expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 25 iulie 2014

Bella Pierre Eye Gel - primele impresii

Hello, ladies!


Revin cu impresii de inceput pentru un produs destinat zonei ochilor, una foarte importanta pentru mine. Am 26 de ani, nu lesin cand vad riduri, dar as prefera sa le evit. Am cateva pe frunte pe care le-am capatat fiindca mostenesc fizionomia tatalui meu, nu am scapat nici de liniile fine din jurul ochilor, dar in rest incerc sa ma hidratez si sa am grija de pielea mea.
Favoritele unei zile de vineri
Rutina mea incepe cu demachierea cat mai eficienta a tenului, toner sau exfoliant si diverse potiuni hidratante.  Am perioade cand folosesc ceva targetat pe zona ochilor, momente cand aplic Hydratorul de la Paula pe toata fata. Gelul pentru ochi de la Bella Pierre a intrat in rotatia zilnica de cum l-am primit, m-am surprins aplicandu-l pana pe gat. Haideti sa va spun si de ce:
  • este, asa cum ii spune si numele, un produs cu o consistenta usoara (texturile prea grase imi deranjeaza ochii si nu le pot folosi decat seara, pentru ca uleiurile din compozitie dizolva machiajul)
  • il pot tine la frigider fara sa se separe sau sa isi schimbe textura si se simte tare bine dimineata, dupa cateva ore de somn
  • nu imi irita ochii, fata de alte produse folosite in trecut (destinate zonei respective)
  • m-am trezit cu fata foarte luminoasa, desi nu am dormit prea mult si prea grozav - acesta e un atribut pe care il caut in produse si, de obicei, doar o combinatie de AHA si un serum bun reuseste sa imi dea putin glow
  • recipientul e airless, ingredientele se pastreaza fara probleme
Nu ma pot pronunta inca in privinta ridurilor, il voi mai folosi ceva timp si revin cu un update. Pungile de sub ochi, in schimb, le elimina (mai ales daca este pastrat la rece in prealabil).

Ce nu imi place la el, pana acum? E cam mult ambalaj pentru 15 ml de produs. Trebuie sa recunosc ca arata bine pe masuta de toaleta, dar cred ca sticluta poate fi redimensionata putin. Pretul este unul destul de ridicat (272 lei), dar daca acordati o atentie deosebita zonei ochilor si cautati un produs cu ingrediente curate - go for it!

Stiu ca exista doua tabere in zona de beauty: cea a utilizatoarelor de crema pentru ochi si cele care folosesc acelasi produs pe toata fata. Voi unde va incadrati? Eu mut tabara des, nu ma pot decide.

Ati incerca gelul de ochi de la Bella Pierre? Il gasiti pe myfragrance.ro. De cand am aflat de existenta lor tot petrec minute bune pe site admirand bijuteriile acestea de sticlute de parfum, imi doresc macar unul.
Cica e barbatesc, dar cui ii pasa?
Sofran, trandafir, fructe... yum!
Pentru o iubitoare de flori si de verde (ca mine)
Cam atat pentru astazi. Voi cum va ingrijiti tenul in sezonul cald? Astept sugestiile voastre in comentarii. 

Va imbratisez si va doresc un week end cat mai frumos si luminos,

Alice

4 comentarii:

  1. Eu n-aş avea răbdare să mai folosesc un produs special pentru zona ochilor. De cele mai multe ori, aplic Hydrator-ul pe toată faţa şi gata. Câteodată, foarte rar, când mă simt aşa, în the mood foe skincare stuff, aplic în zona ochilor serumul Skin Balancing de la Paula. Am acceaşi rutină de îngrijire şi nu cred că am s-o schimb prea curând :D Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa spun ca si eu sunt asa uneori, depinde de cat timp am si de cat de somn imi este. Cred ca, totusi, e bine sa fim cat mai des in the mood for skincare stuff, culegem roadele pe la 40 de ani :) Pup!

      Ștergere
  2. Am 53 de ani , nu ma plang de riduri doar cateva linii fine care unt inevitabile . Am vazut acest gel , l-am vazut la cel putin 10 concursuri pe FB dar acum , parca nu mi-as dori sa il castig , am inteles ca expira in august . Pacat ca o asa firma se preteaza la asa ceva .Eu am castigat acum ceva timp tot pe Fb ( traisca facebook-ul ptr ca altfel nu mi-as fi permis sa imi cumpar eu atatea ) o crema de la Alva , ptr ochi si buze cu ulei de argan si acai de care am fost foarte multumita si cred ca as dori sa mi-o cumpar .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru un ten atat de ok, sa impartasiti trucuri cu noi :) Si gelul meu expira in curand, marturisesc ca nu observasem - pana sa imi mentioneze o colega de blogosfera acest aspect. Va invit sa stati cu ochii pe pagina de FB a blogului, voi da drumul unui concurs in curand. Saptamana frumoasa!

      Ștergere