expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 7 martie 2014

Friday haul: iHerb

Hello, pretty ladies!


Am ajuns astazi acasa incarcata de lalele si pachete. Era sa imi strice ziua un 'domn' de la firma de curierat, care nici 'buna ziua' n-a spus, nici n-a binevoit sa imi aduca un colet pana in cladire, era mai cald si mai bine in masina probabil. A avut noroc ca eram zen :) De ce? Ia uitati:
Goodies
Am dat comanda aceasta dintr-un impuls de moment, ca un mic treat. Si a ajuns fix inainte de 8 martie, soarta :) 
Serum-ul cu astaxanthin mi-a ridicat o spranceana in prima faza. Imi aminteam ca nu are parfum in lista de ingrediente, dar emana o aroma tare placuta. Chiar nu are nimic adaugat, e probabil meritul extractelor de plante. Are textura de gel, intra foarte repede in piele si o lasa mata, dar matasoasa. Cred ca il mut intr-un recipient cu pompita si il introduc in rutina de noapte. Ca prima impresie, sunt incantata de el. 
Mai am un fard crema de la ELF, cred ca l-am inclus si in favoritele lui 2013. De data aceasta am ales ceva mai wearable, de zi cu zi. E un auriu superb, ii voi face un swatch intr-o zi cu lumina buna. Are o textura asemanatoare cu aceea a unui burete - eu o gasesc fascinanta, se aplica ok in mai multe straturi si rezista toata ziua cu primer. La 3 dolari eu zic ca merita.
Pentru par, ten, imunitate si ochii mei obositi, am ales niste capsule cu ulei de peste. 5 $ un pret mult mai bun, fata de preturile vazute in farmaciile de la noi (uneori, chiar pentru aceeasi firma). Au si foarte multe review-uri bune pe site, incep sa le folosesc si raportez apoi :)
http://www.iherb.com/ecotools-eye-enhancing-duo-set-4-brush-heads/55067?rcode=lef913
Pensulele cu doua capete de la Ecotools sunt favoritele mele din tot coletul. Cele pentru fard sunt moi, fine, sper sa se comporte la fel ca suratele lor din comenzi anterioare. Cea in unghi va deveni pensula mea de sprancene, arata promitator. 6 dolari.
Stevia la 1 dolar - yes, please! Mi-am facut o cafea mai devreme si am folosit-o, n-am sesizat vreo diferenta fata de cea pe care am avut-o in trecut.

Cam asta a fost mica mea comanda iHerb. Deja am un cos nou pregatit, incepe sa dea dependenta. Ca sa nu uit, toate produsele au ajuns sigilate si cu mult material protector in cutie, ca mereu. Produsele au link afiliat, puteti cumpara produse prin intermediul lor si, in acest fel, ma ajutati sa testez mai multe produse si sa revin cu impresii.

Daca planuiti sa plasati prima comanda iHerb, puteti introduce codul LEF913 la checkout, pentru un discount de 5$ la comenzile sub 40$ sau un discount de 10$ la comenzi de peste 40$.

 Have a lovely day,

Alice

11 comentarii:

  1. Numai bunatati! Omega 3 i-am luat si eu mamei, cel mai bun pret!
    Ma crezi ca eu nici acum nu am testat pensulicile EcoTools?:)) E timpul sa iau masuri:P.
    Sa le folosesti pe toate cu drag! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii, din cate am inteles si raportul intre EPA si DHA e cel potrivit. Eu zic ca poti incepe cu acestea, e un deal foarte bun si n-as avea ce sa le reprosez. Multumesc! :*

      Ștergere
  2. M-am uitat si eu la pensule, dar chiar nu mai am nevoie de altele. Si eu astept un colet, sper sa ajunga in curand, am in el un ceai la care visez de ceva vreme. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci stai cuminte, eu inca simt ca imi lipsesc cateva :D Sa ne arati ce ceai ai ales!

      Ștergere
  3. Cand ai plasat comanda? A mea cred ca s-a pierdut :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite:

      Order Placed - February 12, 2014

      Stai linistita, eu zic ca ajunge. A mai fost vreme urata, poate si de asta.

      Ștergere
  4. ce bunatati! sa le folosesti cu placere.pupi

    RăspundețiȘtergere
  5. Enjoy the goodies, lady! Și eu prefer să îmi iau suplimente de pe iHerb, la noi prețurile mi se par foarte mari! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, hon'! Am ajuns la concluzia ca mai bine astept 3 sapt pentru un produs mai avantajos.

      Ștergere
  6. Am vazut pensule Ecotools si in magazinasele de la metrou. Parca erau 20-25 de lei, cam pe acolo. Nu le-am incercat niciodata si sunt curioasa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai grija de unde le ai, am mai vazut si fake-uri. Asta nu inseamna ca musai sunt oribile, dar conteaza substantele folosite la fabricatie. Eu le tot folosesc pe acestea de o saptamana si sunt multumita :)

      Ștergere