expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 26 februarie 2013

Yves Rocher, comanda cu miresme

Hello, hello!

Astazi e o zi tipica de marti, as vrea sa fiu in pat sub patura, cu o cana de cafea cu lapte alaturi. Bucurestiul a fost groaznic in dimineata aceasta, a durat un secol pana am ajuns la serviciu. Am avut un moment cand m-am simtit parca suspendata in spatiu, oprita pentru o secunda in multimea grabita sa ajunga in statia de autobuz, sa se comprime in autobuzul acela nenorocit. The things you notice/feel waiting for the bus...

Enough ramble, va arat rapid comanda mea la Yves Rocher, data atunci cand am scris postarea aceasta.

Mi-am cumparat doua geluri de dus (7,5 lei each), am mai platit transportul 12 lei si am primit cadou parfumul Moment de Bonheur (varianta de 30 de ml) Pretty good deal, I have to say!

Parfumul e destul de puternic, simt mirosul de trandafir si inca o aroma... amaruie. Mai investighez! Gelurile de dus sunt minunate, perfecte pentru dusul de dimineata. Sunt si foarte spornice.

Voi ati profitat de oferta Yves Rocher? Ce produse YR recomandati?

Zi usoara si senina va doresc,


Alice

19 comentarii:

  1. eu mi-am luat doar un gel :))
    abia astept sa desfac pachetul :)
    sa le folosesti cu placere, draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere. Luna aceasta nu am cmarat numic. Mie imi place enorm parfumul Naturelle si gelul de dus cu rodie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Eu astept niste comenzi date la fine de ianuarie, dar in februarie asta a fost singura. Gelul de dus cu rodie cred ca e genial, iar parfumul l-am mirosit la o prietena, nice and fresh.

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu placere, sunt produse pe gustul meu!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu as fi vrut tot sub paturica , dar de'...:)
    o sa dau o tura pe la YR !

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau in pat, cu cafea/lapte sau ceai..Mi-e atat de somn! Am fost sambata in Sun Plaza si am vrut sa miros si eu gelul de dus cu cafea, dar nu am reusit sa deschid capacul :)) Pana la urma am renuntat, imi era frica sa nu-l stric :) Enjoy the goodies! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tocmai mi-am luat o cafea, aveam nevoie! Ambalajul gelului e foarte incapatanat, adevarat! Sarumana :*

      Ștergere
  6. heyy, si eu mi-am luat tot gelul de dus cu cafea, toate fetele ne-am dat comanda din oferta asta, a fost chiar tentanta! :) sa te bucuri de ele, parfumul este precum un trandafir inca boboc, si are tente si de patchouli :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au strategii bune cei de la Yves Rocher, n-am rezistat prea multe la oferta asta. Cred ca patchouli miroseam eu si nu reuseam sa definesc mirosul, thx!

      Ștergere
  7. Se pare ca si eu am fost in trend! Am dat si eu comanda de un gel de dus pentru a profita de oferta aceasta. La primul pif am fost usor dezamagita de parfumel, insa dupa un alt puf intr-o alta zi parca simteam ca venise primavara, big like!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumul e destul de versatil, sa stii. Iar gelurile de dus vad ca au fost preferatele noastre :)

      Ștergere
  8. Eu mi-am comandat setul de mini parfumele si l-am primit pe el, de mai sus! Si-mi place tare mult! Gelul de dus cu cafea e preferatul meu de la YR :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e setul care are si parfumul cu vanilie, good for you, vreau si eu! Gelul de dus e genial, mai ales la pretul lui.

      Ștergere
  9. Doar mie mi se pare ca nu persista deloc? Il iubesc, dar dupa o vreme nu il mai simt deloc... :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu am observat asta, eu mi-am luat un atomizator mic de pe Ebay, il umplu cu ce parfum vreau si il tin in geanta, pentru a-l reaplica.

      Ștergere
  10. Exact asa arata si comanda mea :).Un gel de dus cu cafea si cadou parfumul, pe care nu l-am desfacut. Gelul de dus e super! Nu stiu daca e chiar mirosul de cafea, mai degraba de caramele, oricum ceva dulce!

    RăspundețiȘtergere