expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 21 iulie 2014

My summer lovin' tag

Hello, my ladies!

Ma intorc la voi dupa o perioada frumoasa si incarcata, cand am pus mana pe tastatura doar pentru serviciu si pentru Instagram :) Delia m-a trezit din amortire, invitandu-ma sa fac acest tag. Multumesc, sa purcedem!

1. Rujul tau preferat in aceasta vara?

Mi-e taaaare greu sa mentionez doar unul, cumpar rujuri cu pasiune. As spune Urban Decay Catfight, gloss-ul 'Grenadine' de la Clarins si un produs nou cumparat din Anglia - 'Rose petal' de la Natural Collection. Acesta din urma este singurul nude care m-a convins in ultima vreme si regret ca n-am cumparat mai multe din gama.
'Catfight'
2. Oja preferata vara asta?
La mine pe Instagram e plin de oje, imi pare rau ca nu apuc sa le pun si pe blog. Am purtat de curand 'Mint candy apple' de la Essie si a fost foarte laudata de cei din jur.
3. Costumul de baie care iti place vara asta?
Am unul de la Penti intreg, negru cu accesorii aurii. E foarte classy, sper sa mai apuc sa il port anul acesta. Si am mai vazut unul cu imprimeu aztec la New Look, might have to buy it :D

4. Bautura preferata aceasta vara?

Face sotul meu o limonada geniala, nu se compara cu nimic incercat pana acum.
Via Pinterest.com
5. Autobronzantul tau preferat?

Palmer's, in principiu. In realitate: il folosesc rar si inca tanjesc dupa Vita Liberata. De vina este Stella, chiar recent am avut o discutie pe tema aceasta.

6. Melodia ta preferata vara aceasta?

Ascult o multime de lucuri, iar melodia de mai jos merita in mod clar o mentiune. A stat mult timp pe repeat deja. Cand am de compus/scris ceva la work ascult Chopin, sinapsez mai bine :D
7. Accesoriul preferat vara aceasta?

Ceasul meu Fossil, fara indoiala. Si multitudinea de inele pe care le tot rotesc.

8. Parfumul preferat in aceasta vara?

Il vedeti in imaginea de mai sus, Cinema de la YSL. Folosesc mai multe, dar acesta guverneaza pe noptiera :)

9. Cartea preferata vara aceasta?
Una iti inroseste urechile, toate sunt cu tenta psihologica si implicatii emotionale de lunga durata. (nu ma luati in serios, simplific si eu).

10. Ce astepti cu nerabdare sa faci vara asta?

Cum luna de miere a trecut, acum astept cu drag un eveniment frumos in familie si o posibila reintalnire cu marea pe anul acesta. In rest, cuddles cu pisi, un ceai cu fetele mele si cat mai multa energie imi doresc (ca nu prea am lately).

Cam atat, sper ca v-a placut. Va invit sa imi raspundeti si voi in comentarii si le rog pe doamnele din blogroll sa preia tagul.

Hugs,

Alice

11 comentarii:

  1. Alice, am să preiau și eu tag-ul, că prea are un aer de vacanță! :D Și eu mi-aș dori să revăd marea în această vară dar nu se știe sigur. Să vedem ce zice portofelul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut acest tag. Oja essie chiar arata superb si mi-a placut mult melodia lui Delilah, pana acum nu am auzit-o niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult oja Essie, iar pe unghiile tale se vede minunat. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. de vreo doua saptamani de cand am vazut ca circula tagul asta ma tot pregateam sa o fac, dar am tinut-o tot dintr-o delegatie intr-o delegatie, asa ca timp pt blog - deloc. sper sa revin la un program normal :D te invidiez pt concediu, eu am prea multa treaba ca sa plec undeva- munca unui antreprenor nu se termina niciodata :))
    de fapt vroiam sa iti scriu ca imi place oja, am si eu una asemanatoare de la nails inc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc senzatia, crede-ma ca am simtit efectele concediului cand m-am intors la birou. Cazuse mailul pe mine, nu exagerez :)) Stiu oja ta, sunt nuante numai bune de vara ;)

      Ștergere
  5. Ce frumoasa e ojaa! Si mi s-a facut pofta de limonada :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se poate sa faci afirmatia asta in legatura cu sotul si cu limonada fara a ne da macar careva detalii, indicii! Eu sunt o pofticioasa, mor aici la 4 dimineata gandindu-ma: Ce-ar putea pune in limonada sotul lui Alice incat sa iasa geniala??? :P

    Imi place oja...si nu numai ea!
    Ma intreb care dintre carti inroseste urechile si de ce?!

    M-a nominalizat Deena si, desi tag-ul imi place foarte mult (l-am citit peste tot), nu stiu daca voi reusi sa gasesc incul si timpul pentru el!

    Pupici, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere