expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 30 decembrie 2012

Favoritele anului 2012

Buna, girls!

Cum va petreceti ultimele zile din an? Eu savurez concediul din plin. Am petrecut cateva ore bune cautand prin sertarele mele cu produse de tot felul si am gasit 'cateva' care cred ca sunt favoritele. Now, pentru ca am ratat lumina de dimineata (pacatuiam prin Mango la ora aceea), am facut cateva colaje, idee subtilizata de la Cristina.

Sa incepem cu... The eyes!




Too Faced Glamour to Go - imi place mult textura fardurilor TF, precum si nuantele. My own photo - here.

Comfort Zone de la Wet'nWild - o paleta excelenta, mai ales pentru cat costa. O mai gasiti aici.

Mascara Max Factor 2000 Calorie - lumea chiar ma intreaba daca am gene false, cand folosesc acest produs. Un review i-am facut aici.

Primer - Too Faced Shadow Insurance - nu stiu cum am trait fara el pana acum, sincera sa fiu. Transforma orice fard din Cenusareasa in Printesa de la palat :)

Ce mai merita mentionat: fardurile Seventeen, creioanele Supershock de la Avon, gel liner-ul Essence.

The Face


Studio Fix Fluid Foundation de la MAC - Rezistent, acopera bine, mi-as dori o nuanta putiiin mai deschisa (asa imi trebuie daca sunt alba ca hartia). Il gasiti aici, intr-un haul.

MUFE Full Cover Concealer - Acopera pete, cosuri, pistrui etc. Este spornic, eficient si apare si in topul lui Goss. I rest my case!

Laura Mercier Undercover pot - partea destinata cearcanelor este foarte buna, nu intra in liniile fine si chiar ascunde diferentele de nuanta ale tenului.Il mai gasiti aici.

Physicians Formula Mineral Veil - cel mai fin si eficient produs ever. Ascunde porii, fixeaza concealer-ul, iubesc produsul acesta.

Blush-ul de la Sephora, in nuanta Abricot plaisir. Am folosit blush-ul acesta pana l-am terminat, atat de mult mi-a placut. Este o nuanta universal flatanta. Swatch aici.

Ce mai merita mentionat: pudra Physicians Formula, fardul de obraz Rose Gold de la Sleek, iluminatorul de la Sleek.

The Lips:


Gloss Stick-ul de la Estee Lauder - Cremos, corai cu sclipici. What can I say more?

Catrice Ultimate Colour - mi l-a adus o prietena din Germania si il iubesc. Eu am un roz puternic, glossy, daca aveti de unde cumpara rujuri Catrice, go for it.

 Rujurile Sephora- eu am doua, din game diferite si recomand, mai ales daca le prindeti la reducerile din ianuarie.

Revlon Coralberry - inca un corai, cu o textura foarte frumoasa. L-am purtat toata vara.

Lancome Juicy Tube - gloss-ul meu din geanta, la care apelez cand nu am timp sa aplic un ruj.

Alte mentiuni: rujurile Flormar si Farmasi, postarile despre ele au record de vizite aici, pe blog. Mult-iubitele mele rujuri MAC, gloss-ul Goddess of the night de la Nyx.

Skincare:

Cellufirm drops de la Mario Badescu - un gel hidratant usor si eficient, pe care l-am folosit aproape tot anul.

Skin Balancing Gel de la Paula's Choice - eh, aici trisez putin, pentru ca il am de vreo saptamana. Dar deja a dovedit ca merita sa fie in acest top.

Effaclar K de la La Roche Posay - pentru ten cu probleme, a facut minuni pentru mine si il voi recumpara in curand pentru a 4-a oara.

Crema Babylove - disponibila in DM, foarte buna pentru mici iritatii, foliculita etc.

Cleanser-ul de la MB - dintre cele folosite in anul 2012, acesta s-a remarcat. Review aici.


The Hair



 
 Samponul Infra de la CHI - acum ca nu il mai am, realizez cat de bun a fost pentru parul meu. Nu apare in imagine, dar Joico K-pack merita si el o mentiune. Voi recumpara unul dintre ele.

Masca self warming de la Wella (e singura imagine gasita, hehe) - hranitoare, imi calmeaza parul si il face mai usor de descurcat.

Moroccanoil, varianta light - o minune de ulei, nu ingrasa parul deloc si ii da o flexibilitate si o stralucire aparte.

CHI Silk Infusion - se vede ca iubesc uleiurile de par? Acesta este unul putin mai dens decat anteriorul, dar cu efecte la fel de bune.

Si am ajuns la... The Nails!

Am decis sa nu aleg oje, pentru ca m-ar prinde ziua de maine editand acesta postare, ci NOTDs.

Iata-le:

Autumn leaves
Cosmo Nails
Essie - Boat House
Sper ca v-a placut mica mea nuvela si ca imi veti pune intrebari, daca aveti nevoie de mai multe detalii privind produsele descrise mai sus. Si va urez un An Nou genial, plin de surprize placute si de promisiuni implinite!

Va multumesc pentru ca va plimbati virtual pe aici de fiecare data cand apare o noua postare, precum si in perioadele mele de lene si sper sa va placa ce gasiti dupa fiecare click. Va marturisesc ca acest blog a fost o dorinta pusa la final de 2011 si ca a fost cea mai buna decizie a mea, fiecare comentariu pe care l-am primit mi-a facut ziua mai buna.

Hugs and kisses,

Alice

16 comentarii:

  1. Mai pisi, noi chiar ne potrivim la gusturi:)). La capitolul ochi avem exact,dar exact aceleasi preferate:). Hmmmmm!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu pe lista Moroccanoil, varianta light si sper din suflet sa nu imi ingrase parul, caci am mari probleme in sensul asta. Effaclar Duo ai incercat? Mie imi merge semnificativ mai bine cu el decat cu Effaclar K, dar nu e musai sa fie o regula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu par e foarte fussy si produsul asta i-a facut numai bine. Duo am avut, dar parca tot K imi place mai mult, cred ca e textura mai pe gustul meu.

      Ștergere
  3. Ce ar fi sa le pun pe toate in lista pentru Mosu? :))))) dar....am primit Studio Fix Fluid :D:D:D si sunt foarte fericita, chiar cred ca e cel mai bun, pentru ten ca al meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune-le pe wishlistul pentru noul an, incet incetisor le poti lua :D Chiar e bun SFF, iar pentru tenul tau recomand niste produse Paula's Choice, decat Bioderma si ce ti-a mai recomandat tie dermatologul...

      Ștergere
  4. La multi ani si tie, sa ai un 2013 minunat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat nici un ruj de la Sephora, ia ca m-ai facut curioasa, mai ales daca vin reducerile :)
    Te pup si iti doresc Un An Nou Minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat unul anul trecut cu 18 lei, deci merita, zic eu. Un An Nou cat mai reusit si tie!

      Ștergere
  6. TFSI rulz:D iar comfort zone e perfecta :D Am folosit CHI de cand l-am primit la intalnire iar de curand mi-am cumparat biosilk si ma inteleg mai bine cu cel din urma, culmea:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I agree :D Eu ma impart intre CHI si Maroccanoil, plus ca mai am si unul de la Nuxe, asa ca nu ma tenta :D Tu oricum ai un paaar!

      Ștergere
  7. Ah, paleta Comfort Zone mi-o doresc tare mult!! Iar Chi SIlk Infusion.. have no idea ce-am facut pana acum, cand l-am descoperit! :D Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comfort zone merita toti banii! Chi la fel, good stuff. Te pup!

      Ștergere