expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 2 mai 2014

Inglot, un mic rai in Baneasa Shopping City

Buna, ladies!

Cunoasteti deja, mai mult ca sigur, pasiunea mea pentru produsele Inglot. Si spun asta nu pentru ca am primit produse cadou de la ei, nu pentru ca am participat la deschiderea magazinului ci pentru ca: am un blush in care aproape am facut gaura de cat l-am folosit, un balsam de buze cremos si opac ca nimeni altul, rujurile lor au una dintre formulele mele preferate, iar farduri... mi-as lua vreo 20. Am deja o paleta cumparata in decembrie de la standul temporar din Baneasa si e una din favoritele mele.
Noul favorit
Astazi as vrea sa va anunt oficial, daca nu ati aflat deja de la colegele de blogosfera, ca la etajul 1 din mall Baneasa va asteapta un coltisor de rai. Brandul Inglot are peste 450 de magazine in 57 de tari. De pe 24 aprilie Bucurestiul este si el pe harta :)

Un eveniment de amploare
Ca sa va faceti o idee cu privire la varietatea de produse din magazin, aflati ca au 'doar' 250 de nuante de oja. In completare, gasiti acolo rafturi intregi de rujuri, farduri de pleoape si de obraz, pigmenti, glittere, gene false, pudre matifiante si iluminatoare... o nebunie de culori si texturi. Va puteti plimba alene prin magazin si puteti, datorita sistemului Freedom, sa va compuneti palete personalizate.
My beauty
Eu as alege multe nuante de bronz si de maro sidefat, de care niciodata nu am destule. Sunt slabiciunea mea cea mare si sper sa imi pot satisface acest capriciu in curand. De la evenimentul din data de 24 am plecat cu minunea de mai jos, despre care va pot spune cateva cuvinte - first impressions style.
Este un ruj cremos si care pigmenteaza buzele dintr-o singura aplicare. Lipsit de sclipici, dar lucios de la sine. Si parca imi lumineaza fata de indata ce il aplic. Sunt sigura ca il voi purta intr-un look of the day.
Cam asa arata la lumina slaba, sunt nerabdatoare sa il port intr-o zi cu soare. Am citit atatea pareri despre fardurile Inglot, mai ales din partea bloggeritelor din afara. Eu as vrea sa vorbim mai mult despre produsele de buze, pentru ca am gloss, balsam de buze si rujuri Inglot de o calitate superioara multor branduri in aceeasi marja de pret.
Pe final as dori sa multumesc reprezentantilor Inglot pentru invitatie si acestei doamne care arata mereu impecabil pentru initiativele frumoase. Cand ieseam din centrul comercial am auzit o domnisoara exclamand 'S-a deschis Inglot, in sfarsit!', afirmatie care cred ca ne defineste pe noi toate - pasionatele de frumusete.
Marinela Mirea, general manager al INGLOT Cosmetics Romania si Austria    


Spor la shopping, ladies! Alice

12 comentarii:

  1. ce ruj frumos! vreau sa-l 'vaz' pe buzele tale, domnita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohh, Alice, cat ma instigi! :))
    Rujul acela statement ma duce cu gandul la cel pe care l-am purtat la ootd cu bluzita cu 300 de pisici! :D E ispititor!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seamana putin cu acela, sa stii! Ma ispitesc si pe mine insami, ma tot gandesc cate nuante au in magazin :) Pupici!

      Ștergere
  3. Foarte fain arata produsele, abia astept sa ajung e acolo sa fac ravagii :X


    Te pup.

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu aș fi plecat acasă cu tot cu magazin. Toate mi-au atras atenția, dar mi-a rămas gândul la un pigment cu bază maro și shimmer albăstrui. Și încă vreo 10 farduri, 20 de oje și tot atâta rujuri. Rujul tău arată foarte bine, e fresh. Și îmi plac mult pozele! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu! Cred ca am o mostra din acel pigment, e minunat. Fardurile si pigmentii sunt slabiciunile mele cele mai recente, sa stii. Multumesc mult! :*

      Ștergere
  5. Coltisor de rai!
    Rujul arata divin, sa il folosesti cu drag. :)

    RăspundețiȘtergere