expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 31 iulie 2014

O consultatie, o colposcopie, un examen Babes-Papanicolau - gratuite la Overmed Medical Center

Sanatatea chiar e cea mai importanta, ladies. Degeaba ne cumparam creme minunate si ne aplicam in fiecare dimineata un strat de mascara cu nume rasunator, daca nu avem cu adevarat grija de noi. Am vazut fete care aleg sa acopere acneea hormonala, in loc sa o trateze. Am avut perioade cand ignoram durerile crunte de ovare, pentru ca mi-era frica de o operatie. Uneori amanam lucrurile cu adevarat importante. Iata o veste buna, pentru cele care nu isi permit investigatii amanuntite care sa le mentina sanatoase.

Incepand cu data de 21 iulie 2014 Overmed Medical Center este printre centrele private care a intrat in relatii contractuale cu CASMB, urmand a desfasura consultatii specifice specialitatilor obsterica si ginecologie, gratuit pentu persoanele asigurate. In cadrul serviciilor acoperite de CASMB persoanele de sex feminin asigurate pot beneficia de ecografii, colposcopii, recoltari de analize si spitalizarea de zi cu toata gama de proceduri aferente.

In contextul in care conform unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii in continuare numarul femeilor din Romania care moare datorita nedepistarii din timp a cazurilor de cancer de col uterin este mare, Centrul Medical Overmed a ales pornirea unui program de depistare a acestor cazuri la care pot avea acces toate femeile asigurate de catre CASMB.  Pacientele asigurate vor beneficia gratuit de o consultatie, o colposcopie, un examen citologic Babes-Papanicolau si un examen de secretie vaginala.


Pacientele asigurate CASMB vor putea solicita o programare la centru, la numerele de telefon 0723.166.067 si 031.100.20.02 printr-un e-mail la adresa office@overmed.ro, sau online, pe pagina de Facebook sau pe website: http://overmed.ro/, in limita numarului de cazuri contractate si decontate de catre CASMB in fiecare luna, iar conditiile raman aceleasi ca in cazul relatiei cu orice alta clinica de stat sau privata. Astfel, pacientele trebuie sa aduca la centrul medical un bilet de trimitere de la medicul de familie si dovada asigurarii, adica o adeverinta de la locul de munca.

Din anul 2000, de cand si-a inceput activitatea si pana acum, a venit in intampinarea pacientilor cu profesionalism si atentie la calitatea serviciilor oferite. Acum este intr-o locatie noua, eleganta si spatioasa intr-o zona centrala a orasului Bucuresti. Centrul medical ofera servicii de obstetrica si ginecologie, medicina reproductiva si chirurgie plastica. In echipa se regasesc medici renumiti, cu experienta in domeniile specializarilor medicale puse la dispozitie pacientelor.

Sper ca veti profita de aceasta oportunitate si veti ajunge cu analizele la zi. I want healthy readers :)

Zi senina, 

Alice

4 comentarii:

  1. Super articol!
    Dupa ce am nascut, am facut anual astfel de investigatii. In urma cu vreo 3 ani, le-am cam dat uitarii, dar am reluat bunele obiceiuri incepand cu acest an!

    Mult soare si sanatate, Alice!
    Te pup!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca ai grija de tine si multumesc pentru aprecieri, dar chiar nu am facut mare lucru. Sper doar sa se duca vestea si cat mai multe cititoare sa mearga la investigatii. Te pup!

      Ștergere
  2. Exceptional articol. Din pacate sunt prea multi bolnavi de cancer in lume, si aceasta boala parsiva nu exclude nici pe tineri in ultima vreme. Vorbesc din experienta, din pacate! Consultatiile anuale sunt foarte importante si in acelasi tip modul de viata cat mai sanatos este un must!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca esti bine, ai spus un adevar trist - din pacate. Si da, trebuie sa prevenim, atat cat ne permit puterile si factorii de mediu. Hugs!

      Ștergere