expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 6 august 2012

Favoritele lunii iulie

Better late than never, right?

Luna iulie a fost destul de potolita, m-am axat mai mult pe ingrijirea pielii si pe aspectul tenului meu, din pricina caldurii si a diverselor evenimente din viata mea care au facut ca machiajul sa nu fie o prioritate.

The face

 In rutina zilnica de ingrijire am introdus crema sebo-reglatoare de la Gerovital Plant (btw, Farmec are o echipa grozava pe Twitter) si m-am reindragostit de scrub-ul cu migdale de la Mario Badescu.

In materie de fond de ten, same old Colorstay, amestecat cu unul crema de la Shiseido, pentru o culoare mai inchisa (in zilele cand am folosit autobronzant) si pentru o textura putin mai lejera. Pudra de la Sephora a facut fata cu succes luciului din zona T si v-o recomand din toata inima (am dat 15 lei pe ea - thank you, sales!).

The face

The eyes & The cheeks

Cand m-am machiat, am purtat machiaje pe tonuri de taupe si bronz, cu accente de verde si turcoaz. Produsele au fost aceleasi ca luna trecuta, pe principiul 'If it's not broke, don't fix it'. Conturul fetei cu Hoola, blush-ul piersiciu de la Sephora, trusa mea de incredere de la Too Faced si iluminatorul de la Sleek. In cutiuta de la un eyeliner Giordani am depozitat un fard crema de la Too Faced, pe care l-am folosit ca primer. L-a incercat si o prietena de-a mea si a fost uimita de cat de bine i-a rezistat machiajul pe parcursul unei zile calduroase. Culoarea cred ca este Bondage, din pacate am aruncat tubul, pentru ca s-a crapat. Oh well...

Eyes and Cheeks
Oh, pentru accentele de culoare ca eyeliner colorat sau un turcoaz aplicat sub ochi am apelat la trusa de la Sephora, cumparata anul trecut la reduceri. I'm quite a bargain shopper, dupa cum puteti observa. Imi mai plac mult tonurile de maro de pe randul de jos, precum si bronzerul - desi sidefat, isi face treaba destul de bine. Am terminat deja o pastila de fard, este vorba de un auriu-roziu foarte frumos (nu am gasit nimic asemanator printre fardurile single de la Sephora).

Arata ca dupa razboi, dar e foarte practica
Pentru a-mi defini genele am utilizat mascara ca 2000 Calorie de la Max Factor, Lash Architect de la L'Oreal (review comparativ aici), precum si un sample de Double Wear de la Estee Lauder, care imi place putin cam mult pentru pretul sau.

Ispita lunii
The lips

Pe langa vesnicul lipbalm (beau litri intregi de apa si tot am buzele uscate), in iulie am jonglat cu tonuri de nude si de corai pe buze. Flormar True Color Matte 90 si Revlon Super Lustrous 674, Coralberry (care va primi un review cat de curand).

Nuantele nu reflecta in totalitate realitatea, soarele a decis sa nu coopereze

Hair & Body

Inca experimentez cu sampoanele si mastile de par, asa ca luna aceasta ma abtin in aceasta privinta. Dar am folosit cu succes spray-ul cu protectie solara de la Soltan, menit sa tina efectele nocive ale razelor solare departe de podoaba noastra capilara.

Gelul meu de dus favorit este cel cu 'Cranberry lychee' (again Sephora, 7 lei), singurul meu repros ar fi ca se consuma destul de repede. Sau poate doar imi place mie mirosul prea mult :D.

Autobronzantul de la Alverde intra detasat in lista de favorite, este usor de folosit si miroase genial, atata doar ca va recomand sa folositi manusi atunci cand il aplicati (oricat m-am spalat pe maini, tot aveam a doua zi palmele extreeem de bronzate).


Si some random favs:

Prietena mea cantand la pian, la Serendipidy (genial loc)

Iubita mea, cu mustatile in soare
In rotatie, luna asta
P.S.: Nu am uitat de unghii, dar le-am purtat doar asa, sau au naturel.

Ca mereu, va astept cu intrebari. Si nu uitati de giveaway, ma asteptam la un feed back mai bun, sincera sa fiu. Kisses,

Alice

20 de comentarii:

  1. Mie nu imi place deloc autobronzantul acesta. Merge foarte urat de pe piele...cel putin la mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am avut probleme, dar am exfoliat pielea inainte de a-l aplica si m-am dat pe coate si genunchi cu unt de corp. Daca nu urmai pasii acestia inainte, poti incerca asa. Daca nu, inseamna ca nu ti se potriveste.

      Ștergere
  2. Ai niste accesorii superbe ...si e bine ca le porti :))! Eu le cumpar si le uita Dumnezeu, ca nu le mai port decat la ocazii...acum am primit un ceas superb de la cineva si mi s-a comunicat ca as face bine sa il port, ca altfek iese urat :D!
    Autobronzantul e great, iar crema de la Gerovital o pun in actiune daca imi iese vreun ceva aiurea pe fata, raaaaaar de tot, insa e fantastica pentru situatii de urgenta !
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww, sarumana! Sa stii ca de multe ori ma imbrac tare banal, dar compensez prin accesorii. Ia sa ne arati ceasul, eu am devenit f interesata de ele in ultima vreme. Si sa stii ca eu mai aplic crema pe zona t inainte de fond de ten si arata f bine. Depinde, normal, de tipul de ten al fiecaruia. Puuup!

      Ștergere
    2. Da da, asa o folosesc si eu :D!
      Pai macar de m-as imbraca si eu ca vreun superstar, nu-ti inchipui otherwise...doar ca sunt o imprastiata si niciodata nu gasesc exact chestiuta pe care o vreau/ imi trebuie in momentul ala...acum ca ma gandesc, am o groaza de bijuuri faine :|. Damn, trebuie sa le port :))!

      Ștergere
    3. Eu le-am grupat pe categorii, ca sa le gasesc mai usor. Si asa sa faci! :D

      Ștergere
  3. Alice nu vreau sa te superi pe mine, dar paletele si fardurile ar arata mult mai bine, daca le-ai sterge inainte cu un servetel umed. Asa arata un pic murdare si nu chiar "apetisante".
    Imi place favoritele tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate, am observat si eu lucrul acesta dupa ce am descarcat fotografiile. Cumva, in poza se vad particulele acelea mult mai tare. Iti multumesc de sugestie si de vizita! Te pup!

      Ștergere
  4. Prietenei tale care canta la pian ii este foarte dor de tine, asa mi-a zis, iar pudra de la Sephora e adorabila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut si eu gelul de dus, miroase super yummy :X

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca particulele de care zice Monica se vad asa bine din cauza ca ai folosit blitz-ul, eu de obicei fac poze fara blitz tocmai din motivul asta. Preferata mea este pisica ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a mea tot pisica e, o iubesc ca pe copilul meu. Cat despre fotografii, nu sunt facute cu blitz, dar era soarele acela puternic de pranz si mi-a jucat feste. Cat traim invatam, right? Multumesc de vizita, Camelia!

      Ștergere
  7. Ce accesorii superbe!:X
    Trusa de la Sephora e superba, mai tii minte cat a costat?:D Crezi ca se mai gaseste?:-s
    Te pup.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uof, nu cred... Ma uit prin Sephora si iti scriu pe blog daca o gasesc. A fost in jur de 50 lei... Cred. Cea de la too faced e chiar mai ieftina, vreo 45, are si un blush inclus (dar eu l am spart din greseala).

      Ștergere