expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 21 aprilie 2013

Concurs: Testeaza noile fonduri de ten Toleriane Teint de la Roche-Posay

Buna, dragele mele!


Daca ati citit postarea anterioara probabil stiti ca m-am inscris la concursul de pe blogul Ioanei, pe care l-am si castigat, yey! Asta imi permite sa va ofer voua posibilitatea de a testa noile fonduri de ten La Roche Posay.
Si pentru ca trebuie sa cunoasteti produsul pe care il puteti castiga, haideti sa va spun cateva cuvinte despre el.
Fondul de ten Toleraine Teint este destinat femeilor cu ten sensibil (ca subsemnata) si este disponibil in doua variante: una cu textura cremoasa, cu efect hidratant si una foarte aerata, ca o spuma de ciocolata, menita sa matifieze. Daca doriti sa le incercati pe propria piele, aici veti gasi lista cu farmacii care le comercializeaza.

La Roche Posay a introdus in formula acestor produse cateva ingrediente de ingrijire a pielii:

'PERLITA – prezenta in fondul de ten spuma matifiant - un ingredient cu o putere de absorbtie de cinci ori mai mare decat cea a talcului, este deja folosita in produsele destinate tenului seboreic. Datorita acestui ingredient, tenul va fi unul matifiat pentru intreaga zi si va rezista la transpiratie in conditii extreme de umiditate. Specialistii au facut teste in urma carora s-a ajuns la concluzia ca poate fi folosit si cand mergeti la sauna, iar efectul fondului de ten este acelasi. Senzatia de confort va fi una de lunga durata.

ACIDUL HIALURONIC – prezent in fondul de ten crema hidratant – are capacitatea de a absorbi de 1000 de ori greutatea sa în apa, oferind confort si hidratare tenului uscat. Infuzia puternica de apa calmeaza pana si cel mai uscat tip de ten.' 

 Trei dintre voi veti castiga cate un mini fond de ten in versiunea dorita, daca va inscrieti numai pe blogul meu si respectati cerintele de mai jos:
  • Completati in totalitate chestionarul de aici 
  • Lasati un comentariu in care sa imi spuneti ce varianta a fondului de ten Toleriane Teint ati dori sa castigati si de ce! 
 Va rog sa completati cu atentie chestionarul si sa nu va mai inscrieti pe alte bloguri care organizeaza acelasi concurs (in caz contrar veti fi descalificate). Concursul se va incheia la pe data de 28 aprilie, ora 23:59.

In data de 29 sau de 30 aprilie voi anunta cele 3 castigatoare.

Premiul consta intr-un fond de ten de 10 ml in varianta aleasa si in nuanta care vi se potriveste (sunt disponibile nuantele Ivory, Light Beige, Sand, Golden Beige).

Mult succes tuturor! Love,

Alice

23 de comentarii:

  1. As dori varianta hidratanta, eu am ten mixt cu tendinta de ingrasare pe T si restul zonelor cam uscate.Mi-ar placea mult sa castig ca sa-l pot testa! Nu am mai avut fonduri de ten de la ei si sunt curioasa sa vad ce e de capul lor. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, as dori fondul de ten Toleraine Teint cu textura aerata, menita sa matifieze, pentru ca am tenul mixt, cu tendinte de ingrasare.Nu am mai incercat pana acum fond de ten de la Roche-Posay.;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Alice, nu doresc sa particip la concurs!
    Vreau doar sa-ti spun ca m-am bucurat sa vad ca a castigat! M-am gandit ca ai foarte mari sanse de cand am citit articolul...Felicitari!!!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! as dori varianta fondului de ten hidratanta pentru ca eu cred ca mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  5. Yeey, candy!
    Am tenul uscat si in acelasi timp sensibil, asa ca stiu ca mi s-ar potrivi varianta hidratanta a fondului de ten. Nu am mai incercat pana acum vreun fond de ten La Roche-Posay, insa apele lor termale sunt divine. Inca sunt in cautarea fondului de ten care sa imi vina ca turnat pe chip.

    RăspundețiȘtergere
  6. Textura cremoasa, cu efect hidratant mi s-ar potrivi
    Le-am vazut in farmacii dar nu am testat nicio mostra :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-as bucura mult sa am ocazia sa incerc varianta aerata, pentru matifiere, intrucat in sezonul cald am probleme cu luciul tenului orice as folosi peste zi (pudra, servetele matifiante, etc), mai ales in zilele cand fac sport. Ma intriga textura de spuma, cred ca e deosebita la aplicare, iar parerile citite pana acum despre acest fond de ten au fost toate bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut! Mi-ar placea tare mult sa incerc varianta aerata cu Perlita Toleraine Teint datorita tenului meu mixt si a vremii calduroase ce se apropie. Am avut in trecut fond de ten La Roche Posay si am fost foarte multumita de acoperirea si textura sa si de bariera protectoare ce o conferea fata de poluarea orasului. Mi-a displacut totusi modul in care fata lucea dupa cateva ore de la aplicare, de aceea am mari asteptari de la noua varianta matifianta si sunt foarte foarte curioasa sa il incerc :). Merci!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fondul de ten Toleraine Teint nuanta Light Beige, deoarece matifiaza. Pe timp de vara folosesc un astfel de fond de ten deoarece tine sebumul sub control.

    RăspundețiȘtergere
  10. desi ambele ar fi utile- pentru ca am ten mixt- consider ca cel hidratant mi-ar fi cel mai util. mereu folosesc o crema foarte grasa pe sub fond de ten si primer- desi imi ingrasa repede zona t- altfel risc sa ma umplu de "cojite" in zona nasului si fruntii

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Imi doresc fondul de ten in varianta aerata deoarece vreau ca tenul meu sa fie matifiat si pentru ca vine vara cred ca acest fond de ten este mult mai potrivit! Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna. Eu mi-as dori fondul de ten aerat, nu vreau sa imi simt fata incarcata deoarece inainte de aplicarea fondului de ten folosesc si crema hidratanta si baza pt machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Alice, ami-ar placea mult fondul de ten Toleraine Teint cu textura aerata pt matifiere, pentru ca am tenul mixt, cu tendinte de ingrasare in zona T.Am mai incercat pana acum un fond de ten de la Roche-Posay si pot sa zic ca e grozav si as vrea sa vad si cum e textura aerata .

    RăspundețiȘtergere
  14. cel cu textura aerata, chiar daca am mai folosit acest tip de produs de la alte branduri si nu am fost foarte incantata. de la roche posay am alte asteptari. tenul meu este mixt, tendinte de ingrasare pe zona T, tocmai de aceea am mai folosit de la ei effaclar duo:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna eu mias dori fondul de ten Toleraine Teint cu textura aerata pt matifiere, pentru ca am tenul mixt, cu tendinte de ingrasare in zona T.avand o gama larga de produse folosesc apa termala si sunt foarte multumita .

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna
    Eu am tenul mixt cu tendinte de ingrasare in zona T iar restul zonelor au tendinta de a se usca. Vara tenul meu tinde sa luceasca mai mult, asa ca vreau sa incerc varianta Toleraine Teint cu textura aerata. Am m-ai folosit de la ei niste monstre din varianta lichida si mi-au placut tare mult.Acum vreau sa incerc si varianta aerata:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna seara!
    Eu vreau sa castig fondul de ten Toleriane Teint cu textura cremoasa, hidratant deoarece am tenul acneic, sensibil si uscat din cauza tratamentului pentru acnee si sunt curioasa de felul in care acest fond de ten va arata pe tenul meu.
    Multumesc!
    Anamaria B.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna!

    Daca va fi sa castig, as alege varianta spuma deoarece am tenul mixt si ar fi perfect pentru anotimul calduros. Cred ca mi s-ar potrivi nuanta Ivory.

    RăspundețiȘtergere
  19. Fondul de ten spuma, care matifiaza, mi-ar bucura nespus sufletul si tenul. Pielea mea are tendinte de luciu, mai ales in sezonul cald.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna!
    Varianta care mi s-ar porivi este cea crema, cu efect hidratant. Descrierea tenului meu este urmatoarea: frunte mixta, nas cu puncte negre, iar restul fetei este normala. De fapt restul fetei tinde sa devina uscata daca folosesc un fond de ten matifiant(asta pentru ca incerc sa imi controlez fruntea seboreica). Chiar daca toate aceste aspecte ar fi fost de ajuns pentru un ten, al meu mai este si sensibil! Intotdeauna m-am impacat mai bine cu fondurile de ten care aveau consistenta lichida sau usor cremoasa, pentru ca ele lasa si pielea mai naturala datorita acoperirii lor medie.
    Pentru mine fondul de ten reprezinta un strat de protectie impotriva poluarii, care ma ajuta sa imi uniformizez tenul. Imi place tenul luminos, cu un aspect sanatos! Este foarte important ca un fond de ten sa lase pielea sa respire, sa nu incarce porii.
    Imi doresc foarte mult sa incerc acest produs dermatocosmetic intrucat m-am documentat putin si am aflat ca aceste fonduri de ten nu au parabeni, conservanti sau parfum, iar factorul de protectie solara (pe care nu il neglijez niciodata ) este 20. Din descrierea acestui fond de ten mi se pare ca ar fi genul de fond de ten pe care l-as folosi zi de zi, pentru ca imi doresc ca tenul meu sa aiba un finish natural, fondul de ten sa nu ii ofere aspectul de masca.

    RăspundețiȘtergere
  21. Hey!!! Oare in sfarsit exista un fond de ten potrivit si pentru pielea mea super sensibila? trebuie sa il testez,..obligatoriu! il vreau pe cel cu textura aerata, pentru ca fruntea mea ajunge sa "straluceasca" dupa 1-2 ore de la machiaj sau chiar la putin timp dupa ce ma dau cu crema.

    RăspundețiȘtergere
  22. Hello! Eu as vrea sa il testez pe cel matifiant, poate scap de problemele cu stralucitul mai tare ca soarele vara asta :). Nuanta Golden Beige o sa fie numai buna dupa inca o saptamana de soare.

    RăspundețiȘtergere