expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 14 august 2012

Rujuri Revlon - review colectiv

Hello again!

Revlon este o companie pe care o apreciez, mai ales pentru fondurile de ten pe care le produc. Dar astazi nu despre Colorstay vom vorbi, ci despre trei rujuri. Doua sunt din gama Super Lustrous, iar unul - cel rosu - este Revlon Matte.


Cele Super Lustrous au o textura satinata, hidrateaza putin buzele si rezista 2-3 ore pe buzele mele. Cel mat este cremos, nu se strange inestetic in liniile buzelor si rezista...  pana il retusez eu (ca doar e rosu ).


De la stanga la dreapta: Revlon Matte 005 Strawberry Suede, Super Lustrous 651 Porcelain Pink, Super Lustrous 674 Coralberry.

Strawberry Suede este un rosu cu subton rece, albastrui si chiar ar trebui sa il port mai des, pentru ca imi place la nebunie cum imi vine. Este un ruj potrivit pentru un machiaj de seara, impreuna cu un liner negru si un contur discret al fetei. Este de asemenea candidatul perfect pentru Red Friday, un proiect propus de Monique.

Porcelain Pink are o nuanta de roz perlat, cu influente liliachii. Se aplica foarte usor, da o stralucire aparte buzelor, dar a fost devansat de 'colegul sau', Coralberry, in topul rujurilor de vara de la Revlon. PP merge aplicat, mai degraba, in anotimpurile mai reci.

Acesta din urma, Coralberry, este un ruj care 'striga' vara. Este un corai puternic, cremos si cu o stralucire care bate in auriu, fara a simti particulele de sidef pe buze. Imi place la nebunie... si nu doar mie. Am o prietena care s-a indragostit de el si l-a purtat doua zile neintrerupt, cand m-a vizitat.



In fotografia de mai sus puteti vedea exact luciul celor doua din gama Lustrous. Si va jur ca nu am fire de par imense pe mana, functia 'Macro' ma uraste!

Eu recomand rujurile Revlon, atat pentru textura, cat si pentru culorile pe care le au in aceste doua game. Din pacate pretul in magazinele de la noi este destul de mare, spun eu. Le puteti achizitiona ca suvenir dintr-o vacanta de pe meleaguri mai prietenoase sau de pe diverse site-uri. Eu sunt familiarizata cu acesta, de unde mi-am cumparat fond de ten de cateva ori. Rujurile nu sunt luate de acolo, dar le-am vazut la un pret foarte bun -19 lei. Postarea nu este una sponsorizata, just so you know.

De la Revlon as mai incerca un ruj Colorburst si faimoasele lip butters. A girl can dream, right?

Cum vi se par culorile, va tenteaza ceva? Love,

Alice

8 comentarii:

  1. Coralberry e foarte frumos :X Este si cremos pe deasupra! Buzele mele sunt mai uscate si prefer rujurile cremoase in general :) Si eu mi-am comandat de pe acel blog un fond de ten , pot sa confirm ca e ok tipa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aceeasi problema, de asta nu fac swatch pe buze. Si ai dreptate, Coralberry e chiar cremos si acopera uniform. Cat despre blog, eu de acolo imi iau Colorstay-ul.

      Ștergere
  2. Da, sunt trei culori foarte frumoase, insa intr-adevar Coralberry este cel mai cel. Mi-ar placea si mie o culoare de genul acesta pe buze si stii tu ce as mai purta-o si in plina iarna sa stige "Varaaaaaaaaaaaaa" de pe buzele mele?! :P

    Sa le folosesti cu placere si sa mai faci postari de genul acesta si cu alte rujuri, banuiesc ca mai ai... :P
    Mi-am notat si eu nuanta aceasta.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu o sa il port la iarna, stai linistita :D Sa vedem ce rujuri mai am prin sertar, clar voi mai face astfel de postari. Multumesc, te pup!

      Ștergere
  3. Nu cred c-am avut vreodata vreun ruj Revlon, dar am auzit despre ele ca sunt foarte bune. Si-mi plac foarte mult nuantele alese de tine, mai ales ultimele doua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanks, eu le recomand. Numai despre rujuri am vorbit noi doua zilele astea :))

      Ștergere
  4. buna.superbe noante.nu am folosit de la revlon noanta mea ar fi cel din mijloc.multumesc pt review.o zi buna

    RăspundețiȘtergere