expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 27 august 2013

Alice goes to Webstock 2013

Buna, ladies!

Va anunt solemn ca sunt blogger Acreditat la Webstock 2013. Ce inseamna asta? Ca va voi povesti chiar aici, pe blog, despre cele mai apreciate campanii si proiecte din domeniul online, lansate in ultimul an in tara noastra.
Sursa
Ca advertising & social media enthusiastic, marturisesc ca abia astept ziua de 27 septembrie. Activez in publicitate, citesc destule studii si articole din domeniu, dar participarea la un eveniment de acest calibru  e o premiera pentru mine, o experienta in timp real pe care o anticipez cu drag.
Proiectele si campaniile pot fi inscrise in competitie gratuit in perioada 1 august - 31 august, intr-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile.
Cele 12 categorii in care va puteti inscrie proiectele si campaniile sunt: Publishing, Utility, Visual, User Generated Content (by brands), Blogging Campaigns, Special Projects (Brands), Facebook Applications, Bloggers Project, Mobile applications, Instagram (by Brands), Best Content Campaign on Facebook, Innovation.

In competitie pot participa doar proiectele care nu au participat in cadrul editiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie. Jurizarea include o etapa de preselectie, ce se va desfasura intre 2-9 septembrie si notarea finala, ce va avea loc in perioada 10-20 septembrie.

Pentru mai multe detalii despre inscrierea proiectelor la Webstock Awards 2013 accesati linkul: http://webstock.ro/premii/.

Ma duc sa fac a happy dance, e singura veste buna de pe ziua de azi.

Sa aveti o zi minunata,

Alice

11 comentarii:

  1. Asta este o veste chiar foarte buna! :) Facem si noi happy dance-ul cu tine!
    Felicitari, Alice!
    Mult succes cu aceasta noua provocare!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. O veste minunata, felicitari! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt blogger acreditat la Webstock 2013, sper sa ne vedem pe acolo. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari!!! :-* Nu stiu de ce nu mi-a aparut comentariul anterios, acum am observat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! M-am uitat prin comentariile nepublicate, nu e acolo.

      Ștergere