expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 24 septembrie 2013

Is it magic? Review blush exclusif de la Bourjois

Hello, ladies!

Hai sa va arat minunatie de blush de la Bourjois, un produs despre care v-am pomenit si in postarea trecuta. Ce este? Un blush cu textura cream to powder si o compozitie care contine pigmenti reactivi la PH-ul pielii. Ce inseamna asta?
In cutiuta, blush-ul arata ca o crema, consistenta care se confirma si la momentul aplicarii (eu folosesc degetele).
Odata aplicat pe fata, Blush exclusif se fixeaza asemeni unei pudre, arata perfect mat si rezista pe ten cateva ore bune. Fiind dependent de PH-ul pielii, acest blush va aratat diferit pe fiecare. In principiu, vorbim despre o nuanta de roz cu cateva tonuri mai deschis sau mai inchis, PH-ul vostru fiind cel care determina rezultatul (mai multe informatii despre PH aici).
La ce nu ma asteptam eu este ca, de la zi la zi, fardul de obraz sa aiba alta nuanta pe tenul meu. Cand l-am primit, am mers acasa si l-am testat... vadit curioasa. Am sfarsit cu obraji de un roz aprins, care complimentau foarte bine machiajul meu neutru. In zilele urmatoare, precum si in ziua cand am facut aceste fotografii... se pare ca PH-ul meu varia, pentru ca am obtinut o nuanta mai soft de roz - ceva mai angelic.
Bourjois a creat o singura nuanta pentru acest blush, eu visez la unul corai si un trandafiriu. A girl can dream, right? Costa aproximativ 40 lei si il gasiti in Kendra, B&B Collection, cred ca si Douglas.
Asa arata pe piele, pare sa evidentieze porii doar pentru ca am apasat eu cam tare cand l-am distribuit. Din pacate raceala nu imi permite sa va arat un swatch decent pe fata, asa ca va trebui sa il integrez intr-un machiaj  in viitorul apropiat. Este, dupa cum puteti observa, lipsit de sclipici, potrivit pentru un machiaj de zi. Il recomand persoanelor cu tenul deschis si mediu, cred ca pe un ten masliniu ar arata putin nenatural.

Voi ce spuneti, va tenteaza? Ce alte produse crema ati incercat?
Au revoir,

Alice

14 comentarii:

  1. Simpatic. Dacă ar scoate și unul corai, m-aș băga :D Însănătoșire grabnică!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru review, doresc sa il cumpar entru surioara mea mai mica si asat m-a convins sa il cumpar. Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  3. E fix aceeasi idee din spatele rujurilor chinezesti, verzi, care le cumparam cand eram mica :)
    Imi pare sincer rau ca au facut o singura nuanta si au ales una destul de greu de purtat. Eu am tenul cald cu subtonuri maslinii si blushurile/rujurile reci ma fac sa arat cam ... mortaciune :( Pacat, blushurile coral sau trandafirii sunt mult mai usor de purtat pentru toata lumea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca la nivel chimic e acelasi proces. Eu sper sa mai adauge nuante, din pacate nuanta aceasta nu poate fi purtata de orice piele, orice subton. Eu, spre exemplu, nu pot purta rujuri in nuanta asta, arat ca o fantoma :D

      Ștergere
  4. Ce blush frumos!O culoare foarte foarte interesanta pentru aceasta toamna si mai ales faptul ca se schimba in functie de tenul fiecareia dintre noi!Un produs ce merita incercat.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare super interesant si culoarea e frumoasa foc! Sa te bucuri de el cat mai mult si get well soon :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o veritabila jucarie pentru o pasionata ca mine.And thank you :*

      Ștergere
  6. Eu am avut undeva prin facultate blush-ul clasic de la Bourjois, m-a tinut vreo 2 ani, folosindu-l zilnic, de m-am plictisit de el. daca si asta tine atat de mult, e o afacere :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Loving this look,Absolutely gorgeous you are!!!here is my loved blog,i think maybe you are love too:

    French Maid Costume supplier
    Sexy Maid Costume supplier

    Keep in touch,best wish for you.

    RăspundețiȘtergere