expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 25 august 2014

Cosmetice aproape terminate - impresii si recomandari

Hello, ladies!

Vreti sa va spun un secret? Nu postez empties/produse terminate pentru ca nu suport cum arata in fotografii, mi se par asa triste ambalajele acelea golite de ultimele picaturi, e un pitic de-al meu. Dar astazi am trecut pentru disconfortul pe care mi-l creeaza astfel de imagini, pentru a demonstra ceva. Uneori produsele care nu mai arata impecabil sunt cele care isi merita locul pe blog. Pentru ca inseamna ca si-au facut treaba, ca am intins mana dupa ele in multe dimineti si ca... le recomand :)
The not-so-pretty bunch
Sa le luam pe rand, de la stanga la dreapta: Nyx Mosaic Powder 'Spice', ELF blush 'Candid Coral', Cargo 'Medium' bronzer, pudra Maybelline Fit me '120 Classic Ivory'. Toate sunt produse cu preturi relativ mici, din pacate cele din dreapta nu cred ca se gasesc in tara (Cargo mai exista in Sephora? Eu nu i-am mai gasit). 
Mozaicul de la Nyx este un produs extraordinar de versatil - poti obtine vreo 3 variatii de culoare in functie de cum invarti pensula in produs. Eu fac miscari circulare si aplic fara grija, e foarte fin si se aplica uniform, impecabil. Il voi recumpara, fara urma de indoiala.

Blush-ul de la ELF e genul de produs no brainer pentru cineva cu tenul deschis, ca mine. Un strop de corai in obraz si deja arat mai odihnita, de parca musai am dormit 8 ore (nu 4, din vina actorilor din Grey's Anatomy :D). E 3 dolari, o nimica toata! Nu mi-a cauzat iritatii pe ten, nu ii pot reprosa decat faptul ca acum - spre final, se face farame-farame mult mai usor si nu il mai pot lua cu mine in geanta. Il gasiti aici (link afiliat). Cert e ca urmatorul pe lista e Peechy Keen, mi se pare putin mai discret si mai potrivi pentru sezonul rece. In plus, se pare ca ELF declara ca sunt cruelty free, mai nou.
Nyx, Cargo, Elf
Daca va uitati la bronzerul de la Cargo si va inchipuiti ca arat ca o portocala dupa ce il aplic - va inselati :) Asta pentru ca nu mi-am propus sa conturez fata cu el, ci il aplic pentru un look 'atins de soare', cum n-as putea vreodata sa obtin in mod natural. Stiti ca eu nu m-am mai bronzat din clasa a 9a? So... I fake it!
Pudrei nu i-am facut swatch, era inutil. E un produs bun, doar putin prafos. O folosesc de ceva vreme, pot spune ca si-a meritat cele 5-6 lire cheltuite pe ea. Arata foarte bine peste Nars Sheer Glow, am fost intrebata de cateva doamne ce port pe ten. As vrea sa incerc si anticearcanul din gama Fit me, dar momentan am cateva produse in rotatie.

Cam atat pentru astazi. Astept intrebari, daca am omis vreun detaliu. Voi ce produse ati recomanda oricand cu mana pe inima?

Sa aveti o saptamana usoara ca o briza!

Alice

19 comentarii:

  1. "Uneori produsele care nu mai arata impecabil sunt cele care isi merita locul pe blog." - indeed! Cu mozaicul de la Nyx m-ai convins, il trec pe wishlist! Hugs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte fin si reusit, sa stii. Initial nu dadeam 2 bani pe el, dar e nuanta perfecta pentru day3 day use :)

      Ștergere
  2. Of, am şi eu o pungă plină ochi cu produse terminate şi numai nu reuşesc să le încadrez în poze frumoase :) Dar da, îşi merită locul pe blog :D Îmi place mult bronzer-ul de la Cargo, eu încă sunt în faza în care descopăr bronzer-ele şi toate mi se par wow :)) Dar şi blush-ul de la Elf e frumos..Mi se pare mie sau are irizaţii aurii în el? Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, the struggle is real :D Eu am avut bafta sa dau 30 de lei pe bronzerul asta, initial ma speria, acum il ador! E foooarte reusit, recomand! Blush-ul are irizatii, e summery asa :) Pup!

      Ștergere
  3. dar ce harnicuta esti! eu niciodata nu am reusit sa ajung sa consum asa o pudra :) aveam una pe terminate, dar am scapat-o si am facut-o praf..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeeeh, s-au adunat! Eu trec prin pudra ca prin branza, aplic generos (ca imi luceste nasul :D). Lasa ca mi-am scapat pe haine pudra HD de la Mufe, cunosc...

      Ștergere
  4. Blush-ul de la Elf il am si eu si-l iubesc la fel de tare ca si tine :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Uneori produsele care nu mai arata impecabil sunt cele care isi merita locul pe blog. Pentru ca inseamna ca si-au facut treaba, ca am intins mana dupa ele in multe dimineti si ca... le recomand :)"
    Ce confirmare mai buna decat aceasta in privinta unor produse? Asta e unul dintre motivele pentru care strang si eu din dinti cand se aduna in cutiuta tristele ambalaje! :))

    Mi-a placut sa citesc analiza comparativa!
    Referitor la bronzat, nu-s departe! Pielea mea (lotionata corespunzator pentru protectie) capteaza cu greu bronzul si il pierde in mare viteza!

    Pupicei, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, daca le pun pe fata inseamna ca scriu fara griji despre ele. Cat despre stransul in cutiute, ma trezesc mereu ca al meu sot le-a facut vant inainte sa le fotografiez :)) Ma bucur ca ti-a placut! Eu nici nu captez bronzul, ma inrosesc sau nu ma colorez... asta e tot! Te pup!

      Ștergere
  6. Foarte draguta si interesanta postarea. Multumim!
    http://www.xcentrica.ro/culori-puternice-la-malul-marii/

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac toate produsele prezentate aici, dar m-ai facut extrem de curioasa in legatura cu blush-ul de la Elf..

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Util articolul si , ca si tine, mi se par triste tuburile goale. Dar, in fapt, un tub gol inseamna un produs consumat si un produs pe care poti sa il recomanzi cuiva.

    M-ai tentat cu mozaicul de la Nyx, imi place mult genul acesta de produse.
    Hahahaa, tare faza cu serialul :))

    Pupici,
    Catalina
    http://ebonyvintage.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, serialul imi ciupeste din somn, dar compensam cu blush :D Ma bucur ca iti place, te pup!

      Ștergere
  9. Eu recomand in felul asta pudra Physician's Formula Mineral Wear SPF 16, sunt la a doua si arata mult mai rau decat a ta. :D

    RăspundețiȘtergere