expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 30 august 2012

Favoritele lunii august

Buna , fetelor!

Asta ar fi trebuit sa fie o postare despre colorarea parului, dar cum am avut numai aventuri cu podoaba capilara zilele acestea (s-a oprit apa cand trebuia sa clatesc vopseaua de pe par, mi s-a stricat peria rotativa s.a.), cred ca voi face acest lucru in week end. Atunci va fi, de asemenea, disponibil  fotograful meu propriu si personal :D

Si cum se termina August, m-am gandit ca este cazul sa pastrez mica traditie privind favoritele lunii, chiar daca vor fi mult mai putine, comparativ cu iulie... spre exemplu. Nu m-am machiat la ochi foarte mult, din cauza unei alergii declansata de aerul conditionat din masina, asa ca accentul l-am pus pe ten si par.

Iar daca in prima jumatate a lunii am tot jonglat cu fardurile de obraz, dupa ce tenul meu a devenit nitel rebel, am mers mai mult pe conturul fetei si iluminare pe pomete (ca sa mutam atentia de la mostruletii camuflati).

Sa incepem, zic.

Pentru fata:


- Fondul de ten de la Farmasi (Stai Matte), numai bun pentru zile calduroase si pentru un ten care are nevoie de o putere medie-mare de acoperire. Singurul dezavantaj ar fi ca nu rezista la fel de bine ca Revlon Colorstay (dar la 42 de grade, ce reuseste?).

- Iluminatorul de la Sleek, vesnic prezent. L-am aplicat cu o pensula mica si pufoasa pe arcul obrazului, nu ca pe un blush (ar fi evidentiat imperfectiunile extrem de mult).

- Duo-ul corector de la Laura Mercier, prietenul meu de nadejde! Fixat cu pudra, rezista intreaga zi. Iar pe caldurile acestea, chiar si-a aratat adevarata valoare.

-  'Pretty Compact Powder' de la Flormar: am alternat-o cu cea matifianta de la Sephora (care a stat mai mult in geanta). Este acceptabila, nu m-a dat pe spate, dar nici nu m-a lasat la greu.

- Blush-ul de la Sephora, care da semne ca ma va parasi in curand. Despre mai multe blush-uri purtate vara asta am scris aici.

Pentru ochi:


Cand m-am putut machia, am folosit culorile din iluminatorul Sleek. Cea mai deschisa pe browbone, pe toata pleoapa un piersiciu sau un nude, iar in pliul ochiului - cea mai inchisa nuanta. Chiar mi-a fost laudat un machiaj de acest fel de mai multe prietene, e luminos si de vara. Mi-am rimelat genele cu Double Wear mascara, de la Estee Lauder.

Pentru ingrijirea tenului:



Pe langa nelipsitele Cellufirm Drops de la MB (care nu apar in fotografie), am folosit cremele de la Gerovital Plant si Ivatherm, ambele anti imperfectiuni.

Azi imi cumpar Effaclar K, yey!

Pentru buze:



- Revlon Coralberry, suficient de aprins pentru vara si de hidratant pentru buzele mele.

- Sephora Lip Attitude S15, tot o nuanta de corai, dar mult mai sheer (urmeaza review).

Pentru par:

 

- Gliss Liquid Silk Conditioner, de la care nu aveam asteptari foarte mari, dar chiar imi ajuta parul. Imi place cel mai mult aplicat pe parul umed, impreuna cu...

- Fekkai Glossing Sheer Shine Mist, aplicat cu economie (ca sa nu ingrase parul). Da un luciu discret, parul arata mai proaspat, good stuff.

- Masca Self Warming de la Wella, despre care v-am tot vorbit. Se simte genial in dus, cand mi se incalzeste tot parul. In plus, pentru un fir ca al meu, cu tendinta de uscare, face minuni.

- Balsamul primit in cutia vopselei Recital Preference, de la L'Oreal. Are 54 de ml, deci clar nu este pentru o singura utilizare. Miroase foarte profesional (if you know what I mean) si lasa parul mai usor de stilizat.

Pentru unghii:


Cand am purtat ceva pe unghii, a fost un produs destul de transparent, eventual un french. Glitter-ul de la Revlon se numeste 'Galaxy' si abia astept sa imi fac unghiile cu el la iarna, peste nuante inchise. Topcoat-ul de la Sephora este deja faimos prin blogosfera, iar tratamentul de la Killys mi-a ajutat deja putin unghiile exfoliate, desi il am de vreo saptamana. In prezent mai am o singura unghie cu probleme, restul se mentin pe pozitii.

Si cum v-am obisnuit, fotografia lunii cu matza din dotare esteeee:

aceasta!
Daca va intrebati de ce n-am pus produse de baie, nu am nimic exciting in acest departament. Am un gel de dus imens de la Nivea acum, care miroase ok, dar cred ca il voi recumpara pe cel cu miros de cafea de la Yves Rocher.

Cam asta este tot, I better go, pentru ca de o saptamana zic ca ajung la posta, sa trimit premiul la giveaway. Denisa, nu te-am uitat!

Si sa nu uit, un calduros 'La multi ani!' pentru orice Alexandra/Alexandru care poposeste pe aici. Sa aveti o zi senina si plina de bucurii!

Kisses,

Alice

10 comentarii:

  1. Ai cumva review pe blog la masca de la Wella? Ca nu am gasit :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut ce buna putere de acoperire are fondul de ten de la Farmasi, insa uitandu-ma la nuante, toate imi pare ca au subton roz, tu ce nuanta folosesti, cum arata la tine pe ten?
    Imi doresc si eu iluminatorul Sleek, insa doar dupa ce voi termina ceea ce am acum, deja am o caruta de produse... :P
    Pisicuta e sublima, te invidiez ca o ai.. :P

    Trebuie sa vin si eu luna asta cu rubrica, pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu am a doua nuanta si o amestec cu putin fdt Shiseido, care e vreo doua tonuri mai inchis si cu subton galbui. Am uitam sa scriu asta, multumesc ca mi-ai amintit.

      Cred ca imbatranesc si nu termin iluminatorul de la Sleek, n-am nici o scuza sa imi iau altul :)) Iar tu daca ti-l doresti asa mult, go for it! Macar nu costa cat un Amber Diamond de la Dior.

      A mea matza doarme acum pe hartiile folosite ca background in fotografiile de mai sus, se pare ca-s foarte comfy. Poate odata si odata iti iei si tu una, pe bune ca-s minunate! Te pup, zi buna sa ai!

      Ștergere
  3. Cred ca esti prima persoana care compara Farmasi-ul cu Colorstay-ul :)) E de bine, ca macar asa il pot incerca si eu.Chiar eram curioasa de cum se comporta, mi-l iau si eu :) te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E 12 lei Farmasi, so give it a go. Dar, cum spune si Simona mai sus, ai grija la subton, cam toate nuantele bat in roz. Sper ca la toamna va rezista chiar mai bine, pe caldura asta eu n-am pretentii f mari. Nu ca nu mi-as recumpara Colorstay-ul, sunt dependenta :D Te pup!

      Ștergere
  4. Top coatul de la Sephora este una foarte speciala se potriveste aproape pe orice nuanta de oja.

    RăspundețiȘtergere