expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 4 ianuarie 2013

New Year, new colors!

La multi ani, fetelor!


Sper ca ati petrecut frumos de Revelion, ca v-ati simtit fabulos indiferent de imprejurare si ca nu ati adormit cu linerul pe pleoape. Eu am fost extrem de cuminte, ora 5 dimineata m-a prins aplicandu-mi crema pe ten. Am tot amanat aceasta postare, de am ajuns in 2013. De ce? Pentru ca asteptam o minune de la Essie, comandata acum fix o luna de pe Hqhair. Doar ca s-a ratacit coletul si eu mi-am pierdut orice fel de speranta de a-mi face manichiura cu 'A crewed interest', cel putin pentru moment. Nu vreau sa transform prima postare intr-o peroratie despre cat de prost este customer service-ul celor de la Hqhair, dar cred ca trebuie mentionat, aveti si voi grija in caz ca va ganditi sa dati o comanda. Zen, Alice!

Vreau sa va arat astazi cateva minuni adunate in decursul ultimelor saptamani. Pe unele le-am si folosit deja, asa ca voi putea mentiona cateva detalii. Here we go...



Primul este topcoat-ul Alessandro, pe care l-am primit in goodie bag-ul de la intalnirea noastra, a bloggeritelor. De cum l-am zarit, m-am indragostit de el, scoate orice oja din anonimat.


L-am folosit la notd-urile de sarbatori si voi continua sa il folosesc pana la ultima picatura (asa cum am facut si cu cel cu flakies de la Sephora).


Eh, cu riscul sa ma injure vreo cateva prietene si colege de serviciu (aveti voie si voi, daca vreti :D), eu nu sunt mare fana Twilight. Dar oja aceasta Essence, din colectia dedicata, m-a cucerit. Are un glitter multicolor intr-o baza movulie si am primit ceva intrebari cand am purtat-o. De indata ce voi prinde lumina buna, v-o voi arata. Ii spune ' Alice had a vision again'.


Ojele din mijloc sunt de la un magazin Just Cosmetics, despre care a mai vorbit si Dara, au costat vreo 4 lei/bucata si isi asteapta cumintele randul in sertar. Pe cea mov a folosit o prietena si n-a fost prea impresionata de rezistenta, poate cu un topcoat buna se comporta mai onorabil.


Continuam cu mica obsesie mov. Aceasta de mai sus este Farmasi 74. Pe cat de frumoasa este culoare, pe atat de dificil se aplica. Primul strat  nu este uniform, al doilea te pacaleste aratand chiar dragut, pana se usuca si observi bulele de pe suprafata unghiei. Pacat de culoare...

Oja de la Peggy Sage este extrem de interesanta, un taupe mat, destul de opac chiar din primul strat. Este nuanta 320 Taupistic Mat. Nu am testat-o inca la adevarata ei valoare, ramane de vazut, pare numai buna pentru o saptamana plina de intalniri la birou.

'Walk on the wild side' de la Essence este un verde parca desprins din natura, mi se face dor de vara cand privesc sticluta. Consistenta ok, glitter marunt, cred ca ii voi pune si un strat auriu deasupra, pentru un plus de stralucire.

Acum, partea de wishlist. Imi doresc in continuare 'A crewed interest' de la Essie, impreuna cu 'Armed and ready' si 'Leadin lady', am auzit numai de bine despre 'Nail Envy' de la OPI si mai visez la ceva Color Club (holo goodness) si Golden Rose, despre care a scris de curand Monica cea albastra. In fapt, ma chinui sa nu caut informatii despre ultimele colectii din domeniu, pentru ca sigur as depasi capacitatea de depozitare a dulapiorului meu cu minuni.

Voi ce ati trecut pe wishlist-ul de anul acesta? Do tell!

Xo,

Alice

24 de comentarii:

  1. Topcoatul Alessandro este super bun.cel putin la mine face ca oja sa rziste camd e 2 ori mai mult decat normal.Te pup!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. pe lista mea este oja de la Essence - Alice had a vision again.. :D abia astept sa ajung la un stand sa o cumpar.. :)

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Visez si eu la noile oje Golden Rose. Le-am cautat prin Sibiu dar...pauza. Le astept in continuare. ;))
    Minunatiile tale arata ... excelent. Eu detin doar Walk on the wild side si imi place la nebunie. :)
    Sa le foloseti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-a luat mintile noua gama Golden Rose, n-as fi crezut.
      Si multumesc, am de gand sa le folosesc intens!

      Ștergere
  4. Unde as putea gasi top coat-ul de la Alessandro?:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Topline vinde Alessandro, e posibil sa il mai gasesti prin saloane sau pe carespot. Uneori Topline are oferte 1+1, daca aflu ceva scriu aici :)

      Ștergere
  5. super top coat-ul :X de asemenea si oja Farmasi 74!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de bine arata top coat-ul, oricum toate sunt frumoase, sa le folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Madam tu-mi deschizi apetitul pt oje...again:P. Sa le folosesti cu placere, astept swatch-uri:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumoase sunt toate!
    Ojele de la GR le-am cautat si eu aseara la standul din Sun Plaza, nu le-am zarit din pacate. Sunt cateva de la China Glaze pe care mi le doresc si poate anul asta le cumpar.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tre sa facem excursie in Cora, iti zic eu :)) Eu vreau Essie, mi-au picat cu tronc.

      Ștergere
  9. Si eu am o mica pasiune pt ojele mov acum. Foarte frumoase toate!
    Mie mi s-a pus pata sa-mi fac rost de oja alba cu sclipici negru. Si s-ar putea ca ojele acelea de la GR sa-mi indeplineasca dorinta. Numai sa ajung la ele. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarumana! Eu vreau una cu sclipici multicolor, in baza alba. Sa ajungem la ele :D

      Ștergere
  10. am vazut si eu prin blogosfera poze cu noile oje GR. ce sa mai spun...vreau cel putin 3. cam scumpe pt GR, dar trebuie sa le iau :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am zis ca ma opresc la 2, dar cine stie ce se va intampla cand ajung la stand :))

      Ștergere
  11. Stai inistita ca nici eu nu am urmarit Twilight :).
    Imi place ultima oja de la Essence, nici nu o stiam.
    Si eu am vrut A crewed interest de la Essie, dar acum sunt indragostita de Fiji. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt asa suparata pe Hqhair, asteptam si un balsam de la Korres, pe langa A crewed int. Pe Fiji pusesem si eu ochii, acu mi-ai amintit :D

      Ștergere
  12. :( imi pare rau...de la ei chiar nu am comandat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai comandat o singura data si totul a decurs ok, de asta am si repetat experienta. Pacat ca-s nesimtiti si n-au raspuns la nici un mail...

      Ștergere