, peste 105 cm? Eu sunt o stârpitură cu 80 cm momentan la bust. Buretele e la putere aici :D!
    Am intrat la rochia purtată de Andreea, cât de bine vine pe ea, însă are și formele necesare. Îmi mai place cea verde, e tare faină.
    Alice, dacă nu te superi, pune link la cardiganul pe care îl porți, că îmi place foarte mult. Te rog! :)
    p.s: Și la mine e înghesuială cu complimentele atunci când port rochii de la Asos. Ah, și cât de bune sunt prețurile lor la reduceri. Cu 100-200 lei îți iei o rochie de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, vin la pachet cu spate lat, solduri pufoase etc :D Uneori mi-as dori sa am si eu vreo 90 si ceva, sa nu icnesc cand nu se inchide vreo rochie :))

      Uite cardiganul, e o mini paturica calduroasa si minunata! http://www.sheinside.com/Black-Long-Sleeve-Pockets-Knit-Cardigan-p-182812-cat-1734.html

      Si da, Asos e my go-to pentru anumite piese. In principal rochii si sandale :D

      Ștergere
  4. nice
    follow to follow?
    http://defishencia.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place tare mult Andreea Balaban si rochia aia arata divin pe ea, ce nu arata divin pe Andreea :)))?

    Kisses

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este si intrebarea mea, posibil sa ii vina bine si un sac :D

      Ștergere
  6. imi plac rochiile albastre si cea verde. si toti cerceii :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Va foarte multumesc, gagici! Ca tot vorbeati de silueta, cred ca am slabit macar cu neuronii saptamana ce tocmai a trecut :)) Ah, si referitor la rochie, mi-am comandat si una verde, fix la fel ca cea grena din pozele astea :D

    RăspundețiȘtergere