expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 29 octombrie 2013

Bucharest Shopping - today's fashion tip

Hello, my ladies!


Astazi va scriu rapid ca sa va anunt ca s-a lansat o noua aplicatie care sa va inlesneasca activitatea de shopping. Daca porniti de acasa fara toate coordonatele fiecarui magazin(ca subsemnata) si aveti chef de o sesiune intensa de cumparaturi, cred ca un astfel de tool v-ar fi util.

Utilizatorii vor avea acces constant la informatii complete despre magazine precum Burberry, Gucci, Stefanel, Sport/Couture, Distinto,  Estee Lauder, My House si multe altele. Aplicatia este de acum disponibila pentru descarcare gratuita în AppStore si Google Play.
 Bucharest Shopping este un instrument de comunicare si de informare, un tool care listeaza magazinele din oras impreuna cu toate coordonatele acestora, prezentand si o galerie foto dedicata. Meniul permite crearea unei liste cu magazinele preferate de utilizator, ce poate fi editata in orice moment. In functie de locatia utilizatorului, Bucharest Shopping afiseaza cele mai apropiate reprezentante si ofera informatii utile actualizate în timp real, atât despre magazine, cât si despre ultimele colectii sau promotii recente.

 Eu cred ca sigur nu aveti nimic de pierdut daca o folositi, mai ales daca aveti un ritm de viata alert si nu apucati sa aflati de reduceri/oferte speciale prin canalele obisnuite de informare. In plus, fiecare utilizator  Bucharest Shopping va detine un Pink Card unic generat de aplicatie, in baza caruia se va bucura de diverse beneficii in magazinele partenere.

Asta e stirea de fashion rapida de astazi, ne auzim maine cu cateva recomandari de produse de pe Iherb :)

Xo,

Alice

6 comentarii:

  1. si eu ma uitam pe mail la aceasta stire, merita o postare :)
    Pupici, mylady!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu aştept cu interes postarea de mâine, cu recomandările iHerb ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite-o :) http://aliceinthegreencity.blogspot.com/2013/10/cumparaturi-de-pe-iherb-good-and-best.html

      Ștergere