expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 22 ianuarie 2013

Review Yves Rocher Sexy pulp si un pont de shopping

Buna, girls!

Ca mereu, mi-a fost dor de voi! Asa patesc mereu cand nu apuc sa scriu, imi planuiesc postarile in gand si ma simt nitel vinovata ca nu gasiti continut nou pe blog, cat eu lipsesc. Eh, postarea aceasta va fi cumva doi in unul, pentru ca voi prezenta o promotie, precum si un review pentru produsul oferit la oferta.

Este vorba despre Yves Rocher Sexy Pulp mascara, pe care am gasit-o in goodie bag-ul de la intalnirea noastra, a bloggeritelor. Este un produs oferit destul de des, in cadrul diferitelor promotii concepute de Yves Rocher si m-am gandit ca un review va fi de folos cuiva, la un moment dat.

Mascara are o periuta destul de mare si o textura cum imi place mie, nu foarte lichida, dar nici exagerat de uscata. Da un plus considerabil de volum genelor si nu sta prea prost nici la capitolul alungire. Spre exemplu:


Stanga - fara mascara; Dreapta - un strat de mascara.

Si doua straturi, in zile diferite. I did my research and my black & white filter too! 


Si jumatate de fata, cu vesnicul meu machiaj neutru. E o mascara ok, singurul defect gasit fiind ca lasa mici particule negre sub ochi dupa cateva ore de purtare.

Acum, pe final, va pun si o fotografie cu o brosura pe care o veti gasi atasata diferitelor reviste pentru femei de pe piata. La o comanda rapida, primiti mascara prezentata mai jos (valoarea declarata este de 60 lei). La o comanda de minim 29 lei primiti un set de 3 bagaje, iar daca depasiti 49 lei primiti un cadou surpriza. Iar daca ajungeti la 79 lei beneficiati de transport gratuit.


Daca va intereseaza continutul brosurii si nu o puteti procura de undeva, va pot fotografia continutul in intregime. Just ask :)

Voi l-ati folosit? L-ati cumpara?

Sa aveti o zi frumoasa,


Alice

33 de comentarii:

  1. e o idee , mi-ar fi folositoare gentutele roz :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate gasesti brosura, din cate vad oferta este valabila pentru o 'comanda rapida'.

      Ștergere
  2. Ce ma amuza astia de la YR cu denumirea de 3 bagaje :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt curioasa cat sunt de mari si cam ce incape in ele. Poate stie vreo cititoare, eu nu am o experienta prea vasta cu YR.

      Ștergere
    2. Am primit bagajele astea anul trecut, din pacate calitatea lasa de dorit, dar ''calul de capatat nu se cauta la dinti'':))

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Da, e destul de vizibil efectul. Daca o prinzi la o promotie, recomand.

      Ștergere
  4. Hmm,mi se pare la fel de bun ca Boombastic d ela Gosh :D

    RăspundețiȘtergere
  5. rimelul pare super si oferta la fel, chiar as vrea sa pun o comanda. Eu nu-mi iau reviste, dar daca mai sunt doritoare, ar fi super sa postezi brosura(doar pt mine nu te obosi, ca pana la urma o gasesc eu pe undeva). Si inca o intrebare: oferta nu e cumva doar pentru clientii noi? Sper ca nu :-s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ca ma uit mai bine, cred ca este pentru clienti noi. Nu poti pune comanda pe numele cuiva apropiat?

      Ștergere
    2. cred ca am pus comenzi pe numele tuturor cunoscutilor, ba chiar am convins o data un coleg de la facultate sa ma lase sa pun pe numele lui :-)) Hum, poate mai gasesc eu pe cineva ;))

      Ștergere
    3. Hahah, esti convingatoare, nu gluma! :))

      Ștergere
  6. Ma enerveaza deja ca mie nu-mi place rimelul asta. Cred c-am fost atat de puternic impresionata de Boombastic de la Gosh, ca acum e foarte greu sa mai gasesc ceva care sa-mi placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, am avut si eu perioada mea cu Sumptuous de la Estee Lauder, dar n-are rost sa dau atatia bani pe un lucru care expira in 3 luni. La tine e aiurea, ca Gosh nu se prea gaseste pe la noi, poate pe Ebay?

      Ștergere
    2. Se gaseste si la noi Gosh. E vreo 40 de lei :D

      Ștergere
  7. eu am facut o comanda dintr-o brosura destinata clientilor noi,pe numele meu,si desi mai facusem comenzi la YR tot pe numele meu,mi-au trimis-o:))in ce revista ai gasit brosura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil au avut o eroare in sistem. In Practic in bucatarie am gasit-o.

      Ștergere
  8. Si mie mi s-a parut ok acest rimel si l-am considerat superior celorlalte variante YR. Dar se scutura dupa cateva ore si de aceea nu am cumpărat varianta maxi (am avut o miniatură,oferita cadou).

    RăspundețiȘtergere
  9. Aaaah, ce bine arata! Acum astept si eu comanda Yvesc Rocher, ieri am primit sms de la ei, deci zilele astea ar trebui sa vina. Am facut comanda pe site, sunt curioasa care va fi surpriza pentru abonati. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Arată bine pe gene, însă acum trăiesc o poveste de iubire cu LâOreal Volumissime Carbon Black. Îmi place atât de mult, încât nu cred că am să apelez la altceva în viitorul apropiat(chiar îndepărtat) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah daa, mi-a placut si mie, doar ca mi s-a parut ca se usuca destul de repede.

      Ștergere
  11. Trebuie sa-mi apar Sexy Pulp al meu, nu mi s-a scuturat niciodata :) Daca-l prind la oferta pe viitor, clar l-as comanda, 60 lei mi se pare un pret putin cam mare totusi.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pun eu nitel cam mult, imi plac genele mai full. Si eu l-as lua, dar doar la o oferta. Te pup!

      Ștergere
  12. Stii cumva daca se poate da telefonic acea comanda rapida de produse? Mi-ar trebui un rimel nou! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. TU oricum ai gene naturale luuuungi, deci esti dotata de la natura din start !
    Arata bine, poate o sa topaie si in cosul meu de cumparaturi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destul de lungi, dar cazute, imi trebuie volum ca sa le pun in valoare. Lasa ca le vezi tu acusi live :))

      Ștergere