expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 8 august 2012

Ce mai gasim pe Strawberry luna aceasta

Good morning, ladies!

Am aruncat un ochi pe Strawberry si am ales cateva oferte avantajoase pentru buzunarul vostru, fie ca este vorba de produse de machiaj, sau de parfumuri.

Daca v-ati bronzat putin vara asta, am gasit pentru voi un fond de ten compact de la Lancome la 61 de lei. Here it is, iar cateva nuante mai deep aici si aici.

Un duo de la Smashbox pentru buze costa acum 31 de lei, mie imi place culoarea aceasta.

Un set de doua corectoare de la Bourjois costa 46 de lei, daca se numara printre preferatele voastre puteti face 'provizii' sau puteti comanda impreuna cu o prietena.

Un gloss elegant de la YSL, intr-o nuanta de corai, la 44 de lei.

Now for the perfumes...Cat de eleganta este sticla acestui parfum de la Badgley Mischka? Iar pretul... 133 lei pentru 100 ml.


Jasmin Noir de la Bvlgari, 50 ml, la 130 lei.

Secret Obsession de la Calvin Klein, 50 ml, la 102 lei.

Si unul dintre preferatele mele de vara, Davidoff Cool Water Game, 30 ml, 50 lei.


Rumeur 2 de la Lanvin, un parfum tare elegant si care ar arata genial pe orice masuta de toaleta. 30 ml, 93 lei.

Pe acesta ce urmeaza il iubesc, in oricare dintre variantele sale. Rock 'n Rose Pret A Porter de la Valentino, la 50 ml, 122 lei.

Si Eclat D'Arpege de la Lanvin, intr-o sticluta de colectie.50 ml, 130 lei.

Lista completa de ispite o gasiti aici, in functie de categoriile care va intereseaza. Hope I helped a bit.

Sa aveti o zi senina!

Alice

6 comentarii:

  1. Fleurs de nuit miroase minunat, cand am vazut reducerea am vrut sa mi-l iau, doar ca luna asta am avut niste probleme si am dat o multime de bani la doctor :). Il are o prietena, l-a cumparat pentru cineva si s-a indragostit de el. Si Cool Water Game imi place muult de tot! foarte interesanta postarea. Poate ar fi o idee buna sa te si afiliezi Strawberry, daca tot esti fana :). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma fascineaza sticla si descrierea, dar luna asta sunt coplesita de alte probleme si o sa mi-l trec pe wishlist.Iar Cool Water e preferatul meu din liceu, il ador. Sa fii sanatoasa iti doresc, eu am pe cineva drag in spital si abia dorm noaptea de grija. Multumesc de apreciere, sa stii ca voi pune in practica sugestia ta!

      Ștergere
  2. Interesante ofertele, ma tenteaza parfumul Cool Water si corectoarele Bourjois.
    Te pup.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine Cool Water, mai ales ca ii cunosc si apreciez mirosul. Have a great day :*

      Ștergere
  3. "am ales cateva oferte avantajoase pentru buzunarul vostru"
    tu faci parte din alta categorie? cum adica al "vostru"?!? esti inferioara sau superioara celor carora le recomanzi acele produse?
    si recomanzi "oferte avantajoase" de exemplu la Rock 'n Rose Pret A Porter de la Valentino, la 50 ml, 122 lei.
    nu e mai avantajoasa asta? "Valentino Rock'n Rose Pret-A-Porter 90 ml = 144 RON de la OnlineParfum.... ??? sau "Lanvin Eclat D'Arpege 100 ml =132 lei de pe aoro ???
    dar ce stiu eu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, departe de mine gandul acesta, am scris 'al vostru' pentru ca al meu trece prin niste restructurari lunile aceastea, ai fi observat daca citeai comentariile de mai sus. Si nu cred ca trebuie sa ma explic mai mult de atat.

      Cat despre preturi, daca te uiti bine Valentino e alta varianta de parfum, iar Eclat are ambalajul acela de colectie, care poate inseamna un mic adaos la pret. Si e firesc sa facem research si in magazinele de la noi, poate gasim oferte mai bune, eu doar va prezentam cateva de pe Strawberry, care mi-au sarit mie in ochi. De aici si pana la butonul de 'Comanda' este doar vointa voastra.

      Sincer nu iti inteleg tonul, macar de era un articol din care eu sa fi castigat ceva, dar e facut pur si simplu din pasiunea mea pentru shopping de lucruri frumoase.

      Ștergere