expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 8 iulie 2012

Sephora and DM updates: sales and haul

Hello, girls!

It's me again, cu noutati. Am gasit cateva reduceri la Sephora, in special la produsele marca proprie, precum si la Too Faced, Benefit. In Sephora din Carrefour Orhideea (unde am fost eu), exista si un stand cu o selectie de produse Estee Lauder - rujuri la aprox. 60 lei, lacuri de unghii, cateva nuante de fond de ten la Clinique (vreo 80 de lei) s.a.

Cum mi-am propus sa nu mai cumpar prea multe cosmetice, am luat doar o pudra - Sephora matifying compact powder, 15 lei si un ruj pe care l-am mai avut si care imi place extrem de mult - Lip Attitude S15 Coral, 18 lei. Pudra este foarte fina si chiar matifiaza, o mai folosesc si apoi va voi spune mai multe.

Set de bratari Stradivarius, ruj Sephora, autobronzant Alverde, pudra matifianta Sephora, Farmasi Stay Matte Foundation

Am aruncat o privire si prin DM, de unde mi-am luat autobronzantul de la Alverde (21 lei) si un gel antibacterian de la Balea, pe care l-am lasat deja in masina (for the roadtrip, yey!).Voi incerca autobronzantul in seara aceasta, revin cu detalii. Ca prima impresie, imi place mirosul sau la nebunie!

Ce am mai vazut in DM? Oje de la L'oreal din ultima colectie la 12 lei, oje de la Rimmel la 6 lei (muuuulte culori) siiiii farduri L'Oreal Infaillible. Din pacate nu-mi amintesc pretul, eram putin pe fuga, dar existau destule culori, daca va doriti unul. Iar daca nu stiti despre ce vorbesc, gasiti aici un review.

Look how pretty:

Sursa: http://planetmartha.blogspot.ro/2012/01/l-infallible-eyeshadow-swatches-and.html
Cam asta ar fi 'captura' mea din ultima saptamana, fundalul primei imagini fiind actually o pereche de blugi corai prafuit luati de la Pimkie.

Voi ce oferte bune ati mai vazut prin magazine?

Duminica placuta!

Alice

11 comentarii:

  1. De abia astept review-ul lotiunii de la Alverde..am vazut ca ff multa lume este interesata de ea si nu prea sunt review-uri la ea..eu am auzit lucuri bune despre ea, sunt curioasa care este parerea ta pt ca si eu sunt hotarata sa mi-o cumpar..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O incerc saptamana asta si voi scrie. Sper sa iti pot da o recomandare :)

      Ștergere
  2. Buna ziua, daca te intereseaza am o lotiune autobronzanta alverde de vanzare la pretul de 10 lei+transport 7 lei.Doresc sa o vand deoarece am primit-o cadou, dar eu nu folosesc autobronzant.Ms, o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. denisa vreau si sa-mi trimiti autobronzantul.cum facem?

      Ștergere
  5. deny13121988@yahoo.com e adresa mea de mail, lasa-mi nr de tel si o sa te contactez pentru a-mi da adresa.ms.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bratarile sunt absolutely gorgeous <3 love them

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Me toooo, am mai vazut ieri cateva dar m-am abtinut. Acum mi-e ciuda, dar nah :))

      Ștergere