expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 24 iunie 2013

Farduri de obraz Inglot (Review & swatch)

Buna, ladies!

Sper ca ati fost libere zilele acestea si ca v-ati incarcat bateriile la maxim pentru perioada ce urmeaza. Eu am lenevit ingrozitor, am dormit mai ceva ca pisica si ma declar complet revoltata de caldura de afara, e prea mult. Apropo, ce artificii folositi pentru a va mentine machiajul impecabil (or almost)?

Astazi va voi vorbi despre doua farduri de obraz care mi-au deschis apetitul pentru mai multe produse Inglot. Este vorba despre Inglot Freedom System Blush 34 si Inglot Face Blush 25.
Cel de forma dreptunghiulara se vinde fara ambalaj deoarece ar trebui sa faca parte dintr-o paleta - asa numita freedom palette. Planuiesc construirea unei astfel de palete atunci cand se va deschide un magazin Inglot in Bucuresti, la targul de la Sala Palatului m-am simtit putin coplesita de nuante si optiuni.

Fardul de obraz in nuanta 34 este o nuanta calda de piersica, cu sclipici fin aiuriu si o textura satinata. Sclipiciul nu este unul deranjant, care se imprastie pe fata pe parcursul zilei, ci unul discret, nu foarte concentrat si numai bun pentru machiajul de vara.

Blush-ul in nuanta 25 are tonuri de maroniu roscat, mi se pare foarte potrivit pentru machiajul de toamna-iarna. Este satinat, dar lipsit de sclipici si se uniformizeaza usor pe obraz.
Ambele rezista fara probleme pe ten, sunt pigmentate si, lucru foarte important pentru mine, sunt macinate marunt. Urasc fardurile cu particule mari, care se 'lipesc' in mod inegal de pometi si dau impresia unei harti desenate pe obraz. Si inainte sa ma judecati, acestea sunt amintiri neplacute din adolescenta.

 Nr. 34 are 6 grame de produs, iar nr. 25 are 2.5 grame. Primul are pretul de 24 de lei, cel din urma costa 49 lei. O diferenta destul de mare de pret, motiv pentru care va recomand paletele lor. In felul acesta puteti personaliza un mini-kit special pentru nevoile voastre. Cateva farduri, un blush-doua, un corector, o culoare pentru buze si aveti cosmeticele esentiale intr-o paleta compacta, pe care o puteti lua in geanta sau in calatorii.
Un exemplu de paleta. Sursa foto
Puteti cumpara cosmetice Inglot prin intermediul paginii lor de Facebook, din magazinul localizat in mall-ul din Constanta si in cadrul targurilor cu specific de frumusete care au loc prin tara. Eu astept cu interes magazinul din mall Baneasa, pe care l-au anuntat la Cosmobeauty.

Va las cu o imagine surprinsa la targul de la Sala Palatului, sa vedeti la ce visez eu.
Ati incercat pana acum produse Inglot? Love,

Alice

32 de comentarii:

  1. Ce frumos e nr. 34!
    Dintre produsele Inglot incercate, favoritul meu tot un blush este, urmat de gloss si corector. Cu siguranta as mai lua un blush, plus o paleta freedom, iar apoi, ca sa o completez, inca 2 farduri de ochi :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 34 e si favoritul meu la momentul acesta. Eu mi-as construi o paleta cu blush-uri, farduri de pleoape si un corector, genul de paleta pe care sa o poti scoate repede din sertar dimineata si sa scapi de dilema 'eu astazi ce port?'.

      Ștergere
  2. Imi place mult nr 34!

    Am folosit numai mostre ale unor creme Inglot si mi-au facut impresie buna!

    O seara racoroasa iti doresc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, Ilda! Eu nu am incercat decat produse de machiaj de la ei, e bine de stiut ca si cele de ingrijire au potential.

      Seara racoroasa si tie, eu tot sper sa ploua nitel :)

      Pupici!

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult blush-ul (obsesia mea), insa nu am avut ocazia sa incerc niciun produs inglot, adevarul e ca de abia anul trecut am aflat de brandul acesta de la Iulia Badita. Mi-ar placea evident sa incerc si eu ceva! :P

    Cat despre trucuri pentru pastrarea machiajului...hmm, mie cel de la ochi imi ramane perfect timp de 14 ori la oricate grade, dar restul fetei e..dezastru, nu cred ca exista vreun truc... Oricum, daca il descoperi, te rugam, da de stire :P

    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. *blush-ul nr.34 piersiciul (am uitat esentialul) :P

      Ștergere
    2. Sper sa ai ocazia sa incerci ceva de la ei cat mai curand :D Si eu tot obsedata de piersiciu sunt!

      La ochi nu am nici eu probleme, dar fata sufera cand urc in autobuz si dau de caldura aceea ingrozitoare. Singura mea salvare in ultima vreme e MAC Fix +. Te pup!

      Ștergere
    3. Apropos de trucuri, fetelor...la mine tine ceva mai bine fondul de ten daca pulverizez apa termala dupa aplicarea acestuia, absorb cu un servetel apoi si "reasez" fdt; pe parcursul zilei, servetele matifiante si putin corector! Vorba ta, Simo, la temperaturile acestea, nu prea vad ce trucuri magice sa exise!:)

      Ilda
      Lavender Thoughts

      Ștergere
    4. Asta fac eu cu Fix + de la MAC, more or less. Servetele matifiante trebuie sa imi cumpar, bine ca mi-ai zis!

      Ștergere
  4. De abia astept sa ajung la mare si prim mall sa dau o tura pe la ei, targul l-am ratat.
    Foarte frumoase nuantele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar te sfatuiesc, daca imi permiti! Au atatea lucrusoare frumoase <3

      Ștergere
  5. Nu-s mare "consumatoare" de blush-uri, momentan mi s-a pus pata pe unul crema de la NYX si le-am cam abandonat pe celelalte.
    Si referitor la caldura si machiaj, in mod surprinzator machiajul meu anul asta se comporta mai bine ca in alti ani si tind sa cred ca e de la ce pun sub el: un serum Paula's Choice si La Roche Posay Anthelios Xl Dry Touch Gel Cream, urmate de fondul de ten Match Perfection si restul arsenalului. M-a uimit ca am transpirat, mi-am tapotat usor fata sa absorb apa si machiajul nu s-a transferat pe servetel.
    Voiam sa te intreb la evenimentul de vineri de fond de ten folosesti, arata fantastic pe tenul tau si era si o nuanta foarte deschisa, adica ce as avea si eu nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt, am acest microb bine inoculat :D

      Dry Gel folosesc si eu, fara el as fi capitulat deja. Sa imi spui, te rog, despre ce serum PC vorbesti, chiar sunt curioasa. Si mie mi-a placut cum aratai vineri, very fresh! Eu purtam Nars Sheer Glow, in nuanta Mont Blanc. E o carca de bani, dar il ador! Atata doar ca nu are aderenta lui Colorstay, dar nici nu imi simt tenul la fel de incarcat. Ceea ce e perfect, pentru vremea asta.

      Ștergere
  6. Foarte placuta prima nuanta. Chiar daca nu folosesc blush, pe acesta cred ca as putea sa il trec la rutina zilnica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, mai ales ca are un pret destul de accesibil.

      Ștergere
  7. Si mie imi place blush-ul pe care mi l-am cumparat de la ei ca nuanta si rezistenta, dar mi se pare cam prafos si ma deranjeaza cand il aplic. :(
    Eu zic ca cel mai important este fondul de ten daca vrei ca machiajul sa ramana impecabil (bine exagerez). Eu cel putin asta am observat pe tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, al meu nu e foarte prafos, cred ca difera de la nuanta la nuanta.

      Ai dreptate, eu tot pe fond de ten mizez. Si pe o pudra buna, un spray de fixare a machiajului.

      Ștergere
  8. Un blush din gama Freedom System am si eu, dar nu-mi mai place asa mult ca atunci cand l-am luat. Are tendinta sa ramana acolo unde il pun si uneori imi creeaza acel efect de harta pe care-l aminteai tu. Nu stiu ce s-a schimbat, il las pe tusa o vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, ce ciudat. Dai cu pudra inainte sa il aplici? Eu am observat ca asa reduci din aspectul acela neplacut. Poate ai un fond de ten cu o textura putin mai lipicioasa si adera blush-ul mai tare la anumite zone. Hope it helps!

      Ștergere
    2. Da, de obicei aplic pudra inainte. Acum folosesc Colorstay. Mai testez, nu renunt eu asa usor. :) Merci!

      Ștergere
    3. Colorstay face asta uneori, insista putin cu pudra pe pometi.

      Ștergere
  9. Eu tot sper ca printr-un miracol sa deschida magazinul pana ajung, altfel ma vad nevoita sa merg pana in Constanta :)) Inca nu sunt convinsa ca vreau la mare, dar pentru Inglot parca as merge. Singura nemultumire cu blushurile Inglot e ca nu prea rezista, dupa 5 ore puf-they're gone.
    In ceea ce priveste rezistenta machiajului, habar n-am, noi avem acum 17 grade, nu cred ca o sa ne coacem prea curand :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahah, esti chiar pornita! Eu nu am probleme cu rezistenta lor decat daca e o zi din aia cu 35 de grade, atunci tot machiajul e oricum 'in pericol'. Eu mi-as dori vreo 20-25 de grade, ar fi temperatura perfecta.

      Ștergere
  10. eu ma machiez f putin perioada asta, putin spre deloc. un bb cream sau o pudra, depinde de zi, si parca niciun rimel nu functiona, iar eu nu sunt adepta waterproofului, asa ca am luat ceva de la malu wiltz, un rimel care rezista 24h, ceva intre rimelurile obisnuite si waterproof, si e f ok :)
    P.s.: in sfarsit mi-am facut ordine in lista de bloguri si te-am adaugat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma machiez in continuare moderat, dar incerc sa evit texturile prea grele. Am unul semi waterproof de la Inglot chiar, urmeaza sa ii fac si un review, e ok pentru perioada asta. Si bine ca mi-ai amintit, eu sunt o uituca :D

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. In general ma concentrez sa nu uit lucruri importante pentru work, iar restul devine un blurr :))

      Ștergere
  12. Foarte misto numarul 25. Mi se pare ca seamana putin cu Sin de la Nars.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-auzi, un posibil dupe. L-am cautat acum pe Google, cred ca ai dreptate.

      Ștergere