expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 18 septembrie 2012

Castigatoarele giveaway-ului Thboxes

Buna, girls!

Hai ca m-am intins nepermis de mult cu anuntarea castigatoarelor. Sper sa fi meritat asteptarea! De data aceasta vom avea 3 castigatoare, deoarece au fost 32 de inscrieri valide. Un singur comentariu am de facut, nu imi place sa fiu malitioasa... dar cateva dintre voi chiar nu ati citit toata postarea. Am scris in vreo 3 locuri ca nu va puteti alege un ceas de pe site (a fost regula impusa de sponsor) si tot am intalnit persoane care fix asta au ales. Imi pare rau, a trebuit sa va descalific. Nu imi place sa fac asta, dar nu este corect fata de celelalte participante. Let's clear the air now!

Hai sa trecem la partea interesanta.


Acestea sunt inscrierile, iar acum sa vedem ce spune random.org.

Adica:


Congrats! Apropo... petele acelea rosii sunt niste tentative de inimioare. I suck at this! Voi comunica sponsorului numele voastre si veti primi pe mail informatii despre ce trebuie sa faceti in continuare.

Iar daca nu ati castigat acum, fiti cu ochii pe pagina de Facebook. Vi se pregateste ceva, sunt in discutie si niste cercei... mai mult nu va spun :)

Alright, girls! Inchei aici, sa aveti o zi minunata!

Kisses,

Alice

17 comentarii:

  1. Wow, multumesc mult! Nu am crezut ca o sa am noroc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, eu nu sunt pe lista desi nu mi-am ales ceas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! M-am uitat acum si ai dreptate, am verificat de vreo 3 ori si uite ca tot am comis-o. Ca sa ma revansez, iti voi comanda eu produsul ales. Te rog da-mi un mail pe alice.left@gmail.com cu datele tale, nume complet si adresa.

      Ștergere
  3. Girls, sa nu credeti ca v-am uitat, astept un raspuns de la sponsor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pentru ce! Sa porti sanatoasa bujuteria aleasa!

      Ștergere
    2. eu am o problema, nu pot sa accesez site-ul sponsorului, se pare ca imi blocheaza antivirusul accesul. oare altfel nu se poate comanda?

      Ștergere
    3. Acum functioneaza siteul, incerca din nou. Apropo, nu stiti in cat timp vin comenzile?

      Ștergere