expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 3 iulie 2012

Favoritele lunii iunie - beauty and more



Buna, fetelor!

E cazul sa fac o scurta retrospectiva. Luna iunie a fost una destul de linistita pentru mine, din punct de vedere al cumparaturilor de cosmetice. Am decis ca e cazul sa folosesc produsele pe care le am deja si am investit, mai degraba, in haine si accesorii. Astept niste sandale de pe Asos, am primit colierul de care va povesteam aici, de pe Oasap si am mai adaugat in garderoba cateva piese basic. In plus, am primit un cadou minunat de la prietena mea, despre care am vorbit aici.

Ce a intrat in top luna aceasta? Multe nuante naturale pe pleoape, farduri de obraz vii, culori neon pe unghii si cea mai buna ingrijire acordata tenului si parului. Now, daca reusesc sa ma si tund in iulie... would be great!

So, pentru ochi...


Too Faced Glamour to Go II. in special primele doua culori, un taupe si un maro discret, sidefat. Coppy Right, fardul crema de la Essence, folosit mai ales ca baza pentru fard pudra. Si uneori, mai ales seara, am purtat un fard intr-o nuanta vanilata si tusul "London baby" de la Essence. Mascara mea geniala: Lash Architect 4D, sunt datoare cu o comparatie cu 2000 Calorie de la Max Factor.

Pentru fata am amestecat putin Colorstay cu serum-ul de la Mario Badescu, sau am acoperit imperfectiunile folosind diverse nuante din paleta de mai jos (luata de la metrou, get it if you can) si am aplicat un strat subtire de pudra apoi, in special in zona T. Fiind cumparata atat de random, dintr-un magazin de la Eroilor, am testat paleta asta pe portiuni mici de fata initial, din dorinta de a nu ma irita, daca se dovedea a fi de calitate suspecta. Dar este ok, imi acopera roseata, cearcanele si am folosit unele pastile si pentru conturul fetei.


Pudra Farmasi Happy Face, Paleta Fond de ten si corector (scuze pentru aspect, textura fiind cremoasa - se intinde peste tot)
Pentru obraz favoritele au fost: Max Factor blush in Classic Rose (care e mai degraba un portocaliu sidefat), Dainty de la Mac si Abricot Plaisir de la Sephora.



Pentru buze am optat pentru balsam - unul mentolat, primit bonus la o comanda iHerb, Juicy Tube de la Lancome sau Gloss Stick-ul de la Estee Lauder, care este light, destul de pigmentat si cu un luciu aparte.


Pe ten si corp am testat cu succes produsele primite in cadrul campaniei Ivatherm, precum si my faithful Pore Minimizer de la Sephora. Lotiunea micelara a intrat in rutina zilnica, fiind folosita dimineata si seara, iar spray-ul cu protectie solara il aplic dimineata dupa dus, pe portiunile expuse soarelui (chiar si fata). Nu am inclus in fotografie spray-ul cu apa termala, cu care mi-am fixat machiajul de cand l-am primit si masca cu orez si sake de la Avon, pe care o aplic punctual, cand simt se formeaza o iritatie pe piele - works for me.


Pe unghii am avut I eat mainly lobster de la OPI, Flormar 429 si Flormar Supershine 41, love them all. 429 arata genial si pe unghiile de la picioare.



In materie de produse pentru ingrijirea parului, o noua masca. O folosesc acum pe cea Self Warming de la Wella, este preferata mea pe timpul verii.


Some other random favs:

Kitty, cu posturile ei adorabile
Unghii si inele colorate

Un colier dantelat


Jucaria mea de om mare
Si un look simplu, neutral (phone picture)

Sper ca v-au placut recomandarile mele, daca aveti nevoie de informatii suplimentare privind un produs, let me know.

Xo,

Alice

12 comentarii:

  1. Draguta postare! Imi place la nebunie culoarea ojelor si manichiura cu inelele colorate!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ai mai mult? produse de machiaj sau pantofi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat ai dat pe paleta aceea de la metrou? Scrie ceva pe ea? Adica are vreun nume special?
    p.s. Kitty e scumpa raaau! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e mascota mea scumpa!

      Paleta are un singur sticker pe care scrie "P15" si am dat 30 de lei pe ea. Are de la iluminator, pana la nuante de corector pentru roseata si cearcane. Sper sa o gasesti!

      Ștergere
  4. Ai un ten de milioane, iar machiaajul ala iti vine tare bine. Imi palc mult pozele tale si m-ai omorat cu manichiura galbena (ce oja e, btw?), cu inelele si, in special cu colierul si cu pisica :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, fara modestie falsa, mai 'iarta' si camera telefonului unele imperfectiuni. Iti multumesc! Oja galbena este Flormar Supershine 41, primul strat arata oribil, al doilea arata bine, daca mai pui si topcoat ai bomboane in loc de unghii. Colierului trebuie sa-i fac poze 'serioase' zilele astea, iar pisica zice 'Meow, multumesc':D

      Ștergere
  5. Ce mult imi doresc si eu blush-ul ala de la MAC si mereu cand il vad pe cate un blog, imi tresare inima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww, stiu cum e, uite-l aici la un pret destul de bun http://www.cosmetics-skincare.co.uk/Mac_Mineralize_Blush_Dainty/p227633_2782635.aspx

      Ștergere