expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 22 martie 2013

Rasfat - Gelul de dus de la Capra Nera (Review & storyline)

Hello, ladies!


Haideti sa ne imaginam astazi un mic scenariu, o povestioara pe care o traim cu toatele din cand in cand.

Ora 6 p.m: Autobuzul ma leagana, iar gandurile mele zboara la orele libere pe care le mai am pana maine si la cum le-as putea fructifica mai bine. Poate am planuri dupa, poate mi-am propus sa ma rasfat si sa scriu ceva pentru sufletul meu. Ajung acasa, dupa o zi plina, in care am jonglat cu numere, telefoane, soferi nebuni de taxi, o geanta prea plina, un colaborator care mi-a incercat rabdarea etc.


7:10 p.m.: Inca de la usa, ma eliberez de povara gentii...
 Arunc si pantofii... Ati observat vreodata ca, oricat ne-am iubi pantofii, seara abia asteptam sa ii lasam cuminti la intrare?
Accesoriile cad si ele una cate una pe noptiera...
7:20: Intru incetisor in baie, dau drumul la apa, aprind o lumanare cu miros de cirese si imi pregatesc 'arsenalul'. Un burete pufos de baie, produsul obisnuit de curatare a fetei si... gelul de dus de la Capra Nera

Ce poate fi asa special la un gel de dus, v-ati putea intreba? Si eu am facut asta. Ei bine, producatorul il descrie in felul urmator: 'Gelul de dus cu lapte si miere contine minerale de la Marea Moarta, extract de musetel, extract de morcov, extract de papaya, Aloe Vera gel, ulei de migdale dulci, ulei de Jojoba, ulei de masline, ulei din samburi de struguri rosii, ulei de cocos, provitamina B5, vitaminele E şi C.'

Cel mai mult imi place mirosul, ma face sa ma simt o Cleopatra imbaindu-se in lapte si miere, admirand apusul soarelui peste o piramida si mangaind o pisica intinsa a lene alaturi de ea. 

E produsul perfect daca aveti a lazy night, cand nu doriti sa mai aplicati si crema, lotiuni hidratante sau alte artificii feminine. Asta pentru ca are in compozitie un complex de uleiuri care lasa pielea placut hidratata, cu miros discret de miere.
Iata si o imagine mai reusita cu produsul, dovada ca, dupa o baie relaxanta, vad lumea mai clar si mai plina de culoare. Si pot repeta experienta asta de multe ori, fiind un produs concentrat, spornic si intr-o cantitate generoasa (500 ml). Stiti filosofia mea, decat multe si proaste, mai bine doua-trei produse reusite.

8:30 p.m.: Ies mai usoara de griji si mai relaxata din baie, cu o mica trena de arome. The night is young.

Zi de vineri usoara si rasfat placut, ladies!

Alice

8 comentarii: