expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 22 septembrie 2014

Cateva produse de pe iHerb si Asos

Am momente cand nu imi vine sa dau comenzi mari, cu produse multiple. Pentru ca vreau sa am macar iluzia economiei si mi-e inbox-ul inundat de newslettere cu oferte. Am avut un mic bonus pe iHerb de unde mi-am luat:


Gelul cu Aha are o textura superba, sper sa ma scape de variatiile de culoare de pe zona obrajilor. Mirosul nu ma incanta prea tare, dar deja am trecut peste el cu gandul la rezultate. Balsamul de buze este hranitor, m-a ajutat deja sa port un ruj dificil (care nu merge aplicat peste buze uscate). Nu lasa pelicula, miroase dulceag, jackpot la ce pret are. Iar blush-ul este un moft inspirat. Ma pronunt intr-un articol viitor.
Ceaiurile de la acest brand nu imi sunt straine, asa ca am comandat acest trial kit pentru 25 de centi.

De patch-urile pentru hidratarea zonei ochilor nu stiu ce sa zic, parca nu m-au dat pe spate. Prefer cele pentru picioare, data viitoare de acelea voi lua.

Pe Asos am ochit eu multe, dar cel mai mult mi-am dorit urmatoarele (plus un cadou pentru al meu sot).
Pudra pare ok, atata doar ca tava cu produs s-a desprins din ambalaj si necesita o interventie cu superglue. Ceasul e de 3 ori mai frumos in realitate. Ca sa nu mai spun ca are un sistem de inchidere foarte destept, safe to say ca sunt foarte incantata de el. Toate bijuteriile statement sa vina la mine :)

Links:

Daca planuiti sa plasati prima comanda iHerb, puteti introduce codul LEF913 la checkout, pentru un discount de 5$ la comenzile sub 40$ sau un discount de 10$ la comenzi de peste 40$. Pe Asos mi-as dori sa am ce discount sa va ofer, va pot semnala totusi sectiunea de 70% discount :)
Hugs,
Alice

14 comentarii:

  1. E super drăguț ceasul! Mai frumos decât în poza de pe site!
    Plasturii de pus sub ochi de pe Iherb i-am avut și nici pe mine nu m-au impresionat prea tare. De la Neoteric am încercat o loțiune, îmi place foarte mult și sigur am să mai aleg produse cu AHA de la ei.
    Blush-ul acela baked mă tentează tare, tare! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu, il port chiar acum :) Iti recomand produsul acesta, chiar lasa pielea fina! Blush-ul e frumusel, dar foarte sclipicios. Ai fost avertizata :D

      Ștergere
  2. Ceasuuuuul! <3 Sa te bucuri de toate, draga mea! Mie gelul cu AHA imi place, aseara l-am aplicat, azi dimineata m-am mirat de 3 ori ce piele fina am... si semnele se duc, incet dar sigur :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceasul e superb! Exact asa un model visez si eu. Sa il porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, eu am o obsesie cu ceasurile mari, acesta are si mix de metale, a fost win-win :)

      Ștergere
  4. Exact ceasul asta l-am ochit si eu :) ma bucur ca ai spus ca arata mult mai bine in realitate , sa le porti cu mare drag .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte dragut, nu ma astept sa reziste 1000 de ani precum cele de firma pe care le am, dar chiar nu regret ca l-am luat. Multumesc!

      Ștergere
  5. haha, mi-a placut chestia cu "toate bijuteriile statement sa vina la mine", ti se potriveste de minune :P
    Pe mine ma intereseaza in mod deosebit stick-ul pentru buze, sunt disperata dupa un produs eficient, nu imi place nimic din ceea ce am incercat, nici macar celebrul carmex, care se gaseste pe asos. Il pun in cos si pe acesta, poate, poate...
    Pe asos vreau sa spun ca am reusit sa ma abtin si nu mi-am luat nimic, nimic, in conditiile in care am facut o comanda destul de maricica doar pentru sotul meu. Acum cand ma gandesc la asta, parca nu-mi vine sa cred ca am fost eu aceea :)))
    Mi-am luat si eu un ceas recent, primul ceas mai scumput si sunt tare mandra de el. Sa-l porti cu placere si sa te tina toata viata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You know me so well :D Mai folosesc ceva timp balsamul si ma pronunt, oricum pe site avea review-uri foarte bune. Eu pe Asos am un wishlist imens, inteleg perfect ce zici :)) Sa porti sanatoasa ceasul, eu am o obsesie deja cu ele :*

      Ștergere
  6. Cum sa incep ? :) Cu ''Buna'' :). Sunt pe blogul tau de ieri si nu ma pot opri :), older entries all the way. Bun, sunt putine bloguri de make-up concept pe care le citesc, adica vro 3 sau 4 :). Dar vad ca descopar :). Nu sunt fan make-up, adica am si n-am. Ca nu prea stiu sa cumpar. in numar mare sunt fondurile de ten, pudre, eye liner, si cam atit. Acum, sunt confuza cu iluminatorul asta. In primul rind, nu stiu care e potrivit pentru mine, si cum se foloseste. :). Mno, deviez, ce vreau de la tine... o recomandare de un iluminator ca ma bag intr-o comanda de la capsuni.com :)). si nu stiu ce sa iau :). Ms mult, bafta cu blogul, e o placere sa il citesc :) Anuhka

    RăspundețiȘtergere
  7. Bunaaa! Of Doamne, comentariul tau a venit fix la momenul potrivit, iti multumesc asa mult! Eu nu il am pe asta, dar cred ca ai face o afacere daca l-ai comanda http://ro.strawberrynet.com/makeup/pixi/energy-blush---no-4-golden-energy/117700/#DETAIL. Sau asta, daca ai ten mai masliniu: http://ro.strawberrynet.com/makeup/laura-mercier/illuminating-stick---golden-honey/48940/#DETAIL. Alte iluminatoare bune: Candlelight de la Too Faced, cel de 3 lire de la MUA, cel din Sleek contour kit. Mai intreaba-ma daca mai ai nelamuriri. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fast answer :) good woman :).. Am tenul alb, lapte..mai ales ca vara asta nu am apucat nici pic de bronz.. primul arata dragut si nu e scump,. daca invat sa le folosesc :) investesc in mai multe :) acum ..tutoriale pe youtube :D..sa ai o zi frumoasa si sigur mai vorbim :) Anuhka

      Ștergere
    2. Esti ca mine, clar. Daca vrei sa ai pudra inchisa mata de contur, blush si iluminator intr-un singur produs recomand Sleek contour kit, eu l-am folosit si la nunta. Sa iti mai iei cateva pensule ok, ideal ar fi sa incepi cu un Eco Tools, chiar si pensula de blush de la Elf e ok. Sa imi mai scrii, succes! :*

      Ștergere