expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 1 iunie 2012

Care e cel mai prost produs incercat vreodata? Youtube guru inspired.

Hello, girls!

Astazi vreau sa va prezint un video foarte util, cred eu - atat datorita continutului, cat si datorita comentariilor de unde putem afla o multime de informatii privind produse de ingrijire si de machiaj pe care ar trebui sa le evitam.

Unul dintre cei mai cunoscuti beauty guru de pe Youtube, Gossmakeupartist, lanseaza pe canalul sau intrebarea ce urmeaza: "WHAT'S THE WORST PRODUCT YOU EVER BOUGHT?". Il urmaresc pe Wayne de ceva vreme si are cele mai utile, concise, inovative video-uri ever!


Iar raspunsurile sunt de tot felul, va invit sa cititi comentariile. Bineinteles ca fiecare opinie este subiectiva si depinde de caracteristicile fiecarei persoane, dar daca cineva afirma ca o mascara curge, ca un fard nu este indeajuns de pigmentat, sau ca un ruj usuca buzele ingrozitor - cred ca ar fi bine sa aplecam urechea. Pentru ca a te documenta inainte de a cumpara ceva este un lucru aproape intelept. Vei economisi bani si, mai presus de toate, iti vei trata pielea cu precautie. Imi amintesc ce mici catastrofe faceam in adolescenta si ma felicit ca am descoperit Google-ul si review-urile. 

Daca ar fi sa raspund rapid, as spune un iluminator de la Sephora care arata superb in ambalajul sau, dar nu se transfera deloc pe ten si ma frustreaza rau, pentru ca imi place culoarea. Ah si niste farduri de la Artdeco, pe care le aplic doar cu baza si tot dispar de pe pleoape. Lor le voi dedica o postare separata.


obiectul frustrarii mele

Asa ca, fetelor, pe ce regretati ca ati dat banii? Puteti prelua ideea postului, poate ca un tag.

Kisses, la multi ani de ziua copilului din voi!

Alice


13 comentarii:

  1. cred ca un creion alb , care nu lasa nici-o urma :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm , cel mai prost produs pe care l-am incercat este masca cu sake si orez de la Avon . E apa de ploaie ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa vezi diferentele de la ten la ten... mie imi place masca asta, mama o uraste.

      Ștergere
  3. cel mai prost produs pe care l-am incercat a fost ....o paleta bourjois paris . Deloc pigmentata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos arata iluminatorul tau, pacat ca nu se transfera :(.
    Mie sincer imi vine in minte o beauty powder de la MAC, din editiile lor limitate, care nu se vede absolut deloc pe fata ! Mai aveam una tot LE si era superba. Asta e useless :(((! Sa nu mai spun ca am dat o groaza de bani pe ea ca ma ia nervii :))...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, eu macar am dat 20 lei pe asta la reduceri, dar s o patesc cu mac... ar fi groaznic.

      Ștergere
    2. E de-a dreptul patetic ce teapa mi-am luat eu :)), dar acum asta e...cred ca nu am aruncat-o inca pentru ca arata cute :))!

      Ștergere
    3. Ehee, i know the feeling. Eu incerc de obicei sa le gasesc alte intrebuintari, dar cu unele e useless. De ex, am incercat sa mi fac un blush si am pus putin din iluminatorul asta... nici un efect. Pentru felul cum arata nu pot arunca rujurile, le tin in cutiuta lor ca arata pretty :))

      Ștergere
  5. Si eu am un fard de la Artdeco care nu se ia absolut deloc pe pensula... daaaaar... umezesc pensula cu apa termala si se vede superb :)

    RăspundețiȘtergere