expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 25 noiembrie 2012

Retrospectiva ultimelor zile: oameni, cumparaturi, evenimente

Ultimele doua saptamani au fost pline si agitate. De evenimente, cumparaturi, intalniri cu fete cunoscute si prietenoase.

Pe 15 noiembrie am fost invitata celor de la Himalaya la o seara intre fete, in cadrul careia ne-au prezentat noile lor produse.


 Am stat la masa cu cateva fete minunate, pe care le citesc de atata timp si pe care acum am reusit sa le si cunosc. Sunt sincera cand spun ca abia astept sa ne revedem, e foarte placut sa discuti cu oameni care vorbesc aceeasi limba, cu care poti discuta minute bune despre un ruj sau o crema, fara a te simti superficiala sau nitel cam obsedata.

Vedeti standul acela din spatele Monei? Cautati-l in magazinele Mega Image si incercati produsele lor. Eu sunt incantata de balsamul de buze cu miros de guma Turbo (cine isi aminteste de ea, o mana sus!) si de crema pentru picioare. Mai testez si revin cu pareri :) Ah si daca vreti sa aruncati un ochi pe produsele lor, puteti solicita o lista a magazinelor care le comercializeaza pe pagina de FB a Apollomod.


Despre comanda MUA v-am vorbit deja. Am mai plasat una zilele trecute, impreuna cu o domnita care imi impartaseste pasiunea pentru rujuri. De data aceasta, eu nu mi-am luat nimic, este o comanda dedicata exclusiv cadourilor pentru cei dragi. Sper sa ajunga cat mai repede!

Mi-a ajuns setul Korres, comandat de pe Strawberry.


Sunt tare incantata de el, mai ales ca am cheltuit doar 35 de lei. Fardurile arata cam asa, daca doriti un review complet... just let me know.


Next, o recomandare si o dezamagire.


Blush-ul MUA, nuanta 5, este frumos, purtabil si merita putinii bani dati pe el. Rujul, in schimb, imi da mari batai de cap. Se prinde de portiunile uscate de la suprafata buzelor, nu se aplica uniform, mi-e tare ciuda ca am ajuns sa apreciez culoarea, dar textura lasa de dorit. Voi face o postare separata in curand, cu produse care m-au dezamagit.

Am in teste cateva produse, asa ca va puteti astepta la o avalansa de review-uri in perioada urmatoare. Un preview, doua...


Un ruj Sephora, trandafiriu si cremos. Observati, va rog, intrusul din fotografie.


Un set pentru ingrijirea unghiilor de la Capra Nera. More on this, later.


Si pitica mea, care numai nu spune ' I want one too, mommy!'.

Asta e tot pentru astazi. Daca doriti sa mai primiti update-uri de la mine, in afara postarilor de pe blog, ma gasiti pe Facebook, Pinterest si pe mail.

Sa aveti o duminica minunata!

Alice

18 comentarii:

  1. Arata absolut superb setul Korres, chiar ai facut o alegere minunata!
    Si rujul trandafiriu Sephora imi place mult.
    De blanoasa ce sa mai spun? E atat de dulce privirea ei din poza si nu pot sa nu remarc ce codita cu model are :))

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt asa de mandra de mine cand fac alegeri cumpatate :D Rujul e cel pe care l-am purtat la evenimentul Himalaya.
      Iar blanoasa s-a rusinat si s-a bagat sub patura :))

      Ștergere
  2. Fardurile arata bestial, tot timpul mi-au placu culorile de genul, le folosesc in orice moment al zilei. Setul pentru ingrijirea unghiilor face tare cu ochiul, sa imi zici cum e. Iar Aleda, ca de obicei, like a star :D te puuuup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I think so too, astfel de culori sunt prima mea optiune. Setul pentru unghii va primi o descriere detaliata, intr-un post viitor. Aleda trimite un pupic :*

      Ștergere
  3. Cât de drăguțe sunt mono-urile Korres! Foarte bună alegere :)
    Kisses,
    Lavinia
    ( www.girlsteenspirit.blogspot.com )

    RăspundețiȘtergere
  4. Am testat si eu setul de unghii si mi-a lasat o impresie tare buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Setul Korres este asa de frumos. Sa te bucuri de el. Eu de cand am balsamurile Lip Butter am devenit fana lor.
    Mi-ai facut pofta de guma Turbo.
    Ce pisicuta scumpa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glad you like it! Ma tenteaza si pe mine balsamurile lor de buze, dar astept sa mai termin ce am in rotatie. Si mie mi-e pofta, de dragul timpurilor trecute. Pisi a spus multumesc, sa stii!

      Ștergere
  6. Pisica este o scumpete!De la Himalaya imi place balsamul de buze cu extract de morcovi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, o iubim mult, e copilul nostru :) Pe acela cu morcov nu l-am incercat. Cred ca m-as simti ca Bugs Bunny ;))

      Ștergere
  7. ce frumos este rujul trandafiriu !

    RăspundețiȘtergere
  8. In prima poza vad un concealer MakeUpForever. Vad bine? :X:X
    L-ai incercat, cat ai dat pe el si de unde? :D :*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, vezi bine... ma gandeam eu cine observa prima :)):* E din Sephora, vreo 120 de lei e... Marturisesc ca l-am luat mai mult ca sa ajung la suma de 300 lei, pentru a-mi face card Sephora, dar sunt destul de multumita de el. Oricum, sa il mai folosesc vreo doua saptamani si apoi ii fac review.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,

    Eu am inteles ca cei de pe strawberry nu aduc tocmai produsele originale. oricum nu prea imi explic cum de au adus ei morrocan oil cu mult inainte de lansarea oficiala si din cate stiu produsele lor se comercializeaza doar in saloane, cat despre korres , eu am produse de la ei luate din grecia si chiar nu au fost asa de ieftine. ceva e dubios la ei, zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o carca de produse de la ei, comparate cu unele luate din magazin, au fost toate ok. Este posibil sa aiba un departament de achizitie bun si sa obtina deal-uri mai ok ca altii. Mi-am luat inclusiv MAC de la ei, e original, verificat.

      Ștergere