expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 8 ianuarie 2015

Unora le place... rujul rosu

Hello, my ladies!

Nu stiu daca v-am spus vreodata, dar nu mi-e nici un machiaj asa drag ca mixul de ten palid, un contur fin, un iluminator delicat prin zonele esentiale si ruj rosu. Nu il aplic decat foarte rar, pentru ca in ultima vreme sunt mai mereu obosita si as munci vreo ora ca sa imi aplic o baza decenta pe ten. Dar il ador, e look-ul clasic care subliniaza feminitatea oricarei doamne.
Sursa
Cand aveam vreo 10-12 ani am prins pe TVR un film caruia i-am aflat numele la final. O blonda frumoasa prinsa intr-un amalgam de aventuri, aratand mereu impecabil. Si o intriga extrem de nostima. Ii spune Some like it hot/Unora le place jazz-ul. Nu va dau spoilere, va recomand doar sa il vedeti. De acolo si din vreo doua documentare am cunoscut-o eu pe Miss Marlyn Monroe, un personaj atat de studiat si un om atat de sensibil. Eu cred ca ea a fost mai mult decat amanta, model care zambea larg in fotografiile facute pe plaja, autoare de citate afisate de domnite pe Facebook.

Look-ul purtat de ea este emblematic, recunoscut cu usurinta de orice pasionat de machiaj. Mi-as dori sa il poarte mai multa lume in perioada actuala, in defavoarea sprancenelor prea conturate si a obrajilor in tonuri de maro si roz (ca sa nu spun dungi). Si-atunci normal ca m-am bucurat sa aud ca Marilyn Monroe este noul ambasador onorific pentru Max Factor.
Iata ce fac cateva pensule, un liner reusit si un rol de femeie fatala. Pensulele si produsele folosite au apartinut domnului Max Factor Jr. Se implinesc 80 de ani de cand studioul sau din Hollywood s-a deschis, devenind locul unde vedetele isi schimbau look-ul. Nu doar un simplu cabinet de infrumusetare, ci un loc unde se nasteau personaje, figuri cunoscute.

Nici noua nu ne strica o astfel de schimbare din cand in cand, mai ales ca texturile produselor si uneltele necesare au evoluat mult de atunci, fiind mult mai accesibile si mai rezistente. Nu trebuie sa uitati cine sunteti, doar sa subliniati trasaturile pe care le aveti deja :)

Sunt sigura ca va voi mai povesti despre acest brand in viitor, stiti doar cat de mult imi place mascara Max Factor.

P.S.: Stiati ca exista un ruj inspirat de cel purtat de MM? Se numeste Ruby Tuesday si il gasiti la orice stand Max Factor. Frumusica de Georgia il are, l-a prezentat aici.

Va imbratisez, zi frumoasa!

Alice

3 comentarii:

  1. Si eu ador tipul de look la care faci referire si l-ai prezentat foarte frumos! :)
    Cred ca n-am incercat nicio mascara MF... shame on me?!

    Hugs, lady!
    Zi faina iti doresc! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Some like it hot e unul din filmele preferate :) Îmi place mult articolul ăsta & I love Marilyn! Și îmi place cum ai pus problema legat de înfrumusețarea/sublinierea unor trăsături pe care le avem deja. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ai scris!! :) Uite ca nu stiam ca Ruby Tuesday e inspirat de MM. Data viitoare promit sa-l port exact cum propui tu. Sa ai o zi frumoasa, pup!

    RăspundețiȘtergere