expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 10 august 2014

Some almost new stuff

Spun almost new pentru ca parte din ele sunt cumparate din vacanta noastra Paris-Londra (din care m-am intors de ceva vreme), cateva de pe Ebay, iar ojele Essie le-am primit. Tin sa marturisesc ca I went a lil crazy in Primark si alte magazine londoneze, dar hainele au intrat deja in rotatia de zi cu zi si sunt majoritatea piese basic. A avut si un ghinion cu o pereche de blugi luati de la ei care - desi spalati temeinic - mi-au cauzat o iritatie foarte urata pe picioare. Doi medici si multe unguente mai tarziu, incepe sa dispara. N-am apucat sa port decat rochii/fuste lungi vara asta, c'est la vie :)
Cine gaseste turnul din imagine?

Sa ne intoarcem la lucruri frumoase: behold my french shoes! N-am crezut vreodata ca voi scrie fraza 'i-am cumparat din Galeriile Lafayette', dar iata ca am avut noroc de niste reduceri si am pus mana pe aceste sandale. Brandul este 'Andre', lansat la 1900. Sunt, asadar, o amintire foarte frumoasa si sper sa va placa si voua. Am mai vazut acolo multe branduri mari, am pus ochii pe o geanta MK si l-am uimit pe Hubs necumparand nimic din zona de cosmetice. Cand stii cam cate rujuri ai acasa, incepi sa capeti putina perspectiva si devii mai cumpatat.

Din Primark mi-am mai luat niste balerini, precum si niste tenisi pe care cred ca i-am si stricat in ploaia de vineri seara. Iata balerinii, via Instagram.
Tin sa mentionez ca m-au blocat putin magazinele Boots: ataaatea bunatati intr-un singur loc. Dar cum in vacante nu stau extrem de mult prin magazine si cand o fac le aleg pe acelea de haine, m-am limitat la cateva cadouri pentru apropiati si la ceva produse pentru buze. Am cautat, sincera sa fiu, anticearcanul de la Collection prin vreo 4 drogherii - erau ori desfacute (mare problema la ei), ori in nuanta cea mai inchisa. Data viitoare :)
Sa nu subestimati puterea accesoriilor Primark, as fi plecat cu o geanta plina :D
'Woopin Watermelon' de la Clinique.
Inelul acesta e de la noi, via Orsay.
Un dupe al rujului 'Shy girl' de la MAC. Nu e la fel de cremos, dar zau ca nu imi pare rau ca l-am luat!
'Rose Petal', I like you!
Bratarile acestea cu turcoaz sunt de pe Ebay, ieftine si cute.
Essie, love you too!
See what I mean?

Gata pentru astazi, sper sa ma primiti inapoi si sa intelegeti ca work comes first sometimes. Si ca ne calibram eforturile cum putem, mai ales pe caldurile acestea.

Sa aveti zile senine, de 28 de grade! Love,

Alice

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc, intamplarea face sa ii port chiar in timp ce tastez acest comentariu :D

      Ștergere
  2. la primark si eu devin crazy si nu stiu incotro sa o apuc. andre au fost la un moment dat in baneasa si au disparut incet. tare frumoase sandalute.pupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi inchipui, eu inca regret niste fuste midi pe care le-am lasat acolo. Pacat ca nu mai avem Andre, au niste preturi foarte ok. Multumesc, pup!

      Ștergere
  3. Imi plac, plac, plac sandalele!! Vedem si restul de hainute? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Hm, sunt jeans, tricouri colorate, bluze simple... Era prea nebunie sa incep sa probez rochii si fuste, lucru pe care il regret acum. Sunt sigura ca vor exista piese pe care le voi include in OOTD-uri :D

      Ștergere
  4. Oleooo, sa le porti/folosesti sanatoasa pe toate! Frumoase cumparaturi. Mi-a ramas inima la sandalele tale frantuzesti si marturisesc ca ma faci sa vreau sa dau comenzi pe Ebay din cauza de bratari cu turcoaz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc! Sandalele mele au fost 45 de euro, ca sa fie si mai apetisante. Pentru nivelul lor de trai mi se pare o nimica toata. Bratarile au fost vreo 2 dolari fiecare, sa imi spui daca vrei link.

      Ștergere
  5. Cat de frumoase noile achizitii! Sandalele sunt wow! Asteptam sa le vedem purtate de picior de lady! :D
    Cum spune Deena, cred ca vei fi vinovata cand nu ma voi putea opri din comenzi pe ebay! :)

    M-am bucurat de revedere, Alice! Poze din vacanta nu ne arati? :D Come ooon!!!
    Kisses!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc! Urma sa le port astazi, dar am optat pentru altceva pana la urma (intre timp m-am si impiedicat pe scari si ma doare piciorul :))) ). Cat despre vina, macar va fi una miiiica, pentru ca preturile pe Ebay chiar sunt ok. Si eu ma bucur ca m-ai 'vizitat'', lady! Voi selecta cateva, ma apuca un oftat cand ma uit pe ele...

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le porti/folosesti cu placere !
    xoxo

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Totul până la accesorii, sunt foarte drăgălaşe şi de purtat cu drag! ♥
    Dar nici ojele nu sunt mai prejos, frumoase nuanţe, îndeosebi acel portocaliu/corai... ♥
    Să te bucuri de toate! :-)

    RăspundețiȘtergere