expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 1 martie 2013

Tag: Zece de pe Youtube

Hello, lovely ladies!

Marturisesc, am seri cand pierd ore intregi pe Youtube, privind ca un creep crampaie din viata unor oameni care au ales sa vorbeasca destul de des cu o camera de filmat. Suna putin ciudat, nu e asa? Eh, cam acesta e conceptul din spatele canalelor de Youtube. Bineinteles, majoritatea au motive intemeiate sa faca asta, au informatii pretioase de impartasit cu cei care ii urmaresc. Astazi va voi face o lista a celor mai apreciate persoane de pe Y, in viziunea mea.

1. Lisa Eldridge - the make up darling of Youtube!

A lucrat cu Chanel, Vogue, Dior, Chloe, Hermes, Lancome si muulti altii. Aruncati o privire aici, ca sa vedeti de ce atata lume pretuieste sfaturile ei.

2. Wayne Goss - priceput, ingenios, exigent in opinii. Si adorabil, I might add.
3. Surorile Pixiwoo. Imi plac foarte mult seriile lor de 'cele mai bune fonduri de ten/concealere' s.a., precum si episoadele cand raspund la intrebarile primite pe FB, Twitter. And the make-up...
4. Fleur de Force - pe langa faptul ca e atat de frumoasa, incat o cred de fiecare data cand recomanda ceva, e si o persoana amuzanta. In plus, nu lauda un produs fara motive reale, e destul de exigenta.
5. Tanya Burr, make up artist si o persoana foarte draguta in viata reala, mi-a placut foarte mult de ea in perioada cat a facut daily vlogs.
6. Ingrid sau Missglamorazzi - in sfarsit o tipa din America care nu vorbeste numai cu 'like' si care nu isi da ochii peste cap la fiecare fraza. Imi place de ea, e foarte modesta si generoasa. In plus, face des haul-uri cu produse drugstore, asa ca puteti fi la curent cu ce a mai aparut in State si ce merita cumparat.
7. Annie Jaffrey - are un ten superb, un stil foarte discret si elegant si da sfaturi inspirate de nutritie.
 8. aLoveTart - Marie e genul de sweet girl next door, e foarte echilibrata in opinii, face review-uri detaliate si faces of the day dragute.
9. Chelsea wears - face FOTDs, OOTDs, review-uri detaliate si are atatea rujuri Nars ca aproape nu pot s-o sufar!
10. Evelina Barry - e moldoveanca de peste Prut stabilita in SUA. Face multe do-it-yourself videos, are un stil bine definit si sotul ei are un stil foarte interesant de a filma si a edita clipurile

Cateva mentiuni, ca nu ma pot abtine: Zoella, Sprinkle of Glitter (geniale femeile astea!), Icovethee (baby face) si Megan Rosette cea nebuna. Nah ca am trisat putin!
Voi le urmariti? Ce sugestii aveti pentru mine?

TGIF! And happy, happy spring!

Alice

8 comentarii:

  1. Pe Chelsea wears nu o stiu. Daca ai zis de Nars trebuie sa ii urmaresc clipurile sa vad cum este :)) Avem multe preferate in comun. Mie nu prea imi place sa il urmaresc pe Goss :(
    Te pup! Happy Spring!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pregateste-ti urechile pentru Chelsea, e o tipa foarte libera in exprimare. Si foarte sincera. Pe Goss il urmaresc, ca spune lucrurilor pe nume.

      Cred ca sinceritatea e un aspect foarte important pentru mine, sunt cativa guru care au scazut in ochii mei lately, dupa ce au laudat cateva produse absolut teribile. Te pup!

      Ștergere
  2. Nu stiu multe fete din topul tau. Le cau acum, poate imi mai descopar vreo preferata! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu o urmaresc cu drag pe macbarbie07

    RăspundețiȘtergere