expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 25 octombrie 2012

Ce mi-am mai cumparat lately: iHerb, Caudalie, Mac...

Buna, girls!


Mi-am inchipuit ca voi fi asa fericita cand voi face aceasta postare, la cat am asteptat sa cumpar aceste lucruri. Dar abia am aflat ca al meu frate si-a rupt un picior, iar mama e cu el in spital... so I'm one worried woman.

Cum blogul e modalitatea mea favorita de a-mi ocupa timpul, m-am gandit sa fac totusi cateva fotografii si sa va arat ce mi-am mai luat (cam in ultima luna).


S-o luam pe rand:


NutriBiotic, Skin Cleanser, Sensitive Skin, Fragrance Free, 16 fl oz (473 ml) - a costat 5 dolari, e lipsit de parabeni si hipoalergenic. Cand voi avea o parere formata, va voi spune mai multe. E cumparat datorita Andreei, review-ul ei m-a convins.

 

Kitul Flawless Complexion, de la Physician's Formula. Include mineral face powder, mineral blush, matte finishing veil. Pentru acestea este vinovata Georgia! Tot ce pot sa spun este ca imi place la nebunie textura, sunt foarte fine la atingere. Iar veil-ul are potential bun la ascuns pori, we shall see.

Core Collection de la Real Techniques, luat mai ales pentru cele doua pensule mari. Sunt atat de fluffy and nice.

Caudalie Instant Foaming Cleanser - cand am aflat de la Camelia ca sunt reduceri pe Hqhair, mi-au picat ochii pe acest produs. Si cum Youtube-ul vuieste de recomandari Caudalie, am picat victima... Daca va doriti ceva, au inca reduceri, iar transportul international este gratuit.
 
Mac Studio Fix Fluid - l-am mai avut, e singurul fond de ten incercat care ramane mat in zona T aproape intreaga zi, asa ca m-am intors la el. A costat ceva bani, dar e cel mai sigur pariu pentru mine, in materie de face make up.

Maybelline the Collosal mascara - am dat pe ea 20 de lei, cred ca e inca valabila reducerea prin hypermarket-uri. Sincer... nu ma incanta prea mult. De ce n-oi fi cumparat din nou Max Factor, nu stiu.

Seventeen mono in nuanta 'Perlato brown', nr. 297. Omg, iubesc fardul asta! Eu nu cumpar mono-uri mai niciodata, dar asta face toti banii. Cremos, pigmentat, usor de estompat, merita toti banii.

Mai jos vedeti niste mostre Paula's Choice (le-am consumat deja aproape pe toate), Dermatologica (bonus la comanda HQhair), Black cherry tea (bonus iHerb) si niste stickere de unghii de la Pastel (numai bune de Halloween, if you ask me!). Am uitat sa includ in foto o carioca mica si pastilele de digestie de la Freebies, se juca pisi cu flaconul la momentul faptei.


 Also included, un corector de la Pastel, un creion Ada, care e o nuanta numai buna de toamna si un balsam de buze Madre Bees, tot de pe iHerb.


 Cat am scris povestea de mai sus, am vorbit la telefon cu mama si am aflat ca lil bro are doar o entorsa mai urata, phew!

This is it for the night, sa aveti grija de voi. Si sa nu ma certati ca am exagerat 'putin' de data asta. Va place isprava mea?

Kisses,

Alice

36 de comentarii:

  1. Sa te bucuri de toate produsele. Poate faci candva swatch pentru mono-ul Seventeen :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Iulia! Fac, cat de curand, l-am adaugat la listuta de postari viitoare.

      Ștergere
  2. Sper sa nu fie grava problema fratelui tau, iar tu sa te bucuri bucuroasa :D de produsele tale >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, acum mi-a mai venit putin inima la loc, dar tot va sta imobilizat o vreme. Copil obraznic ce e el! Iti multumesc!

      Ștergere
  3. O multime de lucruri frumoase! Foarte interesante stickerele Pastel. Insanatosire grabnica fratelui tau! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarumana, sper sa isi revina repede. Iar prostioarele de mai sus erau de demult pe lista. Te pup!

      Ștergere
  4. Trebuie sa prind lumina buna si sa pozez produsele PF, am acelasi set pentru ten deschis si-mi plac mult pudra si blushul. De veil nu m-am atins inca, parca nu-i gasesc locul...
    Mie imi place mult Colossal. :) Nu mai zic de kitul de pensule, chiar saptamana trecuta i-am scris osanalele pe blog! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa le incerc maine dimineata! Nu stiu ce am cu mascara asta, prima data cand am avut-o parca nu era asa... Iar pensulele erau pe wishlist de cand au aparut.

      Ștergere
    2. Deci abia le-ai primit! Ah, pai sa le folosesti cu placere si sper sa-ti placa la fel de mult ca mie!

      Ștergere
    3. Da, azi le-am luat de la posta. Sarumana mult!

      Ștergere
  5. Chiar ma uitam la pensulele alea si la set cu atata jiind ultima data cand am intrat pe iherb.Prevad o comanda cand vine salariul, macar pentru pensule :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi le-am dorit si eu tare mult. Acum au si transport gratuit la comenzi de peste 40 de dolari, go for it. Cum te indemn eu la 'rele'...

      Ștergere
  6. Sa te bucuri de toate! Ma bucur ca ai ales kitul PF, e mult mai bun pretul decat al pudrei luate separat (eu m-am grabit sa o iau si nici nu am observat ca o contine acest set).
    Am si eu in comanda de pe drum acel balsam Madre Bees cu vanilie, sunt tare curioasa daca e aromat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, de la tine am aflat de ele, meriti o bombonica! Balsamul e ok, nu il simt ciudat pe buze (ca unele de la Nivea care doar stau la suprafata buzelor, nu patrund si nu hidrateaza)... dar nu miroase asa puternic cum mi-as fi dorit eu.

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu drag. Sper sa fie bine fratiorul.:)
    Si mie mi-a ajuns comanda IHerb zilele acestea dupa o luna de zile.:(.
    Mi-am cumparat si eu rimel Maybelline dar Falsies si nu prea imi place:(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Dara! Am avut si eu emotii cu comanda asta, ca astazi la posta sa aflu ca mi-a si deschis coletul cineva ('nu noi, dra!'). Macar n-au luat nimic din el... Am avut Falsies cand a aparut si l-am urat, ma mancau ochii de la el ingrozitor.

      Ștergere
  8. ce de lucrusoare t-ai luat! sa le folosesti sanatoasa si insanatosire grabnica fratelui tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, numai ca nu-s luate toate dintr-un foc. Multumesc, imi doresc si eu sa fie bine.

      Ștergere
  9. Aoleu cate cosmeticeeeeeeeeee.....si am murit cand am vazut Studio fix fluid :X:X:X e preferatul meu, mai ales la ce ten am :D Pensulele m-au cucerit la "fluffy" :))
    Si astept review la kitul Flawless Complexion, pare bestial :D
    si sa le folosesti cu placere!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am luat-o razna putin :D You know i love studio fluid too! Fac review si la pensule, numai sa ma lamuresc putin la ce merge folosite fiecare. Sarumana!

      Ștergere
  10. sa le folosesti cu placere! ma izbesc de kitul acela din toate partile, tocmai l-am inclus pe wishlistul iherb, care atinge proportii tot mai mari zilnic. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa pateam si eu pana am capitulat. Dar nu imi pare rau, m-am uitat in MAC la preturile pensulelor si m-a luat capul. Te pup!

      Ștergere
  11. Vaaai , poate ti se face mila de mine si faci un review la Kitul Flawless Complexion :D Colossal-ul mi-a placut destul de mult , dar se scutura sub ochi si aratam ca o nebuna :)) Sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie imi place mult ca ai exagerat cu produsele :) unul arata mai bine decat celalalt, se le folosesti cu cea mai mare placere! Sunt curioasa ce parere vei avea despre Mac Studio Fix Fluid si kitul de pudre! Sa ai parte de un weekend superb si ma bucur ca fratele tau este bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la Craciun am embargou! Voi face o demonstratie cu Mac&pudre cel mai probabil, ca sa vedeti efectele. Si tu sa petreci un week end frumos, iti multumesc!

      Ștergere
  13. Buna, scuze ca intreb aici, dar nu stii ce se mai aude de bijuteriile thboxes http://aliceinthegreencity.blogspot.ro/2012/09/castigatoarele-giveaway-ului-thboxes_18.html
    A trecut mai bine de o luna. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu am primit nici un mail de la tine, asa cum te-am rugat. Da-mi datele tale si remediem situatia :)

      Ștergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti spun cu toata sinceritatea ca n-am primit acest mail. Ma voi ocupa sa primesti produsul, asa cum am stabilit.

      Ștergere
  15. M-am tot gandit sa pun si eu o comanda pe iherb si nu am pus pana la urma nici nu stiu de ce;ca pensulele acelea arata ataaaat de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandeste-te care sunt lucrurile de care ai nevoie... eu la urmatoarea comanda vreau sa imi iau sampon, ca incerc sa trec pe produse cat mai naturale. Pensulele au fost un moft, sincer, dar fac toti banii.

      Ștergere
  16. Waa ce de multe! Mi-am comandat si eu in sfarsit setul Core si abia astept sa-mi vina. Sper sa-ti placa spuma de curatat :D
    Sa le folosesti iubita pe toate! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost cam obraznica de data asta, dar nu regret prea mult. E minunat setul asta, eu am gasit deja utilizare pentru fiecare pensula. Spuma am incercat-o, prima impresie e foarte ok... am incredere in recomandarea ta. Iti multumesc :*

      Ștergere