expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 7 ianuarie 2014

Some post resolutions, I post wishlists

Hello, ladies!


N-o sa va spun prea multe despre rezolutiile mele de anul acesta. Nu pentru ca nu vreau, ci pentru ca implica lucruri destul de plictisitoare ca: sanatate (care e cam meh acum), pierderea in greutate, organizarea nuntii fara a intra in full-on bridezilla mode, sa imi vad prietenii mai des... I'm pretty normal :) Asa ca stiti ce-o sa facem? Vom face un wishlist material, ca sunt sigura ca nu sunt singura care isi doreste pulovere si coliere. Hai sa ne clatim ochii putin si sa 'furam' ceva inspiratie de la noii mei colaboratori. Va spun sincer ca sper ca totul sa mearga ok cu ei, chiar nu mi-ar strica un cadouas din cand in cand, intr-un an cand am de strans bani pentru verighete, rochie fluffy de mireasa pe care o voi purta o singura data, inchiriere aparat de facut inghetata pentru nunta etc. Rant over! Si mai pretindeam ca sunt discreta. Chiar asa... sa scriu detalii despre organizarea nuntii sau v-ati plictisi?

Now back to the mother board. Let's talk sweaters. Eu iarna as putea sa traiesc 24/24 in pulovere comode, blugi skinny sau colanti grosi (nu dress-uri, ok?). Cele de mai jos sunt doar cateva pe care mi le doresc in garderoba:
Here
Il si vad purtat cu botine pe glezna, un colier metalic uni sau o camasa alba pe dedesubt, o parka peste. Basic stuff, care te scot din dileme dimineata. Din aceeasi categorie fac parte si urmatoarele:
Here
Here
Here
Iar acesta e facut dupa inimioara mea pariziana.
Here
In materie de rochii, nu sunt lacoma:
Here
Everybody needs a skater dress... or 10! 
Here
Dar la coliere nu ma pot opri, am o mica dependenta. Daca ma urmariti pe Facebook stiti deja ca prima achizitie de jewelry pe 2014 e tot un statement necklace.
Here
Poate pentru voi pare incarcat, too much, eu spun ca s-ar integra perfect in garderoba mea. Parca vad vreo doua prietene vazandu-l si spunand 'da, Alice, clar!'.
Here
One in every color, please!
Here
Cu un top cu spatele gol, parul ridicat, ready for a date night.
Here
Acesta cred ca ajunge pe short-list, e adorabil.
Here
Revenind la pulovere, pe acesta l-a ales Pisi, a zis ca e her latest crush :)
Here
 This one too. Si e 10 dolari!

Cam asta imi doresc eu la inceput de 2014. Voi ce cumparaturi ati facut in ultima vreme, ce va face cu ochiul de pe site? Astept sugestii si liste de cumparaturi in comentarii :D

Love, Alice.

P.S.: Tot ramble-ul de la inceput e cauzat de bucuria mea de a ma intoarce pe blog, sper sa nu vi se para deplasat.

22 de comentarii:

  1. imi plac toate puloverele si toate colierele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multe din produsele de pe wishlist-ul tau sunt si foarte pe stilul meu. Sper sa reusesti sa le ai pe toate si multe altele.
    Si da, daca iti va face placere, mie una mi-ar placea tare sa citesc despre pregatirile de nunta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, Pisicutzo! Si eu sper, garderoba mea a suferit taieri drastice de buget lately. Voi incerca sa postez despre pregatiri cat mai coerent, momentan sunt la momentul cautarii unui cameraman si simt c-o iau razna incet, dar sigur :))

      Ștergere
  3. Și eu am destul de multe din lista ta pe lista mea :D Colierele sunt marea mea pasiune, pe toate le-aș vrea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Heyyy!!!!!!! Puloverul albastru e bestial, de cel a la Paris..gorgeous!!!
    Fusta este prea frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

    Happy holidays!!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac! Fusta e si favorita mea, dar as fi preferat sa fie midi. Sarbatori frumoase si tie, dra pe vechi :D:*

      Ștergere
  5. ce fusta superba!!!! imi place de mor! mult succes cu rezolutiile si cu organizarea nuntii :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yeees! Mult succes si tie, eu sper sa raman demna si organizata pana la final :D :*

      Ștergere
  6. Primul puloveras imi place cel mai mult ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pulovere largi nu prea ma pricep eu sa port(sau nu-mi vin bine), dar cardigans as lua cate unul din fiecare tip si culoare.
    Siii...stii ca boala asta a colierelor statement este transmisibila? Nu degeaba am butonat vreo 3 ore ebay-ul in weekend. Nu faci o postare cu toate colierele tale? Sper ca nu ai deja, eu am cautat si n-am gasit. :)
    Mie nu mi-ar strica o postare despre pregatirile de nunta, in iulie imi vine si mie randul. Aceeasi dorinta de a nu ma stresa am si eu, si uf! cate lucruri mai sunt de facut. :)
    Spor la pregatiri...si-ti doresc toate puloverele si colierele din lume care-ti plac! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu imi vine bine cele stramte, can't have it all :D Eu tocmai am inchis ebay-ul, mi-am dat seama ca mi-a mancat vreo ora din viata azi. Voi face o postare, cu ocazia asta le si organizez. Poate am in week end timp sa ma desfasor.

      Felicitari, sper sa putem fi zen si gratioase :D Te pup, la fel

      Ștergere
  8. Oh, ce avalanșă de pulovere! Și mie-mi plac, sunt puțin obsedată când vine vorba de ele.
    Colierul nu mi se pare foarte încărcat, mie îmi plac podoabele de acest gen chiar dacă nu le port (din pricină că simt că mă sufoc, nu pentru că nu-mi plac.).
    Multă baftă cu pregătirile, ne-bridezilla! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Me too, pentru ca momentan am un deficit in garderoba, vreo doua au disparut si nu le dau de urma (m-am mutat, nu-s nebuna :))). Eu ador colierele, le-as purta si cu pijamale! Eu ma sufoc vara cand le simt pe piele, motiv pentru care singurele mele accesorii de mireasa vor fi cerceii. Sarumana, sper sa imi tin firea :D

      Ștergere
  9. Eu vreau neapărat o pereche de stiletto nude, și negrii și roșii :)) Rochiile sunt pe listă pentru că aveam cam 4 nunți anul acesta, așa că pot doar să mă bucur că am un pretext să colind magazinele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor la cumparaturi atunci! Rochii iti poti lua de pe site-ul prezentat in postare, de pe Asos, sigur iesi mai ok la pret decat daca faci shopping la mall. Eu am mers la o nunta cu o rochie de 12 lire si n-am primit in viata mea mai multe complimente (poate doar la cununia civila).

      Ștergere