expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 6 octombrie 2014

Cateva favorite accesibile ale momentului

Hello, my ladies!

Am cateva favorite ale momentului si m-am gandit sa vi le arat. In fotografiile de mai jos nu veti regasi nici un produs care sa depaseasca 50 de lei aici, sper sa va fie de folos :)
Favs

Paleta de la Pixi a ajuns in mainile mele sambata si deja am folosit-o de doua ori. Am prins-o la vreo 25 de lei, cu toate reducerile mele de pe Strawberry. E sparkly si nici pe departe la fel de pigmentata ca una Urban Decay, dar tot imi place. E incredibil de subtire, nici nu o simti in geanta. Si are vreo 3 nuante pe care le ador deja. Vedeta este, indubitabil, cea din coltul dreapta sus, un ruginiu numai bun pentru aceasta perioada.
Despre blush-ul de la Elf v-am mai vorbit deja, e genul de produs usor de folosit, cu o nuanta indeajuns de neutra incat sa poate fi purtat alaturi de numeroase variante de machiaj. Cum am fost incredibil de racita saptamana asta, a fost aliatul meu in incercarea de a arata mai putin... stafie.
Fondul de ten Almay clear complexion e optiunea mea in zilele cand nu imi doresc decat accoperire medie si un finish normal, nu prea mat. E un produs potrivit pentru machiajul de zi cu zi, cu o formula curata si 0.6% acid salicilic.

Iar mascara Miss Manga este favorita mea la momentul acesta, desi initial am crezut ca nu ne vom intelege. Urmeaza un review cu fotografii doveditoare :)
In prima imagine puteti zari si cana mea preferata. Am primit-o de la cineva care face cadouri geniale, este luata de aici.

Si-am mai purtat cu drag urmatoarea oja, aproape singurul rasfat pe care mi l-am acordat zilele acestea. Essie 'Angora Cardi' (surprinsa aici cu flash). Am folosit baza reparatoare de la Jessica si topcoat-ul minunat de la Milani, Toate sunt produse bune si le recomand.

Cam atat pentru astazi, sa aveti o saptamana usoara!

Hugs,

Alice

16 comentarii:

  1. Miss Manga e si la mine printre preferatele momentului. Sa ai o saptamana frumoasa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca o folosesti si tu, e chiar un produs ok. La fel, Camelia, multumesc de vizita!

      Ștergere
  2. Este foarte frumoasa oja! Si asteptam poza cu rimelul!
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. E superbă nuanța ojei. Îmi place și paleta de farduri. Eu am un set de blush-uri de la Pixi, tot în casetă din asta super ușoară și mi se pare foarte simplu de cărat oriunde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Aurora! E ceva mai inchisa in realitate, flash-ul mai modifica nitel nuante. Cred ca am ochit si eu acel set pe Strawberry, dar stau cuminte.

      Ștergere
  4. Oja e superbă! Îmi place nuanţa aia...de-aş purta-o non stop, I shit you not :)) Să ai o săptămâna fantastică :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah si mie, ca sa nu mai zic ca e opaca dintr-un strat. Multumesc la fel! :*

      Ștergere
  5. Ojaaaaa! I need it, too! <3 Sa ai o saptamana frumoasa foc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare simpatica paletica aia. Ti-am admirat-o si pe Insta.:X

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca am si eu acelasi blush Elf... :)
    Stiu si eu persoane care fac cadouri geniale, le-am zis ca vin la consiliere! Deosebita cana, sa o folosesti cu bucurie! Mi-a trezit amintiri placute (ale unei expozitii Gustav Klimt aflata in incinta Muzeului de Istoria Artei - la Viena - am avut privilegiul de a-l vizita)!
    Imi place Essie a ta...

    Pupicei, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi ne cam potrivim, doamna :D Cana e o bijuterie, se cunoaste ca e lucrata cu grija. Pe Klimt imi doresc si eu sa il admir live, anul acesta am avut bucuria de a studia de aproape cateva opere de-ale lui Van Gogh si am iesit din muzeu pe un norisor. Te pup!

      Ștergere
  8. Haha,asa am patit si eu cu rimelul,imi venea sa-l arunc,apoi ne-am impacat. Cred ca este prea lichid la inceput.
    Top coat-ul milani e super bun,mi-a rezistat oja si o saptamana cu el!
    Bune recomandari 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai descris perfect 'relatia' noastra de la inceput :)) Cat despre topcoat... omg yes! Cate lucruri as mai vrea de la Milani... Iti multumesc mult, Aurelia :)

      Ștergere