expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 29 ianuarie 2014

Cate o pereche din fiecare, va rog!

Hello there!


Daca nu aveam deja the ring pe deget (care, apropo, mi se pare ca primeste o insemnatate cam mare pentru ceea ce e - poate vom vorbi vreodata de asta), mi-ar fi placut sa fiu ceruta de sotie cu minunile de mai jos, SATC style.
Sursa
Nici aceasta versiune nu imi este indiferenta:
How about this?
Pantofii fac parte din noua colectie lansata de Sarah Jessica Parker, care va fi disponibila din 28 februarie doar in magazinele Nordstrom din SUA si pe site-ul cu acelasi nume - pentru cumparatorii din Marea Britanie. Mi se pare ca a facut treaba buna, desi vazusem initial un teaser al colectiei care m-a lasat complet rece. Piesele de mai sus sunt preferatele mele, pantofi atemporali, care imbogatesc vizual o tinuta si evidentiaza feminitatea celei care ii poarta.

"I've taken inspiration from things in my life such as the grosgrain ribbons I tied in my hair as a girl, to the flower accents from the Sex and the City wardrobe, to references to classic styles from the late Seventies and early Eighties,I'm a firm believer in quality and timelessness and have created this collection with the hopes that women will love wearing it for years to come."

SJP a realizat colectia sub umbrela brandului Manolo Blahnik, cu care are o istorie personala si profesionala. They go way back. Numai eu stiu de cate ori am vazut-o alergand prin New York purtand sandale MB, in compania celorlalte doamne din Sex and the city. Sunt sigura ca nu vor fi niste pantofi ieftini, dar ii trecem pe wishlist si speram la o intorsatura norocoasa a sortii.

Mai multe puteti vedea aici:
Si, pana una alta, iata niste achizitii de tip bargain, care nu arata rau deloc (plus niste sample-uri Max Factor cu care deja m-am jucat putin):

Cam asta e tot pentru astazi, am trecut de la high fashion la ebay chic in cateva minute. Care e ultima pereche de incaltari pe care ati cumparat-o voi? Sau una pe care ati ochit-o recent? Share with me :D

Love,

Alice

32 de comentarii:

  1. mi se pare ca nu e stilul ei deloc, daca ne luam asa dupa film si viata ei,sunt prea babesti.
    dar imi place colierul tau.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca imi amintesc cateva perechi care-s foarte similare cu ce-a scos acum, iar eu am vazut SATC de vreo 3 ori :)) Eu i-as purta :D Pup!

      Ștergere
  2. Eu mi-am luat o pereche rosieeee...ca sunt nebuna cu rosu in ultima vreme :)))))
    Sunt superbe colierele, ma innebunesti cu ele :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai o perioada mai aprinsa dpdv coloristic, inteleg cum e :D Mai, sa stii ca vi le tot arat pentru ca sunt de-a binelea bargains, mai ales cel monocrom.

      Ștergere
  3. Ultima pereche de incaltari...hmm, o pereche de cizme - in ciuda faptului ca le iubesc, pare nesemnificativ in comparatie cu ceea ce este in postarea asta!
    M-am uitat si mi-am zis: vaaai, vaaii, ce-mi faci tu, Alice?! :)) Pe primul loc sunt cei verzi (mamma mia ce nuanta de verde!), apoi cei mint, apoi ceilalti! Dar toate cele trei perechi sunt...to die for!
    Ochios foc si colierul alb, sa il porti cu placere! :)

    Pupici, Alice!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu spune asa, fiecare incaltare trebuie iubita :D Imi place ca ai facut si clasament, mie mi-era si frica sa ma uit la filmuletul inclus in postare, am oftat un minut-jumate. Sarumana, ma bucur ca e asa apreciat, l-am plimbat astazi pana la work. Te pup!

      Ștergere
  4. Mie nu prea imi plac pantofii. Nu ii vad stilul ei.
    Colierul tau imi place. Sunt curioasa cum il vei asorta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut o aroganta si l-am asortat la un sweater sporty chic, am postat ceva pe instagram. Merge frumos si peste o rochie cu guler barcuta, e uni si il vad in destule combinatii. Oricum eu ma imbrac destul de boring in viata de zi cu zi, noroc de coliere :) Sorry about the shoes, cred ca-s un mix intre stilul ei si stilul personajului din satc.

      Ștergere
  5. Draguta introducere :) sunt frumosi pantofii, eleganti, insa nu cred ca as putea sa port ceva de genul asta :D
    Imi plac colierele tale, intr-adevar se gasesc mici comori pe ebay. Eu am luat inele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thx, apreciez! Preferi ceva mai modern, inteleg, vad ca parerile sunt impartite :D Foarte bine, sa le porti sanatoasa!

      Ștergere
  6. foarte draguti pantofiorii bleu.. :X:X
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei bleu sunt și favoriții mei, i-am plăcut de la prima vedere. Mie îmi place colecția, îmi amintește de multe episoade din SATC în care Carrie purta așa ceva cu fuste midi vaporoase.

      Ștergere
    2. Sau cu pantaloni capri si camasi albe... those were the days!

      Ștergere
  7. A 3-a pereche de pantofi este tare dragalasa!

    http://pilulademinte.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am ceva asemanator, doar ca pe verde. Ma bucur ca iti place!

      Ștergere
  8. Mie imi plac! Si cred ca sunt si comozi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avand in vedere ca nu au platforma deloc, probabil ca nu poti sta 10 ore pe ei. Dar sunt pretty :D

      Ștergere
  9. Dar la noi oare vor ajunge vreodata? Ca ma oftic ca m-am nascut in Romania:((!

    RăspundețiȘtergere
  10. Online shopping-ul e salvarea noastra, Deea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumosi sunt! Un pic retro, dar f eleganti. Ii vad purtati cu fustele acelea largi ale SJP.
    Avea si mama unii superbi de la Guban, verzi, perfecti, nepurtati...marimea 37!! I checked, nu pot sa-mi tai din picior. Habar n-am de ce 37, ea poarta mai mult. Oh well...
    Ma bucur ca nu sunt singura care viseaza/cumpara sandale in plina iarna. Eu tocmai mi-am luat astea: http://www.kurtmann.ro/spcat/femei/cod/2402001111
    Le ochisem de mult, dar tocul de 11 cm m-a tot facut sa stau in cumpana. Pana la urma, am riscat si bine am facut. Sunt chiar comode(spune persoana cu platfus).
    F dragute colierele! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar ca stilul Carrie a marcat-o, se vede in colectia asta. Ce comica esti si cum imi faci tu mie in ciuda, ca eu port 37 :)) Cine stie, poate i-a primit cadou, verifica sa nu fie marimile decalate.

      Am mai vazut sandalele acestea, sunt frumoase, sa le porti sanatoasa! Si sarumana, de-acum stau cuminte cu accesoriile.

      Ștergere
  12. I missed your posts :) Pantofii sunt exceptionali, orice femeie viseaza la aceasta colectie! Cel mai mult imi place varianta verde mint, este eleganta, chic, absolut minunata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, de-acum sunt constanta :) Eu pe primii mi-i doresc cu ardoare!

      Ștergere
  13. sunt frumosi, dupa cei verzi chiar as intoarce capul, darrrr, darrrr nu as inlocui nicio clipa momentul in care am primit superbul meu inel pe care il iubesc mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I see your point, eu ma refeream mai mult la ipoteza conform careia inelul trebuie sa fie musai unul foarte scump, de parca afectiunea se masoara in carate. Cei verzi ma obsedeaza si pe mine <3

      Ștergere
  14. Am si eu colier ca al tau (din ultima foto), dar e verde, simplu :D Pantofii nu ma atrag, colierele da :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am vazut o pereche de pantofi mov foarte fainuti in video de mai sus. Parca ma asteptam si eu la mai mult, primul preview m-a lasat rece, dar parca acum am ochit cateva modele feminine pe care chiar le-as purta. Sa nu mai spun ca o iubesc pe Sarah. <3 BTW, place mult la mine primul colier. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am mai zarit cateva perechi frumoase in clip, eu sincer as purta cam 80% din tot. Si eu am o pasiune pentru colier, cat l-am asteptat <3

      Ștergere