expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 18 februarie 2013

Saptamana mea in imagini

Buna, my ladies!


Cum ati inceput saptamana? Daca ieri am lenevit prin casa si am facut o mica sesiune de fotografii, pentru articolele care vor aparea zilele ce urmeaza, astazi am infruntat traficul din Bucuresti (mai enervant ca niciodata!). Am pentru voi cateva imagini, same old Instagram pictures pe care le-am facut in saptamana ce a trecut.


1. Happy colors for spring! Abia astept sa vina primavara, ca sa port numai nuante vii pe unghii. Chiar am ales una din gramajoara si veti vedea zilele urmatoare un NOTD aici pe blog.
2. Mutra mea, proaspat vopsita pe par si nitel decolorata de filtrul aplicat. I'm more of a strawberry blonde actually.
3. O cafea cu lapte de la Paul in between meetings - best thing ever! Imi da un plus de energie, fara sa ma transforme intr-o creatura hyper, care isi terorizeaza colegele de birou (and yes. I've been there!).
4. Un notd jalnic in fotografie, foarte frumos in realitate. OPI Tasmanian devil made me do it. Sunt pierduta fara lumina naturala, abia astept zilele luuungi si calde de aprilie, mai.

1. Noi nu sarbatorim Vday in mod activ, nu alerg sa cumpar ursuleti, ciocolata si alte minuni, dar faptul ca primesc o floare nu poate decat sa ma bucure si sa imi faca seara mai frumoasa.
2. Mica mea atentie de Valentines. La cate 'yum' si 'ce buuun!' am auzit, cred ca am nimerit-o.
3. Coltisorul meu de liniste, cu ceai, pisici pe cana mea minunata, lumanari si nelipsitele pensule.
4. Manichiura de duminica trecuta, pe care o gasiti aici.

 Si gata, sa va mearga toate bine astazi!

Kisses

6 comentarii:

  1. Ce-mi place coltisorul tau de liniste! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai pus ceva pe fundul suportului de pensule sau asa sunt ele lungi? Cred ca am si eu acel vas, arata superb ca suport de pensule! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreo jumatate de kilogram de orez :)) Stii ce bine stau pensulele?

      Ștergere
    2. Super buna ideea cu orezul,habar nu aveam!Eu am pus ceva pietre groaznice pe fund si nu imi stau pensulele deloooc! Im gona try the rice darling!

      Ștergere
    3. Orezul e foarte bun, in plus absoarbe umezeala. Pietrele cred ca pot zgaraia manerul pensulelor. Numai sa ai grija sa nu il imprastii prin camera, cum am facut eu cu 'ajutorul' lui pisi ;))

      Ștergere