expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 11 decembrie 2012

O idee de cadou: setul pentru infrumusetarea mainilor Capra Nera

Buna,


M-am intors cu un review al unui set care mi-a scos un 'Wow' si un oftat din piept in momentul cand l-am desfacut. In primul rand, pentru ca ambalajul din carton este taiat genial, cand scoti capacul cutia pare ca infloreste, scotand la iveala minunatiile mov.

Sa va arat:



Setul contine un nail buffer, o pila pentru manichiura, una pentru pedichiura, un instrument de indepartare a cuticulelor, un ulei pentru cuticule si o lotiune pentru maini si corp. Avand unghii sensibile, cu tendinta de exfoliere si cu mici denivelari, am introdus extrem de repede produsele in rutina mea de ingrijire, cu speranta ca ma vor ajuta.



Pasii pe care ii urmaresc eu pentru a obtine o unghie numai buna pentru 'pictat' cu oja sunt:

- folosesc pila pentru a-mi scurta unghiile si pentru a le da o forma anume
- aplic uleiul pe cuticule si il las sa actioneze
- acum, partea mea favorita, iau bufferul si il aplic pe unghie, cu miscari inainte si inapoi in ordinea aceasta: partea gri inchis, partea gri deschis si partea alba. Now, la partea alba se intampla magia. Unghia devine muuult mai lucioasa si uniforma, iar din testele mele luciul se pastreaza chiar si dupa o saptamana (timp in care unghia a fost acoperita cu topcoat si oja). How about that? Eu eram destul de sceptica in legatura cu astfel de produse, am mai folosit unul in trecut, dar efectul nu era chiar atat de evident si dura ceva mai putin.


- optional, spun eu, este pasul instrumentului de indepartare a cuticulei. Eu prefer sa le imping cu un betigas de lemn si sa le hidratez cat mai bine, dar daca obisnuiti sa le indepartati cred ca va placea (am testat pe o unghie, ca si-asa aveam o cuticula cam rebela :D).



- un pas care imi place foarte mult, de asemenea, este cel al aplicarii lotiunii pentru maini. Si ma dau cu ea, literally, pana la coate, pentru a hidrata si zona aceea. Are o consistenta relativ lichida, un miros feminin, placut si hidrateaza, fara sa lase pielea lipicioasa si fara sa creeze o pelicula la suprafata epidermei. Urasc senzatia de maini lipicioase, fug imediat si ma spal pe maini daca am avut ghinionul sa folosesc un produs de acest fel.
- ca oja sa nu se aplice cu bule, sterg unghia cu un betisor imbibat cu dizolvant si aplic basecoat.

Rezultatul vi-l voi arata intr-o fotografie mai putin reusita decat cea de mai sus, facuta cu telefonul. Chiar nu aveam cum sa tin aparatul de un kg cu o mana si sa focalizez pe unghiile de la cealalta mana, iar pisi a refuzat sa ma ajute! Chiar si la calitatea deplorabila a fotografiei, diferenta dintre cele doua unghii este evidenta.

- ghiciti unghia pe care am aplicat buffer-ul -

Asa arata cutia cu bunatati, o gasiti aici. Sunt sase produse, dintre care doar doua se vor consuma (lotiunea si uleiul), urmand ca pe celelalte sa le pot folosi pentru o perioada lunga de timp. Cred ca ar fi un cadou inspirat pentru o prietena pasionata de manichiura, pentru mama voastra sau a prietenului/sotului. Se apropie Craciunul si va puteti rasfata cu un astfel de produs, nu contest ca pretul este unul destul de consistent, dar o trusa traditionala de manichiura are un pret asemanator.


Daca ar fi sa aleg favoritele mele din set... ar fi greu. Uleiul de cuticule, buffer-ul si lotiunea, dar si cele doua pile, pentru ca nu sunt rigide, prea aspre si nu agreseaza fibrele unghiei (cum am patit in trecut). Ii multumesc Valeriei de la Capra Nera pentru oportunitatea de a le incerca.

Voi ce pasi urmati cand va faceti manichiura? Folositi in mod constant ulei de cuticule si crema? Please do, mai ales pe perioada iernii, cand pielea este agresata de factorii externi.

Si, asa cum spune mereu mama mea, mainile sunt 'cartea de vizita a unei femei'. Nici nu stiti la cate intalniri oficiale am mers, care au inceput cu observatia 'ce mult imi place oja ta!'. Unghiile si mainile in sine spun foarte mult despre o femeie, fie ca o observi intr-un autobuz, sau cand cuprinde alene o ceasca de cafea. Avem la dispozitie atatea culori, pe care le putem picta pe aceste mici panze pe care le purtam la capatul degetelor, incat ar fi pacat sa le lasam nearanjate, lipsite de luciu si feminitate.

Mi-a fost dor de voi, am inceput postarea aceasta putin neindemanatica, de parca nu am mai scris de o vesnicie. Maine va voi povesti despre un eveniment genial la care am participat sambata, unde m-am intalnit... cu trei Craciunite!

Sa aveti o zi frumoasa,

Alice

6 comentarii:

  1. La Oana l-am vazut si eu prima oara, m-a impresionat foarte mult ambalajul: exceptional. Dar mi s-a parut destul de maricel pretul setului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ambalajul arata intr-un mare fel. Pretul este destul de mare, dar daca il impartim la cate produse sunt si la ce efecte au, iesim destul de bine. Eu de buffer si de uleiul de cuticule m-am indragostit.

      Ștergere
  2. Ce fain arataaaa...super, chiar e o idee minunata de cadou pentru cineva drag! :)

    RăspundețiȘtergere