expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sâmbătă, 15 septembrie 2012

NOTD: Autumn leaves

Buna, fetelor!

Chiar mi-a fost dor de voi! Dar, asa cum v-am marturisit si in postarea precedenta, s-a intamplat lucrul de care ma temeam cel mai tare. Iar absenta definitiva a cuiva de langa tine si durerea celor din jur este, cred, cea mai groaznica experienta pe care o poate trai un om. Eh, destul despre asta, n-o sa invadez blogul acesta cu tristetea mea, aici trebuie sa vorbim de lucruri frumoase, care ne insenineaza ziua si ne fac sa pasim mai increzatoare dimineata pe usa.

Astazi vreau sa va arat doua experimente pe care le-am facut mai mult ca sa keep myself busy. Stiu ca nu sunt idei extrem de purtabile de manichiura, dar le puteti realiza pentru a completa un outfit foarte simplu, sau doar pentru ca va plictisiti intr-o vineri seara. NOTD-urile fac parte dintr-un proiect al blogosferei de beauty, intitulat 'Autumn leaves'. Am pornit de la imaginea de mai jos, ca inspiratie (care, apropo, este facuta acum doua saptamani).


Ok, now for the pictures.

M-am asortat cu camasa prietenului meu

Excuse my fluffy hands
Si un 'prim plan':


Fiecare unghie arata putin diferit, deoarece am folosit tehnica buretelului si am aplicat peste un strat de topcoat cu fulgi aurii de la Sephora. Am folosit o baza nude, doua tonuri de verde, un portocaliu si un taupe. Nu ca s-ar observa toate, dar rezultatul mi se pare... interesant.

Urmatorul experiment a inceput cu un french colorat, in nuante de toamna... si s-a sfarsit tot cu un strat de topcoat. What can I say, sunt obsedata.


Si ambele:

Nu ma intrebati de ce tin fiecare mana in alt fel, I donno

Ei si daca tot vorbim de culori de toamna, vreau sa va arat cateva elemente de vestimentatie pe care eu sigur le voi cauta prin magazine in lunile ce urmeaza.

Nu voi avea sigur bani pentru the real thing, but a girl can dream
Accente aurii, just how I like them

Crem si tinte, yes pls!
Iarasi tinte!
Si ma opresc aici, pentru ca vreau sa fac o postare separata cu trend-urile de toamna-iarna.

Am uitat sa va arat bannerul pentru acest proiect, realizat de Anca cea talentata (you go girl, ar trebui sa lucrezi in domeniu!).


Vreau sa le multumesc fetelor ca m-au primit in aceasta colaborare. Am fost, bineinteles, ultima intarziata. M-a apucat entuziasmul pe ultima suta de metri, what can I say? 

Ele sunt colegele mele:

 
Ce spuneti, va plac astfel de colaborari? Sunteti entuziasmate ca a venit toamna?
 
 Eu va doresc sa aveti zile senine, indiferent de anotimp. Kisses,

Alice

24 de comentarii:

  1. Foarte frumoase unghiutele .Nu mai zic nimic de ghetutele negre care m-au cucerit de-a dreptul :) Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc! Cat despre ghetute, ma fascineaza de-a dreptul, le-as purta toata toamna. Poate prind vreo reducere pe site-ul celor de la Topshop :D

      Ștergere
  2. unghiutele sunt suuuper <3 iar ghetutele verzi :-< off...cu voi mi se tot lungeste wishlist-ul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you! Cred ca gasesti ghete asemanatoare si pe Ebay, la un pret mai acceptabil. 80 de lire pentru Boohoo mi se pare destul de mult (acum am vazut pretul). Sau poate apar si pe la noi prin magazine modele asemanatoare.

      Ștergere
  3. ce misto e manichiura <3...si ce-am suspinat cand am ajuns la geaca aia de piele, I luv Acne...:) Apropo, vezi ca e la H&M una foarte asemanatoare, nu e gri dar au pe negru si visiniu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma bucur ca va place, aveam emotii! Si eu sunt indragostita de Acne, tot conceptul brandului e genial. Mai ales ca eu iubesc botinele, like this http://shop.acnestudios.com/shop/women/new-arrivals-1/ace-brown.html# and this http://thefashionguitar.com/2011/10/13/new-in-acne-forest-green/dsc_0135-9/. Si chiar o sa investighez la H&M, ultima data am vazut o vesta interesanta, dar mai practica e o jacheta.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Yey, thank you! Am o mana cu un model si cealalta cu alt model, dar nu imi vine sa le sterg.

      Ștergere
  5. Prima manichiura imi place super mult. Si ghetutele cu tinte sunt super misto si verzi asa:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca prima va fi mai remarcata. Eu am o pasiune pentru verde si auriu, iti dai seama ca am tresarit cand am vazut ghetele.

      Ștergere
  6. Ghetutele verzi si negre sunt supeeeeeeeerbeeeee. Nu mai zic de unghii, bestiale, chiar imi amintesc de anotimpul de aur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. What can I say, I looooove shoes! Chiar mi-ar placea anotimpul de aur, cum ii spui tu, daca nu m-ar obliga sa car umbrela dupa mine.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Multumesc! Sa stii ca nici n-a fost extraordinar de greu, iar ojele folosite sunt Essence si Flormar.

      Ștergere
  8. Ce dragute sunt unghiutele !Si eu am folosit oja cu fulgisori :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e primul topcoat pe care il voi termina, mi-e asa de drag!

      Ștergere
  9. imi place varianta "french"..arata chiar interesant!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoase!
    ghetutele verzi(<3) le stiu pe cand cautam disperata niste incaltari gen lita. ai vazut la prodigyred ce pret au ? la banii aia iti iei mai mult de doua perechi si iti ajung si de tinte :D

    RăspundețiȘtergere