expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 23 decembrie 2012

Review: Lush Sandy Santa

Hello, ladies!


Astazi va voi spune cateva cuvinte despre scrub-ul cu zahar de la Lush, Sandy Santa. Face parte din colectia de Craciun din acest an si este, din cunostintele mele, un produs in editie limitata. Am gasit minunatia aceasta in goodie bag-ul de la Beauty Bloggers Meeting si am tot amanat folosirea sa, voiam sa prind un moment cand ma voi putea relaxa in voie. Marturisesc ca initial am crezut ca este un spumant de baie, poate si pentru ca o asa numita 'bath bomb' am mai avut de la ei. Acum, dupa ce l-am folosit, pot sa spun ca sunt foarte multumita si ca a eclipsat multe exfoliante pe baza de zahar pe care le-am folosit de-a lungul timpului.

Produsul arata cam asa, cred ca poate fi un mic cadou inspirat pentru cineva drag. Eu sigur mi-as dori sa gasesc o gramajoara de Sandy Santas sub brad.

Sursa: Lush.co.uk
Exfoliaza foarte bine, imprastiind in baie un miros de ulei de trandafir si de portocala. Am simtit ca a intensificat circulatia sangelui prin epiderma si ca a indepartat celulele moarte. Pielea a ramas foarte fina, poate si pentru ca particulele de zahar (responsabile cu exfolierea) erau prezente in abundenta, porii s-au deschis din pricina aburului si scrub-ului, iar uleiurile si-au facut treaba, fara sa lase in urma vreo pelicula iritanta.

Am observat ca a reusit ca indeparteze majoritatea micilor denivelari de pe picioare si a scos la iveala firele de par ascunse prin piele. Charming, stiu, dar poate va confruntati cu aceeasi problema ca mine si veti gasi de folos acest amanunt.
 

Cred ca mai am o cantitate suficienta pentru doua utilizari, ceea ce nu este foarte mult pentru pretul sau, de 25 lei. Dar vorbim aici de Lush, un brand cu produse destinate rasfatului. Eu sunt acum foarte curioasa de cum se comporta celelalte produse destinate exfolierii corpului.

Voi ati incercat ceva de la Lush? Daca da, care sunt recomandarile voastre?

Duminica placuta in continuare,

Alice

10 comentarii:

  1. Suna foarte bine si nu imi amintesc sa-l fi gasit si eu in Goodie Bag. Stiu ca am ceva de la Lush, dar nu am apucat sa il desfac.
    Am avut cateva produse de la ei pana acum, insa nu am fost atat de incantata incat sa cumpar acelasi lucru din nou. Poate ca totusi as mai cumpara Magic Wand-ul, un spumant solid foarte fain, insa creme de corp sau parfumuri solide cu siguranta nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca au fost produse diferite in fiecare goodie bag. De Magic Wand am auzit si eu, mi se pare un produs ingenios. Eu la creme de corp sunt foarte pretentioasa, iar parfumuri solide nu folosesc, dar un alt exfoliant de la ei as vrea sa incerc.

      Ștergere
  2. Intr-adevar au fost produse diferite. Eu am primit un spumant de baie foarte dragut, m-am rasfatat cu el saptamana trecuta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit eu. Mi-e si frica sa merg in Afi, la magazinul lor, cine stie ce imprudenta mai fac :D

      Ștergere
  3. o gramajoara mare , nu ? :)))
    Sarbatori frumoase !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat iubesc produsele Lush!Acum stau cu ochii pe reducerile de dupa Craciun :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bag prin postari :D..Iubesc tot ce se poate de la Lush, mai putin tratamentele lor de fata ( nu pentru ca nu sunt bune, dar miros groaznic ). Le-am folosit sau mai bine zis, descoperit prima data in Dublin. Ma plimbam eu fara nici o grija si deodata ma paleste un iz de ... nu stiu ce :) m-a luat de nas, de afara miroseau produsele lor, parca eram in Rai. Am intrat, o tipa foarte draguta, m-a ajutat sa aleg ce vreau/ce am nevoie, ca eu le voiam pe toate. Ce iti recomand: samponul solid de la ei (juniper) ( mostenirea mea de par de la mama...par subtire, rar si lipit de cap :))...samponul asta mi-a adoptat parul si..are viata, e sanatos, straluceste) sapunul solid de carbune pentru fata (lasa o mizerie in dus, ca altundeva nu il pot folosi, miroase) dar este cel mai bun produs pentru ten cu probleme. Balsam de par, e am folosit mult timp ceva cu Joy joy si americam Dream ..numele lor. American dream mi-a placut mai mult, nu miroase puternic si lasa parul de parca as avea matase. Bun..altceva, citeva parfumuri solide..meah...asa si asa..scrub-ul de fata si de corp, pentru fata e bun. corp nu ma incinta, nu l-am mai cumparat (imi fac acasa cu ulei de cocos, masline, lavanda si zahar) . O masca de par, nu mai stiu cum se cheama..ceva cu Roots, mi-a facut bine la par (cam scumpa) nu stiu de ce nu o mai folosesc...ah ..e scumpa. si gel de dus (ceva Tramp :))..yeah i know..au niste denumiri...si Grass.. Mi-a placut grass...seamana cu Yves Rocher Gel de duş Lămâie verde din Mexic pe care il am acum..cam imi usuca pielea ..Ce-a ramas din relatia mea cu lush: samponul si sapunul lichid..citeodata masca de par..si cind ajung pe la ei prin magazin..experimentez. :D Anuhka

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti experta in Lush, nu asa! Toate ca toate... dar American Dream trebuie sa incerc! Numai ca parca au plecat din Ro, visez eu? :*

    RăspundețiȘtergere