expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 2 februarie 2014

Favoritele lunii ianuarie '14

Hello, ladies!


A venit vremea pentru favorite. Si de data asta chiar am cateva! Daca lunile trecute tot jonglam cu produsele pentru par si cele de skincare, luna aceasta am fost tare constanta si am folosit urmatoarele:
Behold!
In trecut eram indecisa in privinta serum-ului Advanced Night Repair II de la Estee Lauder, dar acum pot afirma fara indoiala ca il ador si deja ma panichez la gandul ca se va termina la un moment dat. Nu am nici un fond de ten favorit pentru ca toata luna a fost un proces de trial and error, raman fara Sheer Glow de la Nars si nimic altceva nu ma multumeste. Dar nici nu am mers prin magazine sa incerc texturi noi. Mi-a mai placut mult crema 'Eye Lift-ox' de la Bruno Vassari, din care am o mostra generoasa. Trebuie sa ma interesez cat costa fullsize. Hidrateaza fara a lasa fata uleioasa si nu mi-a iritat deloc ochii.
Balsamul de buze cu aroma de ciocolata si portocale de la Yves Rocher e deja pe terminate si il am din decembrie. I really love it! Creionul de buze 'Candied Coral' de la Jordana a ajuns si el printre favorite, chiar daca mi-a colorat o geanta zilele trecute (cand i-a iesit capacul). Lasa un stain placut pe buze, nu usuca excesiv, bargain :)

Luna aceasta abia m-am machiat, iar daca am facut-o am aplicat putin tus 24H de la Astor (fara a fi foarte precisa), pe care l-am fixat apoi cu un fard intr-o nuanta inchisa. In rest, am folosit blush-ul 'Taupe' de la Nyx pentru a contura fata si am jonglat cu fardurile de obraz Inglot pentru a oferi un plus de prospetime unui ten chinuit de frig (not pictured, here they are).

Unghiile mele au fost mai mult golase in ianuarie deoarece, orice le-as face, mi se exfoliaza. Singurul aliat - basecoat-ul de la OPI - care m-a mai ajutat si in trecut cu problema asta. Astept sugestii de produse anti-exfoliere in comentarii. 

Pentru par testez de ceva vreme gama Nourish intense de la CHI. Samponul si Silk infusion keratin au facut minuni pentru parul meu, care e mai lucios ca niciodata. Au observat si cateva persoane apropiate ca pleata mea arata mai bine, lucru care ma bucura mult. Sper sa si creasca destul pana in mai, cand planuiesc sa il mai tund putin si sa il pregatesc pentru nunta. Pentru zilele cand aveam nevoie de putina fixare, am purtat in geanta Perfect hold hairspray de la Wella. Nu l-am folosit pentru finisat bucle sau coafuri complicate, doar pentru mici detalii (fire rebele, o coada impletita mai rezistenta s.a.).

La capitolul mirosuri noi tin sa mentionez parfumul Killer Queen lansat de Katy Perry si lotiunea cu zmeura si cacao de la Yves Rocher. N-as sti sa le descriu prea bine, primul cuvant care imi vine in minte este 'Yummy!'. Pot mentiona doar ca ambele mirosuri persista pe pielea mea si va invit sa le incercati data viitoare cand ajungeti intr-un magazin de-al lor.

In rest, ianuarie a fost evident luna colierelor, a accesoriilor care sa inveseleasca tinutele simple si care sa se zareasca jucaus de sub parka menita sa ma protejeze de frig. Cat despre cartea din prima imagine, ea m-a insotit aproape peste tot si e motivul pentru care era sa ratez diferite statii de autobuz pe parcursul lunii. It really sucks you in, are Murakami un talent teribil in a desena lumi si personaje fascinante, abia astept sa mai dau o pagina.

One more thing: tin sa mentionez ca parte din produsele din postarea aceasta sunt primite. Va spun asta, ca de fiecare data. Ce vreau sa subliniez este ca nu as aplica niciodata pe ten un produs in care sa nu am incredere si nu as recomanda ceva ce nu si-a dovedit proprietatile in fata mea, first of all. Din respect pentru voi si pentru economiile voastre. Now, astept intrebari in caz ca aveti nevoie de informatii mai amanuntite.
Bye, girls!
Have a lovely day!

Alice

26 de comentarii:

  1. deci uite ce moaca dulce are pisi!!! scuza-ma, dar cum sa mai fiu atenta la cosmetice cand e asa de dulce? motanul nostru doarme intr-o cutie de pantofi, lasata de aseara nesupravegheata pe hol. da, cum sa il dezlipesc din cutie cand s-a facut ca un covrig acolo?
    revenind, si mie imi place mult parfumul killer queen si crema de la yr. balsamul e pe noptiera si el, il folosesc inainte de culcare.
    pentru unghii care se exfoliaza eu recomand zinc, hope it helps!
    te pup, o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A 3-a oara incerc sa iti raspund la comentariu, damn it, Blogger! Pisi mic e mereu hoata de atentie, ce sa-i faci daca e simpatica. Balsamul YR e omniprezent in geanta si pe birou la work, mai ales cu temperaturile astea. Voi lua si zinc, iar mi s-a rupt o unghie :( Multumesc, te pup!

      Ștergere
  2. Singurul produs pe care il avem "in comun" din cele de mai sus e laptele de corp de la YR:D I ♥ it!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am unghii cam sensibile si scriind chestia asta incerc sa ma conving sa refac tratamentul cu ulei de ricin si zeama de lamaie, un pic incalzite, si stai cu unghiile in combinatia asta.... cat mai mult. macar 20 de minute. stiu, e ciudat sa stai asa, dar crede-ma ca functioneaza. am facut tratamentul asta mai mult timp acum 2 ani, inainte de nunta si a functionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai auzit de remediul acesta, imi propun sa il incerc. Multumesc, Diana!

      Ștergere
  4. Balsamul de buze YR il am si eu, il iubesc la nebunie. In rest nu am incercat nimic :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca trebuie sa imi fac stoc, e clar printre preferate. Lasa ca ai timp de toate :D

      Ștergere
  5. Pe Strawberry au bagat nuante noi la Sheer Glow daca vrei sa-l iei ... ca tot vorbeam de el acum ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ii tot dau tarcoale de cateva zile, sa vedem ce buget justific pentru un nou fond de ten.

      Ștergere
  6. Eu de la Yves Rocher am cream de maini cu cioco si portocale si e genialaaa..am ajuns sa ma cremuiesc mult mai des decat de obicei :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru unghii eu ii recomand produsele Mavala. Le gasesti in Sensiblu. Sunt cam scumpicele, dar fac o treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le stiu, cred ca am avut o oja de la ei. Ia sa ma interesez, multumesc!

      Ștergere
  8. Am achizitionat si eu Advanced Night Repair II de la Estee Lauder, dar inca nu l-am inceput. Astept sa se termine Lancome si apoi mai am unui de la Kiko :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Good for you, sper sa iti placa! Esti all set pentru o perioada :D

      Ștergere
  9. Chi-ul Nourish am vrut să-l iau și eu de pe Strawberry, dar până m-am dezmeticit l-au băgat la preț întreg. Îl pândesc ori pe el ori pe Silk Infusion, că prea le lăudați! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt dependenta de produsele Yves Rocher, comand aproape lunar cate ceva. Ce pisicuta draguta ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu cateva produse pe care le-am recumparat, geluri de dus si mascara in principal. Multumesc!

      Ștergere
  11. Ahaaaa, tu te pregatesti de nuntaaa! Suuperr! Stiu sigur ca vei fi extraordinar de frumoasa! :)

    Si eu sunt pe val cu cartile, ma bucur atat de mult ca am reusit sa readuc lectura in viata mea - dupa o perioada de lunga acalmie!

    Ispititoare favoritele tale, nu le-am folosit...De la Nyx, stii ca eu sunt cu blush-urile crema!
    Pentru unghii, sigur stii tratamentele naturiste cu ulei de masline incalzit; tratamentul Farmec nu functioneaza?

    Azi am pozat si eu preferatele, sper sa reusesc sa scriu curand postarea!
    Pupicei, Alice!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt in plina agitatie! Sarumana pentru vorbele frumoase, sper sa arat ok.

      Cat ma bucur si eu ca apuc sa citesc, sunt in stare sa sar peste treburile din casa numai sa mai inaintez putin.

      Eu blush crema am de la Bourjois si imi place, dar nu m-ar deranja nici unul Nyx, imi pare rau ca nu am luat o nuanta de pe Cherry Culture.

      Astept cu interes postarea ta! Pup!

      Ștergere
  12. Chiar azi am terminat un balsam de buze pe care planuiesc sa-l inlocuiesc cu cel YR, pe care l-am pastrat nedesfacut. Fug sa-l desfac!
    Gata! E fain, fain, super fain! Mai fain decat cel Himalaya pe care tocmai ce l-am trimis la cos.
    Cand vine vorba de cosmetice, mi se intuneca gandirea daca vad cacao scris pe ambalaj. :)) Si ma gandesc numai: "Must buy!!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah ce ma bucur ca imi confirmi parerea! Sa il folosesti sanatoasa :* Si eu am o obsesie legata de cacao, citrice - asa ca e combinatia perfecta. La noi toate sunt Must buy :))

      Ștergere
  13. Killer Queen se numara si printre preferatele mele:). Aaaa si lotiune YR.
    Numai produse super ai folosit luna asta! Pisi e cea mai tare, jur! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-am sincronizat :D Sa stii ca da! Pisi era catarata pe dulap si nu puteam sa n-o prind :))

      Ștergere